asalbanoo
به به بانوی طالع بینی و هیجان و یادها و خاطرها
*** استدعا داریم عزیز دل انگیززز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هاواریو؟ ایز اوری ثینگ اکی؟
*** تککس ا لات . یو چطووری ؟ هو دو یو دو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خانوم اجازه من هم چند تا سوال داشتم:
1. آرایش می کنی؟
*** اره اگه بخوام مال بقیرو در نظر بگیرم در واقه هیچ
2. از چه مارکی استفاده می کنی؟
*** والا من یه کرم مرطوب کننده میزنم که المانیه مارکش پوندز هس و قیمتش 3500 تا چندین ماه هم دارمش + یه خط چشم بل + یه خط لبو رژ قهواه ای خوش رنگ اتود. ( کامل بود نه) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راستش هیچوقت ارایش اونچنانی لازم ندیدم که بخوام برا لوازمش هزینه زیادی بزارم. و هیچوقتم با لوازمی مخصوصا سفید کننده که بعضیا میزنن و رنگشون مثل کچ می کنه و به نظر میاد ساعتها جلو اینه بودن موافق نبودم . همه زیبا هستن و اگه بخوان زیبا تر بشه حداقل از مارکای خوب و روشهای ارایشی که به چهرشون می یاد استفاده کنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3. موهاتو رنگ کردی تا حالا؟
*** اره فک کنم 2 یا 3 سال پیش قهوه ای روشن که می گفتن خیلی بهت می یاد. البت برا عید 1 کارایی خواهیم کردددددد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3.a. اگه اره الان موهات چه رنگیه؟
*** قهوه ای تیره
5. آشپزیت چه جوریه بانو؟
***در کل خوبه
5.b. چه غدایی رو خوب درست می کنی؟
*** ماکارونی + کلم پلو +قیمه......... همی چی شد که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6. از هنر های دستی مثل خیاطی و گل سازی و..... کودومو بلدی یا بهش علاقه داری؟
*** والا تمام این دوره هام با اجازت گذروندیم . هنر مندیم دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7.چه تیپی لباس می پوشی؟
*** بر اساس مد نیم هر چیزی که تو عرف زیر سوالم نبره . در کل خوب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
11. بانو جون مزدوج شدی یا هنوز مفردی؟
*** منفرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا همینا به ذهنم می رسه عزیز. امشب جیگر خوردم سردیم شده.جالم که خوب شد باز میام
*** یه نبات داغ می خوردی عزیز دل انگیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون