ضرر نداره برای باتری؟!نقل قول:
Printable View
ضرر نداره برای باتری؟!نقل قول:
عدد واقعی چیزیه که الآن زده !نقل قول:
بعد از دشارژ کامل کم میشه ولی آروم آروم بر میگرده :دی
پ.ن : یه باتری 9 سل در حال خریداری میباشد :دی
نقل قول:
اگه کار همیشگی بشه چرا،اما الان نه،چون باطریتون نیاز به این کار داره تا وضعیت واقعیش مشخص بشه
نچ،این عدد واقعی نیست :دینقل قول:
من پیر شدم انقد در مورد باطری خودنم
راستی باطری 9 سل چیه قضیش ؟؟؟؟ زود تند سریع کامل توضیح بده برام :دی
از کجا ؟ چند ؟ چقد فرق زمانشه ؟ از پشت دستگاه بیرون میزنه یا نه ؟
آقا شما خوندی من تست کردم :دی
بعد 2 روز دوباره عدد همون میشه :دی
باطری 9 سل هم نمیدونم دقیق چجوریه ولی قراره برام از مالزی بیارن ، ظرفیتش تقریبا دو برابر باطری 6 سله
قیمت هم حدود 100 دلاره از پشت هم بیرون بعدیه بزنه احتمال زیاد از زیر لپتاپ بزنه بیرون
بابا جان من خودم دارم با این شیوه عمل میکنم بعد از 6 ماه تازه درصد خرابیه باطریم رسیده به 5% :دینقل قول:
پس بدون غلط نیست شیوم،هر 30 بار استفاده یه بار دشارژ میکنم،باطری قبلیم رو همیشه میزاشتم رو دستگاه ظرف 11 ماه کلا جر خورد :دی
اما شیوه کارم با این باطریه خوبهههه :21:
باطریتم مبارک باششهههه پیشاپیشش،منتظر اطلاع رسانیت هستیم :10::40:
امروز برای اولین بار با این لپ تاپ بازی کردم ، COD-Modern Warfare 2
دمای هسته ها در بین بازی تا 98 هم رسیده بود ! باید یه کولپد دست و پا کنم..
سلام دادا :10:نقل قول:
آقا اینو امتحان کن،واسه من که عالیییییی جواب داد:11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
این چه کاریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خوب میرفتین یه لپ تاپ با CPU ضعیفتر میخریدین!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :31:این کار میاد و سرعت کلاک CPU رو میاره پایین و این باعث پایین اومدن پرفورمنس به میزان قابل توجهی میشه.دوستان عزیز توجه کنن که طبق اعلام اینتل دمای این CPU تا 105 درجه مناسبه و کاملآ هم بدون مشکل.
من از داخل خود Power4Gear Hybrid در قیمت Eentertainment ، حداکثر ظرفیت CPU رو به 15 درصد کاهش دادم ، توی بازی دما از 82 درجه بالاتر نرفت.
العان هم کلا بهتر شده ! دما روی 55 تقریبا ثابت هست.البته حداقل پردازش CPU رو هم به 1 درصد کاهش دادم.
توی بازی مشکل یا تفاووت خاصی ندیدم ، من فکر میکنم روی 15 درصد به راحتی این بازی رو جواب میده. مثلا 8 تا هسته داره هاااا...:21:
احتمالا کول پد Deepcool N8 Ultra رو بگیرم..قدرت خنک کنندگی خیلی خوبی باید داشته باشه.
سلام،مخلص آقا علیرضا :11:نقل قول:
عزیز من هم اول همین فکرو میکردم،اما مسئله اینه که این CPU واقعا قویه :21:
من اول میزاشتم رو 100%دما تو بازیا میرفت بالا،3 هفته پیش تو Battle field 3 گذاشتم رو 33 % حداکثر CPU رو،دیدم بازی داره روووون اجرا میشه و اصلا افت فریم ایجاد نشده،گفتم دما رو هم چک کنم،دیدم دما هم از حدود 78 رسیده به 62 !
خوب خوبه دیگه :دی
دقیقاااانقل قول:
این شیوه به نظرم خیلی خوبه،حداقل در شرایطی که کول پد خوب دم دست آدم نیستش
:10: