دوست عزيز شما منزلتون كجاست؟؟؟ آخه مبين نت تا الان نديدم كسي ازش راضي باشه هم تهران هم شهرهاي ديگه.نقل قول:
Printable View
دوست عزيز شما منزلتون كجاست؟؟؟ آخه مبين نت تا الان نديدم كسي ازش راضي باشه هم تهران هم شهرهاي ديگه.نقل قول:
ممنون دوست عزيز .
چه مودمي بگيرم ؟؟ نوع مودم تو كيفيت سرويس چقدر تاثير داره ؟؟ حتما بايد خود مودماي مبين نتو بگيرم يا هر مودم وايمكسي داشته باشم مشكلي نداره ؟؟
اين هم تست ١مگ من با ايفون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پينگ تا الان برام خيلي بهتر شده...
خـــــدا شاهده وایمکس مبین نت عالیه !!
من با این نوع اینترنت هم کار کردم تو دانشگاهمون بود رودهن مجتمع :
ولی مبین نت هم عالیه خدایی ! تهران - صادقیه - پیامبر
دوستانی که میخوان وایمکس بگیرن طرف مبین نت نرن که مثل من سرشون نیاد مبین نت و ایرانسل (به خاطر دزدی از حساب کاربران مگر اینکه نا محدودشونو بگیری)هر دوشون اشغالن ولی خداییش ایرانسل سگ شرف داره به مبین. من 256 مبین گرفتم اصلا صفحه رو هم به زور باز میکنه الان با 128 پسر عمم که ایرانسله بالام خیلی بهتره لا اقل پینگش نصف مبینه فقط یه خواهش ازتون دارم قبل از خرید حتما و حتما اگر امکانش هست 2-3 روز مودم مبین و ایرانسل رو از دوست یا یکی توی فامیل بگیرید بعدا اقدام کنید نه مثل من احمق گول حرف 2-3 نفرو بخورم همین پسر عمم که ایرانسلشو گرفتم از سرعت و پینگ میناله ولی وقتی اومد پینگ و سرعت دانلود منو دید تعجب کرد اینایی که از ایرانسل مینالن هنوز مبینو امتحان نکردن که بفهمن چه قدر اشغالتره توی روزای تعطیل که مبین نتم تعطیله شبا هم دیال اپ بهترش صفحه باز میکنه ما توی کشوری هستیم که باید بین بد وبدتر یکی رو انتخاب کنیم الان مبین حکم بدتر رو داره نسبت به ایرانوبا در کل adslسگ شرف داره به وایمکس یکی از علتاشم اینه شرکتای رقیب واسه ارائه خدمات زیادن و رقابتی شده ولی اگر هم مثل من مشکل فیبر نوری رو دارید ایرانسل خیلی خیلی بهتره البته بگم دزده و نا محدودش انتخاب خوبی هستش با چیز پی ان هم مشکل نداره باز هم میگم اگر امکانش هست اول مودم های مبین و ایرانسل رو بگیرید و بعدش اقدام کنید به حرف کسیم گوش نکنید بهتره خودتون مقایسه کنید و خودتون انتخاب کنید
همه چی خوبه .
سرعت دانلود ماکسیموم ، امروزم پینگ یاهو برا من 250 هست :31:
یعنی میشه مبین نت همیشه اینطوری باشه:؟؟؟ :
خدایا همیشه مبین نتو خوب نگه دار! خوب بشه تعریفشو میکنیم بد بشه بدشو میگیم. الان اون موقع هاست که خوب شده!!
حالا تا ببینیم از ساعت 2 صبح به بعد که دانلود رایگانه میتونه شرایط رو اینجوری و یا حداقل نزدیک به اینی که هست نگه داره یا خیر!
مبین نت یه کارایی کرده .امیدوارم به قول دوستان این کیفیت باقی بمونه و مقطعی نباشه
الان پینگ خوب شده. با یک کانکشن سرعت کامل میده. با وی پی n هم هیچ مشکلی نداره و سرعت کامل میده.
من حدود 10 -11 ماهه که مبین نت دارم. همیشه چند روز خوب میشه و به مرور زمان بد میشه و تا بیان باز درستش کنند یکی دو ماه طول میکشه. در نتیجه اکثر اوقات سرویس بی کیفیت است.
یه چیزی که به نظرم تو مبین نت خیلی خوبه اینه که توی ساعات رایگان افت سرعت زیادی حس نمیشه .
مثلا من با سرویس 1 مگ شبی 2/4 گیگ دانلود دارم.فقط توی ساعات رایگان نوسان زیاد میشه.البته توی ساعات عادی هم گاهی نوسان پیش میاد.
مشکل مبین نت رو اگه بخوای خلاصه کنی همین پینگ بالاست که الان بهتر شده.