با سلام مال من تعرفه 6 ماهم تموم شده و هی از ایرانسل میگه بیا شارژ کن منم رفتم adsl2+ گرفتم حالا میشه این مودمو به کسی فروخت یا نه اگه کسی میخواد من توی مشهد هستم پیغام بده
Printable View
با سلام مال من تعرفه 6 ماهم تموم شده و هی از ایرانسل میگه بیا شارژ کن منم رفتم adsl2+ گرفتم حالا میشه این مودمو به کسی فروخت یا نه اگه کسی میخواد من توی مشهد هستم پیغام بده
سلام
ديروز آمدن مودم رو نصب كردن ولي اينترنت ندارم. حتي به همون e-care هم نميره كه بخوام تاييدش كنم! آنتنش هم به شدت نوسان داره يه بار تا آخر پره يه بار صفر. الان با دايل آپ اينجام!
ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد.
یه 24 ساعتی باید زمان بدی تا از خود شرکت اکانت شما رو فعال کنن!اگه بعد از 24 ساعت هنوز مشکل داشتی یه زنگی بزن شاید بخاطر ترافیک کاری آخر ماه طول کشیده.(همیشگی نیست یعنی بعضیا 5-6 ساعت بعد و بعضی دیگه 24 ساعت بعد از نصب نتشون وصل شده.نقل قول:
مک مودم شما صرفا ً بکار خودتون میاد!مودم رو نمیتونید به کس دیگه ای بفروشید چون کاربردی برای کسی نداره.نقل قول:
سلام . امروز از صبح e-care بسته بود. الان که رفتم به حساب های ویژه یه چیزی به اسم MMS on-Net اضافه شده. این چیه؟
دوستان تعرفه "اعتباري 512 کيلوبيت بر ثانيه پايه" چه جور هست ؟ نا محدوده ؟ از توی سفحه ی e-care نشد اینا رو تشخیص بدم .
اگه نا محدود نیست می خواستم ببینم وایمکس ایرانسل ساعات رایگان هم داره که حجم کم نکنه ؟
ممنون میشم جواب بدید :40:
SMS Off-Net General/ On-Netهم اضاف شدهنقل قول:
حتما برای ارسال اس ام اس و ام ام اس از طریق نت هست که هنوز راه نیفتاده
---------- Post added at 08:06 PM ---------- Previous post was at 08:04 PM ----------
نه 4 گیگ هستنقل قول:
نه رایگان نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر نمی کنم. چون تو جزئیات حساب ماه قبلم بعضی ها رو زده بود MMS بعضی ها رو زده بود gprs. شاید هنوز سیستم شون مشکل داره!
سلام دوستان،
من دوره اینترنت adsl اسیاتک ام تموم شده و بخاطر اینکه قیمتهاشو رو الکی کشیده بالا، در عین اینکه سرعتش هم خراب شده دیگه نمیخوام برم سراغش. میخوام برم دنبال وایمکس
مهمترین چیز برام سرعت دانلود/آپلودش هست، چون دائم تو youtube هستم، از دوستان خواهش دارم بهم بگن که این مبین نت برای سرویس 512 کیلوبایتش ، سرعت دانلود واقعیش چقدر هست؟ نوسان چقدر داره؟ همینطور در مورد وایمکس ایرانسل.
جهت اطلاع بنده در منطقة مرکزی، یعنی سه راه جمهوری (تقاطع ولیعصر و جمهوری) ساکن هستم.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
وایمکس بهتره یا ای دی اس ال ؟
من شنیدم سرعت 512 وایمکس از 512 adsl بهتره به خاطر اینکه سیم مسی تلفن باعث کاهش سرعت adsl میشه
نظر دوستان چیه؟
کسی مقایسه کرده?
اینم لینک تحلیل علمی
کد:http://www.---------.com/WebPage/News.aspx?Id=5705
سلام
حجم باقیمانده یا میزان حجمی که مصرف شده رو از کدام یک از این ارقام زیر میشه فهمید
چرا با هم فرق داره؟!