سراسری: دکترای دامپزشکی شهرکردنقل قول:
آزاد: دکترای داروسازی تهران
آزاد رومیریم
Printable View
سراسری: دکترای دامپزشکی شهرکردنقل قول:
آزاد: دکترای داروسازی تهران
آزاد رومیریم
سلامنقل قول:
بچه ها بیاید بگید اونایی که آزاد میرن سراسری رو چی قبولیدن بگید لطفا !!!!!!
سراسری: مهندسی معدن یزد
آزاد: مهندسی کامپیوتر نرم افزار نجف آباد
آزاد : معماری قزوین :8:نقل قول:
سراسری : عمران مراغه :13:
می رم آزاد :5:
حس عکس ندارم:دینقل قول:
کجا نوشته این مورد رو؟ یه عکس می گیری ازش
تو کارنامم زده:
نتيجه كلي آزمون: مردود - مجاز به انتخاب رشته/محل جديد
یه لینکم زیرش هست که میره اینجا:
کد:http://azmoon.com/selectnewmajor.htm
مثل اینکه ثبت نام از قبول شدن خیلی سخت تره الان از شدت استرس نمیدونم چیکار کنم!!!:31:چند روز پیش که خبر ثبت نام اینترنتی قزوین خوندم خیالم راحت شد از این 10 روز نهایت استفاده رو می برم بیخودی از مسافرتم نمیزنم!:31: وقتی دیدم فقط چاپ فرم ها اینترنتی شده اعصابم خرد شد!:2:(تازه اینم درست حسابی چاپ نمیشه!)اینجا سرعت اینترنتم داغونه به خاطر همین زیاد نمیتونم سایتهارو بگردم تو سایت azmoon.net زمان بندی ثبت نام دانلود کردم ولی داخل فایل خبری از زمانبندی نیست فقط شهریه ها + مدارک ثبت نام نوشته ! :13:زمانبندی ثبت نام باید از کدوم سایت دانلود کنم اینجا چند نفر از دوستان نوشته بودن نیازی به سایت دانشگاه های قبولی نیست و زمانبندی ثبت نام تو سایت اصلی دانشگاه آزاد موجوده میشه بگید تو کدوم سایته؟ دوستانی که فایل زمانبندی دارن میشه بگن ثبت نام مکانیک جامدات چه روزیه؟؟؟ تو سایت قزوین نوشته زمان بندی ثبت نام ورودی های جدید از 21 تا 25 شهریور ! نکنه منظورش اینه همه ی ورودی ها جدید هر وقت خواستن واسه ثبت نام به دانشگاه مراجعه کنن اگه اینجوری باشه که دانشگاه از ترافیک تهران هم شلوغ تر میشه!!!:31:
دوستانی که ازفرم ثبت نام دانشگاه آزد قزوین پرینت گرفتید میشه بگید فرمتون چند صفحه شد ؟؟؟من تو سه صفحه چاپ کردم که
نام و نام خانودگی: امضا: تاریخ:
سطر اول صفحه دوم چاپ شده که هیچ ربطی به صفحه دوم نداره و به احتمال زیاد باید پایین صفحه اول چاپ می شد هرکاری هم میکنم نمیتونم درستش کنم نمیدونم مشکل از تنظیمات پرینترم یا واسه همه اینجوریه دوستانی که ثبت نام کردن خواهشا یه کمکی بکنید.
دوست عزیز شما از فرم ثبت نام پرینت گرفتی مشکلی که تو پست بالا گفتم نداری؟ از زمانبندی ثبت نام دانشگاه خبر داری ؟ در مورد مکانیک قزوین اطلاع نداری زمانبندی ثبت نامش چه روزی؟؟؟نقل قول:
آقا من پس فردا باید برم دانشگاه آزاد انصراف بدم تا بتونم سراسری که قبول شدم ثبت نام کنم. به نظرتون حالا که سرشون با ثبت نام جدیدها شلوغه، کار انصراف و نظام وظیفه و... ما رو راه میندازن؟ بدبختی اینه که طبق زمانبندی دانشگاه جدیده، باید انصرافم رو همون یکشنبه، توی یک روز بگریم تا بتونم دوشنبه دانشگاه بعدی ثبت نام کنم
شدیدا تایید میشه!نقل قول:
من که وقتی میرم تو سایت نجف آباد، میگه برین بانک و فیش بانکی شهریه رو بیارین، ولی جای دیگه ی همین سایت، نوشته با فیش قبول نمیکنیم، فقط از طریق اینترنت!
یکشنبه زنگ میزنم ببینم جریان چیه! فکر کنم شما هم همینکارو بکنین بهتره! :20:
سلام کسی زمان بندی ثبت نام دانشگاه تهران غرب داره؟؟؟
نقل قول:نقل قول:
زمانبندی ثبت نام تمامی دانشگاهها البته قبل از این که شنبه تعطیل بشه
یعنی اونایی که شنبه هستش میفته یکشنبه
کد:http://azmoon.net/?app=news&Sid=3b0565c2ec9202f631ac6f47a7456d5c&newsid=104