اها يعني شركت قبولشون نداره ولي كار ميكنن درست فهميدم؟
Printable View
اها يعني شركت قبولشون نداره ولي كار ميكنن درست فهميدم؟
نقل قول:هر دو بله:31:نقل قول:
gamemaster منم مودمم دی لینک هست و تحت ساپورت نیست ولی الان مثه ساعت داره کار میکنه !!!
راستی بروبچ الان ساعت 4:50 دقیقست و من دارم دانلود میکنم !! سرعت میانگینش 17 هست !!
سرویسم اکو 512 هست !!
تایی میشه! ولی اگه مشکلی پیش بیاد میگن مودم را ساپورت نمی کنیم!نقل قول:
سرعت من هم با لینک غیر مستقیم مستقیم شده میانگین الان 30 40 45 هست!
ولی فک نکنم مشکلی پیش بیاد !! حداقل واسه خودم !!
نمیدونم چرا D-LINK رو ساپورت نمیکنن !! شرکت بزرگی توی شبکه و اینترنت بحساب میاد !!
من اکثر گیم نتها یا کافینتها دیدم که از هابهای D-LINK استفاده میکنن
سرعت من نوسان داره !! الان شده 15 !! 2 دقیقه پیش روی 28 بود !!
کسی میدونه به هر شخص چقدر سرعت dedicate (همون اختصاصی) میدن ؟؟ فک نکنم توی سرویسهای اکو512 بیشتر از 128 بدن و بقیش هم شیر هست !!
احتمالش کمه!
فکر کنم تجهیزاتی(dslam)که توی مخابرات نصب کردن با بعضی از برند های مودم زیاد سازگار نیست!
اره من هم دیدم !مودم و هابهای d-link توی بازار زیاد هست و زیاد هم استفاده میشه! و کل بازار را گرفته!
سرعت من زیادتر شد 50 60 70
نمیدونم ولی میدونم شیر ا به 4 هست برای adsl2
خوش بحالت !! چه سرعتی داری
پس بیخود نیست شبی 700 800 میگ دانلود میکنی
من بدبخت بزور بتونم 150 مگ دانلود کنم !
سرعتم هنوز هنوز متغیره !! ولی بیشتر شده بین 20 تا 29 ه
متوجه مله آخرت نشدم !! یعنی چی شیر رو به 4 نفر میدن ؟؟ منظورت اینه که 1 مگابیت پهنای باندو به 4 نفر میدن ؟؟ اینجوری که خیلی خوب میشه و سرعت همه میشه 256 !!
تازه چند روزی هست کم شده که شده 800 مگ قبلا 1100-1300 بود! تازه مرکز من ترافیکش بالاست قرار تا قبل از عید پهنای باند را افزایش بدن:31:
سرعت قبلی هم که گفتم داشتم ویندوز را هم اپدیت می کردم!
توی ایران سرویس ها را شیر میکنن که شاتل میگه 1 به 4 هست!
نمیدونم شاید 1 مگ را به 4 نفر شیر کنن! پهنای باندش را نمیدونم! شاید کمتر:31:
دو حالت داره !!
یا همون 1 مگ هست که به 4 نفر میدن (که 99% همینه)
یا اینکه یه سرویس رو به 4 نفر میدن :دی !! یعنی من 512 گرفتم 4 نفر همین 512 رو دارن که سرعتم تقسیم بر 4 میشه و میشه همون 128 :دی
دیشب 310 مگ با تورنت دانلودیدم که 10 مگ نسب به شبه قبل بهتر شده .:27: خوبه دیگه واسه 128 :31: