اخر من نفهمیدم این بازی چی داره که شما اینقدر بهش علاقه دارین :31: اون نکته ی خاصی که باعث علاقتون شده لطفا به منم بگین شاید بازیرو گرفتم :31:
Printable View
اخر من نفهمیدم این بازی چی داره که شما اینقدر بهش علاقه دارین :31: اون نکته ی خاصی که باعث علاقتون شده لطفا به منم بگین شاید بازیرو گرفتم :31:
شما بدون علاقه بازی کردین خوشتون نیومده ، خیلی قشنگه وقتی یک نفرو کنترل کنی ، زن بگیری ، زنت فشن ساز بشه ، خودت نویسنده ، از شهرداری شهر جایزه فشنر نمونه و نویسنده نمونه رو بگیری ، دو تا بچه دار شی ، بزرگ شن ، درسخون ، یکیشون خجالتی ، تو اجتماع میره مودش کم میشه ، یکی عشق دکتر شدن. بعدش با کلی بدبختی خونتو گسترش بدی ، یک برکه بخری و اونو تبدیل به یک پارک نمونه کنی ، بعدش بچه هات بزرگ شن و زن بچه بگیری !نقل قول:
توی این دنیا که نمیشه خوب زندگی کرد ، همش دزدی ، دروغ ، شاید توی این دنیای مجازی بشه دغدلی هاتو خالی کنی!
---------- Post added at 10:15 PM ---------- Previous post was at 10:15 PM ----------
اولا فارسی بنویس لطفا ، دوما فکر نکنم به حرفمون گوش بدن ، اینقدر پیغام دارند که!نقل قول:
یعنی همه چیزو به صورت صد در صد میشه کنترل کرد دیگه :31:
نه تا اون حد که شما فکر میکنی
ولی آره میشه کنترل کرد:دی
البته باید یاد بگیری لذت هم از بازی ببری
حالا شده وارد کردن داستان تو بازی
درست کردن شخصیت های فیلم
و مثل این
نه من خاله بازی دوست ندارم :31:
چیش خله بازیه؟ من که نمی فهمم!!!!!نقل قول:
بچه ها سی دی video games از کجا بخرم؟ واسه خریدن بازی جدید ؟
فعلا بازی جدیدی وجود نداره مثل سیمز 2 نیست کامل
فقط توی وسایل مدرن وسایل بازی اضافه شده همین بازی جدید نیومده:دی
بچه ها سی دی video games از کجا بخرم؟ واسه خریدن بازی جدید ؟
یه بار گفتی
جوابتو دادم
نقل قول:
فعلا بازی جدیدی وجود نداره مثل سیمز 2 نیست کامل
فقط توی وسایل مدرن وسایل بازی اضافه شده همین بازی جدید نیومده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بازی اپارتمان هم داره؟نقل قول: