توضیحات تکمیلی پست 4140
برای Zero Fill کردن طبق عکس زیر گزینه full erase رو انتخاب کنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
توضیحات تکمیلی پست 4140
برای Zero Fill کردن طبق عکس زیر گزینه full erase رو انتخاب کنید .
من برنامه Hiren's BootCD را تو مجموعه نرم افزاری کینگ داشتمنقل قول:
وقتی بازش کردم فایلها اینجوری بو د
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد توی سی دی رایتش کردم قابلیت بوت نداشت
حالا موندم چیکار کنم
همون CD/DVD رو تو رایتر بذارید و بوت اول رو روی رایتر تنظیم کنید ببینید بوت میشه یا خیر ؟؟؟نقل قول:
اگر نشد ، بگردید دنبال فایلی با پسوند iso ، باید اونو با برنامه iso burner که لینکشو در صفحه قبل گزاشتم رایت کنید و نباید مستقیم رایت بشه چون قابلیت بوت آن از بین میره .
اگر هم نشد با همون SeaTools for DOS هارد رو زیرو فیل کنید .
سلام
هارد لب تاب من ضربه خورد بد سکتور کرد از HDD regenerator استفاده کردم اما کاملا درست نشد و بعضی سکنور هاشو نتونست recovery کنه ولی pc بالا میاد و سالم کار میکنه اما بعضی جاها قاطی میکنه.مثلا بازی هایی که میریزم روش چند روز اجزا میشه بعد دیگه اجرا نمیشه...
الانم از صبح اصلا بالا نمیاد و ارور میده media test failure,chek cable
چی کار کنم؟؟؟:13:
سلام من قبلا سیستمم یه مشکل عجیب پیدا کرده بود
وقتی کامپیوتر رو روشن میکردم خیلی راحت بالا میومد و بعضی کار ها مثل کار با قسمت های مختلف ویندوز و... رو با همون سرعات سابق انجام میداد ولی بعضی کارهای دیگه مثل کپی پیست کردن باز کردن درایو ها و فولدر ها و... رو خیلی کند انجام میداد
برای همین کیس رو بردم تعمیر و اون نامرد هم همه قطعات از CPU و رم گرفته تا پاور و DVD رام رو عوض کرد و کلی پول گرفت!
ولی وقتی کیس رو اوردم هنوز همون طوری بود!
تا اینکه خودم کیس رو بردم و گفتم تو که همه چی رو عوض کردی هارد رو هم عوض کن شاید درست بشه!
هارد رو که عوض کرد مشکل حل شد!
البته ایندفعه نمیدونم چرا موقع نصب ویندوز باز خیلی زمان میگرفت
تا اینکه دیشب وسط کار یه دفعه کامپیوتر فریز شد!
کامپیوتر رو که ریستارت کردم دیدم بله! میگه اصلا دستگاه هارد نیست و لطفا CD بوت رو بزار!
این دفعه همه قطعات کیس رو باز کردم و از اول بستتم فعلا با سلام و صلوات داره کار میکنه البته امروز هم دو بار فریز شد و ریستارت کردم!
میخاستم بپرسم به نظرتون مشکل هارد با من یا من با هارد چیه؟! آخه تا حالا 2 باره که کل اطلاعاتم رو از دست دادم
ایراد از پارتیشن بندی یا فرمت نیست؟ (چون شنیدم نباید هارد رو زیاد فرمت کرد)
یا از مین و کابل SATA یا پاور ؟
و یا از این برنامه های کنترل سیستم و هارد و...
ممنون میشم جواب بدید
این هارد جدیدم هم Hitachi 500 GB هست
سلام و خسته نباشید...
من یه هارد 2 ترابایت سیگیت دارم که تا چند وقت پیش بدون هیچ مشکلی داشت کار میکرد ، به روز که سیستم رو روشن کردم دیدم ویندوز بالا نمیاد و صدای بوق منقطع میاد و همینطور تکرا میشه اول فکر کردم که رم یا گرافیک باشه بکم جابجاشون کردم و صدا قطع شد و سیستم بالا اومد.. بعد از چند روز دوباره اون صدا اومد هر کاری کردم قطع نشد تصمیم گرفتم که اسپیکر کیس رو قطع کنم تا ببینم صدای بوق از کجاست وقتی اسپیکر رو قطع کردم دیدم باز هم صدای بوق میاد و وقتی دقت کردم متوجه شدم صدای بوق از هاردم میاد (لطفا نخندید خدوم هم اول تعجب کردم چون ندیده بودم هارد بوق بزنه) یکم که با هارد سر و کلی زدم متوجه شدم وقتی با درایو C کار میکنم و اطلاعات ذخیره و بازیابی میکنم این صدا میاد حالا ویندوزم رو ریختم تو یه درایو دیگه و با درایو C کار ندارم و صدا هم قطع شده... درایو C رو فرمت کردم اسکن کردک چک کردم با کلی برنامه ولی جوابی نگرفتم...
حالا میخوام بدونم که اولا دلیله صدا چی بوده؟ مشکل چیه؟؟
دوما چیکار کنم که درست بشه و صدا قطع بشه و بتونم از درایو C هم استفاده کنم...؟؟؟
منتظر پاسخ شما هستم...
------------------------------------------------------------------
سلام
یک هارد وسترن دیجیتال مدل WD3200KS - WD Caviar دارم .
مشکلش صدای تیک تیک است که پشت سر هم است و شناسایی هم نمیشه ایراد از چی میتونه باشه ؟؟
بقیه اجزائ سیستم هیچ مشکلی ندارن و خیلی وقته که این هارد رو دارم .
با تشکر از راهنمایی دوستان
خیلی ممنون که جواب ندادیننقل قول:
ممرتضی ممکنه درایورات مخفی شده باشه شاید با یه برنامه خاص شاید هم...روی my computer راست کلیلک mange رو بزن بعد از پنجره باز شده storage >disk managment ببین درایوارت رو اونجا میبینی؟؟؟!:5:
---------- Post added at 05:58 PM ---------- Previous post was at 05:54 PM ----------
این صدا واسه سکته موتور هارده باید ic موتور و آی سی 8 پایه کنارش چک بشه و تعویض شود با یه برد دیگه تست کنیدنقل قول:
100 درصد اشکال از این ای سی میباشد