كعبي: پنجشنبه پرسپوليسي ميشوم
كعبي: پنجشنبه پرسپوليسي ميشوم
خبرگزاري پرسپوليس : اگر اتفاقي نيافتد و توافق حاصل شود :هنوز هم هواداران پرسپوليس اين سوال را از خود مي پرسند كه آيا حسين كعبي امسال در اين تيم خواهد ماند يا مثل دفعه قبل او از اين تيم جدا مي شود.ديروز اين سوال را با او مطرح كرديم و كعبي هم پاسخ هاي لازم را به همه سوالات ذهن هواداران داد. بد نيست اين مصاحبه كوتاه را بخوانيد.
- اين روزها كجا هستي؟!
فعلا آمده ام اهواز.
- اهواز چه خبر است؟
تهران چه خبر است كه آنجا باشم؟! اما خارج از شوخي، سر قضيه دادگاهي كه داشتم به اهواز آمدم.
- حالا نتيجه دادگاه چي شد؟!
هنوز هيچي. رأيي هنوز صادر نشده و احتمالا بايد در جلسات ديگري هم حضور داشته باشيم.
- از پرسپوليس بگو، بالاخره مذاكراتت با اين تيم به كجا رسيد؟
هنوز خبر خاصي نيست. سه روز قبل مدير برنامه هايم با آقاي مصطفوي صحبت كرد. همان روز هم با تلفن همراه من تماس گرفته و من با مدير عامل صحبت كردم. هنوز اطلاع دقيقي از روند مذاكرات ندارم و همه چيز را مدير برنامه هايم مي داند.
- گفتند از تيم هاي خارجي پيشنهاد داري، حالا واقعا پيشنهادي داري؟
راستش اين است كه جز از تركيه، پيشنهاد ديگري ندارم. اگر هم بوده، من خبر ندارم و حتما مدير برنامه هايم مي داند.
- حالا اين تيم چطور تيمي است؟
يك تيم ضعيف است كه از ليگ يك به ليگ حرفه اي تركيه صعود كرده است. راستش را بخواهيد بيشتر فكرم معطوف ايران است.
- حالا از كدام تيم ها پيشنهاد داري؟
فعلا از پرسپوليس، سايپا و سپاهان پيشنهاد دارم.
- هواداران پرسپوليس مي خواهند بدانند به كدام تيم مي روي.
آنها مي دانند كه به پرسپوليس علاقه زيادي دارم. اما بايد با دقت تيم را انتخاب كنم. نمي خواهم مثل نيم فصل پارسال، بد بازي كنم و در حد و اندازه خودم نباشم.
- حالا شانس كداميك از اين تيم ها براي جذب تو بيشتر است؟
مسلما پرسپوليس! قراراست روز پنج شنبه به باشگاه بروم و اگر توافق حاصل شود پرسپوليسي خواهم شد. همه چيز تا آخر هفته مشخص مي شود