یه بازی می خوام مثل gta با این تفاوت که شخصیت اولش پلیس باشه( تو شهر بگرده و طبق دستور مجرمین رو دستگیر کنه)
ممنون.
Printable View
یه بازی می خوام مثل gta با این تفاوت که شخصیت اولش پلیس باشه( تو شهر بگرده و طبق دستور مجرمین رو دستگیر کنه)
ممنون.
پلیس تو این جور بازیها بعنوان شخصیت های اصلی نداریم...نقل قول:
اگر بهترین بازی اول شخص امسال رو میخواین .من call of duty 7 رو پیشنهاد میکنم . واقعا محشره . تقریبا یک ماه پیش عرضه شده و رکورد تمام بازی ها و فیلم ها رو از لحاظ فروش زده .نقل قول:
پسر چه سوالی پرسیدی؟این یکی قلمو اصلا نداریم البته این نیدفور اسپید جدیده یه چیزهائی اینطوری داره اما کاملا ow نیستنقل قول:
ممنون.
Commandos 1 & 2-1 همونیه که میخوای دقیقا عین جنرالهنقل قول:
صفحات قبلی اینا رو پیدا کردم
Act of War: Direct Action - 2005
Act of War: High Treason - 2006
World in Conflict
war in the front
Commandos 1 & 2
star craft 1 & 2
کدوم قشنگ تر -هیجانی تر (اوجه هیجان) پایگاه سازی -جدیدتر و واقعی تره ؟؟؟؟
2-war in the front
World in Conflict-3
Act of War: Direct Action - 2005-4
Act of War: High Treason - 2006
بقیشون هم به دردت نمیخورن
---------- Post added at 03:51 PM ---------- Previous post was at 03:49 PM ----------
این قسمتش خیلی با حال بودنقل قول:
اگر بهترین بازی اول شخص امسال رو میخواین .من call of duty 7 رو پیشنهاد میکنم . واقعا محشره . تقریبا یک ماه پیش عرضه شده و رکورد تمام بازی ها و فیلم ها رو از لحاظ فروش زده .
نقل قول:
رکورد تمام بازی ها و فیلم ها رو از لحاظ فروش زده
با سلام
می خواستم بدونم تا الان چند نسخه از کرایسیس منتشر شده ؛اسماشون چیه ؛ کدوم قشنگتره
راستی اگه ممکنه چند تا بازی با گرافیک فوق العاده معرفی کنین ؛ فقط لطفا cod و اساسین نباشه.
Crysis - 2008نقل قول:
Crysis Warhead - 2009
Crysis 2 در حال ساخته...
اگه به قسمت دوم سوالم هم جواب بدین ممنون میشم
سلام
میشه یه بازی اکشن اول شخص تو مایه های کال آف2 معرفی کنید که رو یه سیستم celeron 2.0 va ati9200se 128mb
بیاد؟حتما می خوام با گیم پد بشه بازی کرد.
ممنونم
بازی جدیدی هنوز نیومده به جز COD Black Opsنقل قول:
Battlefield Bad Company 2
Medal Of Honor
Mafia II
GTA IV
Just Cause 2
این بازی ها گرافیک خوبی دارن ولی به هیچ وجه به Crysis نمیرسن...
سری battlefield به جز bad company1,2 به کارت میادنقل قول:
البته مدالهای قدیمی هم میتونی اجرا کنی