kheily mamnoon!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
Printable View
kheily mamnoon!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
دوست عزیز تو ایران با هر گارانتی و هر شرکتی که بخری وقتی ببری می گه استفاده بده کاربر لذا از گارنتی خارجه و پول دریافت می کنه پس پولتو الکی خرج نکن.نقل قول:
تجربه شخصی خودم و چند تا از دوستام اینو ثابت کرده.
هندزفری jabra مدله خوبیه و امتحانشو پس داده که خودش باز چند تا مدل با کیفیت های مختلف داره بستگی به پولت داره.نقل قول:
ورژن 1.2 با 2 فرق عمدشون در سرعتشونه. 1.2 با سرعت 20 کیلو در ثانیه می گیره و 2 با سرعت 40 کیلو.
در مورده سواله آخر هم من نداشتم.
1- آره تقلبیش هست ولی راه داره که بفهمی اصله یا چینی. یه سرچ بزن پیدا می کنی.نقل قول:
2- معمولا گوشی های گارانتی دار اصل هستن ولی به این نیست که بدون گارانتی تقلبی. مال من گارانتی نداره و اصله
3- هیچی فرق نداره آخرش هموشون می گن شرمنده.
4- نه هنگ کردن در کار نیست
5 نشریه gsm به روز نیست ولی قیمت ها و اطلاعات گوشی های زیادی رو داره.
6-بدون گارانتی
مرسي دوست عزيزنقل قول:
سلام میخواستم ببینم شما هم تا حالا به این مورد برخورد کردین یا نه؟
وقتی با برنامه Advanced Device Lock روی مسیجها پسورد گذاشتم دیگه گوشی هنگام دریافت SMS هیچ صدایی از خودش در نمیکرد و چراغ LED گوشه بالا سمت راست هم چشمک نمیزد.
اگه کسی تجربه ای مثل من داشته بگه که لا اقل خیالمون راحت باشه که همه P990 ها اینطورین نه فقط گوشی من.
با تشکر.
من کسی نیستم که تعصبی صحبت کنم ولی من قبل از این گوشی n73 داشتم و تجربه من میگه کیفیت این خیلی بهتره تو عکس برداری ولی تو فیلم برداری خیلی ضعیف تره حیف که گوشیش در دست رس نیست وگرنه عکس میزاشتم شرمندهنقل قول:
ايول. مثل قبلي با كيفيت بود. حالا ببين با N73 ميتوني همچين عكسي بگيري؟
سلام. من میخواستم یه گوشیه p990 بخرم.میخواستم اطلاعاتی درباره این گوشی بگیرم میخواستم ببینم خوبه یا نه و قیمت دسته دومش چنده؟ ممنون میشم اگر منو راهنمایی کنین.
دوست عزیز مشخصات گوشی شما چيه؟نقل قول:
مال من:
Phone: CXC162037 R9G007
Bluetooth : CXC162036 R5A01
Organizer : CXC162036 R6D23
CDA : CDA162007/2 R6D23
مال شما هم همينه؟
در ضمن به گارانتيش مراجعه کردید؟
ساير دوستان که مشخصات گوشیشون مطابق اطلاعات بالاست ، آيا تا بحال موقع گوش دادن آهنگ از هندزفری صدايي مانند "تيک تيک" ميشنوند؟ ممنون ميشم راهنمائیم کنيد...
از راهنمايي دوستان hmr007 و soltanmahdi بسيار بسيار ممنونم.