داداش یه توضیح میشه بدی که این فرم رو گفتن فکس کنی یا خودت ببری یا ...نقل قول:
Printable View
داداش یه توضیح میشه بدی که این فرم رو گفتن فکس کنی یا خودت ببری یا ...نقل قول:
شبانه به کنار الان در ساعات پولی سرعت دانلود من اسمی شده. تا ساعت 4 بعد الظهر 1.6 مگ بود الان شده 30 تا 40 کیلو با نوسان.
این شرکت های pap با هم اتحاد دارند و با هم جلسه می گذارند و تصمیم گیری به نفع منافع مادی خودشون می کنند. متاسفانه ما در ایران یک جمع متشکل(ngo) برای حمایت از حقوق کاربران اینترنت نداریم.
در مجارستان دولت این کشور می خواست روی اینترنت مالیات بگذاره کاربران اینترنت چنان تظاهراتی کردند که دولت این کشور مجبور به عذرخواهی شد.
با سلام.
زین پس با فعالیتهای نامتعارف ، به حاشیه کشیدن مباحث ( به صورت کلی نقض قوانین ) در انجمن ها به خصوص تاپیک پارس آنلاین برخورد قاطع خواهد شد.
لطفاً قوانین انجمن ها را رعایت کنید !
برای کنسلی با این شماره تماس بگیرید
82204030
از این لینک هم می تونید فرمشو بگیرید پر کنید و همراه با کپی امضا شده کارت ملی و شناسنامه برای اونها فکس یا ای میل کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدرس ای میل اینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم اسکن کردم فرستادم.
چند سال پیش پارس داشتم خیلی بی کیفیت بود و اینطور که معلومه تا چند سال دیگه هم همین وضعیت رو باید داشته باشه.نقل قول:
و بعد از اون از مبین نت و مخابرات هم سرویس داشتم اما هیچ کدومشون به شاتل نمیرسن.
این الان سرعت سرویس ECO 512 شاتل هست و سرعت دانلود به حداکثر تعیین شده یعنی دان استریم 2472 میرسه:
اما با اسپید تست با سرورهای خارجی بعضی روزها وضعیتش خوبه یعنی به حداکثر(250 کیلوبایت) میرسه و بعضی روزها هم تقریباً اسمی میشه اما امروز وضعیت متوسطی داره:
و با سرور داخلی هم معمولا در بیشتر مواقع مثل عکس زیر هست و یا 250 هم میشه و کمتر پیش میاد به 100 تا 150 برسه و روزهایی که خیلی خرابه ممکنه اسمی هم بشه:
در مورد شبانه(ساعات رایگان 1 تا 8 صبح) هم اگر تک کانکشن دانلود کنم سرعت بین حالت اسمی و کمی بالاتر یا پایینتر نوسان داره ولی بعضی شبها به بالا 100 تا 200 هم گاهاً میرسه(تک کانکشن).
کسی تو کمپین پاییزه مخابرات شرکت کرده ببینه شبانه داره یا نه؟
من که حضوری رفتم گفتن دارهنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
دیگه وقت رفتنه با این وضعیت 1/3 اصلا استفاده از شبانه نمیصرفه.
وقت رفتن و خالی کردن.هر اومدنی بالاخره رفتنی داره
من ماه به ماه تمدید میکردم خداروشکرضرر نمیکنم بیچاره اون دوستانی که چندین ماه بستن
امروز پرسیدم : مخابرات ما همچنان پورت خالی نداره , فن آوا هم ایضاء .
. در حالی که همه جای دنیا دولتها و پارلمان با پدیده تراست ( یعنی تبانی شرکتهای عرضه کننده یک کالا یا خدمات برای بالا بردن یا ثابت نگهداشتن مصنوعی
قیمت آن کالا یا خدمات) بشدت مبارزه میکنند و نمونه اش هم جریمه میلیاردی اخیر شرکتهای تولید کننده پنل lcd شامل سامسونگ , الجی , شارپ , سونی و
چند نام بزرگ دیگر بخاطر تبانی سر ثابت نگهداشتن قیمت انواع پنل در چند سال قبل بوده . اینجا اما وضع به گونه دیگریست . یعنی بیشتر از این حرفا .. ای برار !
. ایرانسل هم وضع سرعت و پایداریش خراب شده . اینجا مدام بین E و H در نوسانه . دیگه نمیشه روش حساب کرد .
. لطفا یکی از دوستان شیمیست نظر بده چه نوع خاکی الان باید استفاده کرد از لحاظ PH و غیره .