نقل قول:
شما راحت میتونی استفاده کنی مثه خودم ، فقط کسایی که تازه اشتراک میگیرن (جدید ها ) باید 3.500 رو بدن همین ! !
Printable View
نقل قول:
شما راحت میتونی استفاده کنی مثه خودم ، فقط کسایی که تازه اشتراک میگیرن (جدید ها ) باید 3.500 رو بدن همین ! !
نقل قول:
برای منم دقیقا امروز صبح همین جوری بود البته کمتر به ندرت 7 می شد . :n28:
ولی از سرور داخلی 2.8 گیگ گرفتم :n02:
با نرم افزار net worx میزان مصرف یک ماه رو 28 گیگ زده درصورتی که تو حساب کاربری 16 گیگ ثبت شده این اختلاف برای چیه؟
دوستان ببینید حال کنید :n19:البته نتونستم رکورد 100 گیگ رو بزنم :n01:ولی تا 70 گیگ پیش رفتم :n10:سرویسم هم ART4 هست. الان سرعت بین 25-35 هست ولی میخوام از ایندفعه که سرعت برگشت به 128 یه روز در میون حدود 4 گیگ دانلود داشته باشم اونطوری هم همینقدر میتونم دانلود کنم و سیستم هم 24 ساعته روشن نیست.:n26:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برام خیلی سواله! خداییش چی دانلود میکنی؟
قبلا همه چی :n20:سعادت دنیوی از هر نوعش :n19:ولی الان فقط فیلم:n10:نقل قول:
یه چیزی رو یادم رفته بود بگم اونم این بود که با اپراتور شاتل حرف میزدم گفت اگه مصرفت رو درست نکنی(یعنی 24 ساعته دانلود کنی) همین سرعت 35 کیلوبایتت رو بین 2 تا 8 نفر تقسیم میکنیم.یعنی اون موقع میشه دایل آپ.
الان سرعت از سرور خارجی 7 کیلو عه :n21: چرا اینجوری شده؟ قبل 20 مهر که 70 تا میداد!
این قضیه سرور خارجی و محدودیت دانلود شبانه برطرف میشه ؟؟ من جواب درست و حسابی از پشتیبانی نگرفتم
هزینه ترافیک رو هر گیگ 5 هزارتومان کرده و تخفیفی هم قائل نشده !
مهاجرت می کنیم شرکت دیگه از سر ماه
ای بابا توقع داری از پشتیبانی جواب درست و حسابی ببینی؟؟ نخیر قرار نیست برطرف بشه. زوره دیگه می تونن، میکنن.نقل قول: