عزیزم اگه اون قرار دادیو ک امضا کردی میخوندی نوشته بود دینه نداره
Printable View
عزیزم اگه اون قرار دادیو ک امضا کردی میخوندی نوشته بود دینه نداره
احتمالا این سرویس مناسب کسایی هست که استفادشون از نت بیشتر باز کردن پیج و سایتو این جور چیزاست و دانلود هم ندارن...نقل قول:
سرویستو عوض کن اگه دانلود داری :n01:
حسین جان منظورت از عوض کردن سرویس یعنی تا وقتی همون سرویس آرت رو دوباره تمدید کنی یا کلا سرویستو به یه سرویس دیگه تغییر بدی؟!نقل قول:
ببخشید آخه من درست نفهمیدم، این طوری میپرسم: اگه مثلا سرویس آرت 128 من از اول ماه شروع شه بعد من وسط ماه محدود شم، اونوقت سرماه که شد و سرویسو دوباره تمدید کردم و پولشو دادم بازم سرعتم بعد از تمدید محدوده؟؟؟ محدودیت هم سقفی داره آخه... :n30:
نه فکر نکنم اینطوری باشه.نقل قول:
چون وقتی سرویسی جدید رو دوباره میخری دوباره کنتورت باید از صفر شروع بشه
دوستان تکلیف رایگان شبانه چی شد؟
الان برای کسانی که قبلا سرویس داشتن برداشته شده یا فقط جدیدیها اینطور هستند؟
گند بزنن این شاتل رو که اصلا نمیشه از سرور خارجی دان کرد یه شب تا صبح همش 20 مگ گرفت از سرور خارجی:n28:
نه دوست عزیز فقط جدیدها باید پرداخت کنننقل قول:
یعنی چی ؟نقل قول:
یعنی من که الان 4 ساله eco 512 دارم میتونم شبانه دانلود کنم؟ منظور از جدیدو قدیم چیه؟
نقل قول:
گویا کسایی که پیش فاکتور سرویسشون تا قبل از 20 مهر صادر شده، دوره ی بعدشون باز هم شبانه رایگان دارند و نیازی به پرداخت پول اضافه نیست
الان پیش فاکتورتون رو نگاه کنید ...اگه قبل 20 ام اومده باشه هزینه رو واسه تمدید سرویس همون هزینه قبلیتون نوشته ، درست؟
ولی از بعد 20 مهر فک کنم هر پیش فاکتوری که صادر بشه هزینه شبانه رایگان بهش اضافه میشه و اگه کسی نمیخواد هزینه بده(یعنی شبانه رایگان نمیخواد) باید تماس بگیره و بگه تا براش این هزینه رو لحاظ نکنن! ( این زنگ زدنو مث اینکه تو پیامی که خود شاتل موقع ورود به صفحه کاربری نشون میده نوشته)
درواقع همه دیر یا زود باید هزینه شبانه رو بدن...مگر اینکه شبانه نخوان :n29:
مثل اینکه داریم چوب دانلود کردن از سرورهای داخلی رو میخوریم! :n14:نقل قول:
2 شب پیش از حدود ساعت 3:30 سرعت سرورهای خارجی خوب شد ولی امروز حدود ساعت 7 بود که پا شدم دیدم زده سرعت دانلود 7 کیلوبایت! :n04: