های وب انقدر کم کاربره یه بار شماره خونه رو زدم برا بررسی تو سایتش فقط بعدش 3-4 بار هی زنگ میزد این سرویس رو بگیر اون سرویس رو بگیرنقل قول:
حالا نامردا سواستفاده میکنن
Printable View
های وب انقدر کم کاربره یه بار شماره خونه رو زدم برا بررسی تو سایتش فقط بعدش 3-4 بار هی زنگ میزد این سرویس رو بگیر اون سرویس رو بگیرنقل قول:
حالا نامردا سواستفاده میکنن
دوستان کسی میدونه چرا سرعت دانلود مخابرات شبا پایین اومده؟
یعنی الان پارس آنلاین دانلود شبانه ی کل استان ها رو برداشته؟
ایول ...کلی خندیدیم ..:n08:..البته به حال روز خودمون ..و داستانمون ...:n19:نقل قول:
امیر جون ترکیدم ... از خنده اشک در چشمانم جاری شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n02:نقل قول:
دوستان شکل و شمایل سایت پارس آنلاین تغییر کرده نمیدونم چطوری حجممو نگاه کنم اخبار رو هم نمیدونم چطوری پیدا کنم یکی راهنمایی کنه لطفا.
راستی چند روز نبودم پارس آنلاین آخرش شبانه رو برداشت یا نه؟
مطمئنی !؟نقل قول:
البته شهر به شهر متفاوته ها !
یه سری تصاویر جانوران متحرک گذاشتن که موس رو ببرید روشون، قر میدن.نقل قول:
یکی یکی امتحان کنید، امیدوار باشید که به مقصدتون برسید!
اون شاید قدیما بوده، الان زنگ بزن پشتیبانیش میگه نفر 50 ام در صف می باشید.نقل قول:
به نظر من که دمشون نسبتا گرم.نقل قول:
یه شرکت تازه کاره که با مشتریش تعارف نداره، هر امکانی رو بخواد بده پولشم میگیره. به کسی نمیگه "هدیه" و "رایگان" و فلان میدیم که بعد بخواد بگه چون هدیه است نمیتونیم کیفیتشو تضمین کنیم. آسته میره و آسته میاد ولی کارشو نسبتا خوب انجام میده. البته بازم میگم،نسبت به بقیه من ترجیحش میدم و گرنه اونم داستانای خاص خودشو داره.