دوستان اسیاتک چند طرح شبانه رایگان داره. مثلا زده: طرح یک مگابایت 10 گيگ در ماه (2 تا 8 صبح رايگان). فکر کنم پارس انلاین هم از این طرح ها بذاره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان اسیاتک چند طرح شبانه رایگان داره. مثلا زده: طرح یک مگابایت 10 گيگ در ماه (2 تا 8 صبح رايگان). فکر کنم پارس انلاین هم از این طرح ها بذاره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پارس از زمانی که گفته میخواد طرح شبانه رو حذف کنه اینترنتشون برای من از ساعت های 11 صبح تا شب اختلال پیدا میکنه !!!واقعا نمیدونم چرا!! دیگه واقعا خسته شدم . زنگ هم می زنی پشتیبانی از هیچی خبر نداره . نه مرکز کمبود پهنای باند داره و نه خط کم کیفیته ( 16 مگ میکشه) :n03:
پارس آنلاین الان هم طرحهای 10 گیگ در ماه داره . ضمنا سرعت شبانه آسیاتک نصف سرعت اسمیه همین طرحی که شما گذاشتی سرعت شبانه 70-80 هستنقل قول:
چرا در پارس انلاین نمی شود در مدل نامحدود تعداد حچم مصرفی را دید
فکر نکنم پارس طرحهای جدید بذاره
اطلاعیه حذف شبانه بدون تغییر برگشت
این طرح فقظ مخصوص تهران نیست الان تو قزوین هم این طرح رو داده مخابرات فکر کنم سراسری کل کشور باشه من که فردا تخلیه میکنم پارس رونقل قول:
اگه موافقین تو صفحه کلوب وزیر یا در توییتر جناب رییس.جمهور (به صورت عکس) کپی کنید:n01::n01:(از کاربران عزیز انجمن تقاضای به اشتراک گذاری دارم)
البته این نظر منه هر کسی چیز بهتری به نظرش اومد اضافه کنه(به نظر خودم اگه مدیر موافق باشن تو یه تاپیک جدا باشه که کاربرای همه شرکت ها ببینن)
اجرای طرح حذف اینترنت شبانه رایگان پیامد های زیر را در پی دارد:
1.سوق دادن دانلودرها (بازی ، برنامه و فیلم و ...)به سمت اینترنت ماه_واره ای که هم از نظر قانونی ممنوع است وهم اینکه با دانلود آفلاین امکان ورود محتوای غیر اخلاقی به کشور را بسیار زیادتر میسازد.
2.تضعیف تجارت های مجازی:
الف)ده ها سایت آپلود و لیچ دارای مجوز ، داخل کشور فعال اند که با حذف امکان دانلود شبانه رایگان بیشتر کاربرانشان را از دست میدهند(اینترنت نامحدود در کشور قیمتی نا معقول دارد و از این رو احتمالا بیشتر کاربران این سایت ها از طرح شبانه ی رایگان برای دانلود استفاده میکنند.
ب)برای من به شخصه دلیلی برای خرید کردن از سایتی مثل beeptunes دیگر وجود نخواهد داشت (از یک طرف هزینه برای خرید آلبوم و از طرف دیگر هزینه اینترنت)
پ)سایت های دانلود داخلی مثل p30world . ----------- . download.ir . ---------- از رونق می افتند
3.ترغیب کاربران استفاده کننده از امکانات چندرسانه ای اینترنت(اعم از مستند و فیلم و سریال) به استفاده از شبکه های ماه_واره ای که از پیامد های آن میتوان به ورود محتوای سنجیده نشده و مضر به داخل کشور اشاره کرد.
4.ایجاد نوعی خود تحریمی در داخل کشور:از مزایای تحریم میتوان به در دسترس بودن نرم افزار های جدید و محتوای آموزشی بروز و رایگان شده در سایت های داخلی برای رشد و پرورش توانایی های جوانان اشاره کرد و با اجرای این طرح از فرصتی که تحریم های تجاری به پیشرفت کشور داده صرف نظر کرده ایم.
دوستان بین فن آوا و مخابرات کدوم بهتره؟
قیمتهای کمپین پاییزه مخابرات خوبه و عالیه و فکر کنم توی این یک سال نتونن شبانه رو حداقل بردارن
فن آوا شرکت خصوصیه و پشتبانیش خوبه اما نمی دونم سرعتهاش چه جوریه مثلا 512 5 گیگ بخرم چه سرعتی بهم میده
قصدت خوبه اما دلت خوشه :n15:نقل قول:
تو مسائل خیلی مهمتر از این، این کارا جواب نداده و کسی اهمیتی نداده
بعد انتظار داری وزیر و وکیل به دانلود فیلم و بازی من و تو اهمیت بدن و
به خاطرش تو کارشرکتهای خصوصی دخالت کنند
اونم وقتی که هیچ قانون و مقرراتی از خواسته هات حمایت نمیکنه :n27:
مادر این دولتا و مسئولین جدیدو هرکی میاد بدتر میشه سال سال این چند سال هرسال میگیم دریغ از پارسال .دلم به این پارس اشغال خوش بود اینم تو زرد از اب دراومد این وزیر حرو... بی پ... فقط از روزی که اومده زر مفت زده وعده های دروغ داده اینا همشون یه کثاااااااااااااااافتن