چه مخابرات خوبیه . کجاست ؟نقل قول:
یعنی اون پلن های 5 و 10 مگ هم شبانه رایگان دارن ؟؟
Printable View
چه مخابرات خوبیه . کجاست ؟نقل قول:
یعنی اون پلن های 5 و 10 مگ هم شبانه رایگان دارن ؟؟
فکر کنم شبانش رایگان باشهنقل قول:
من قراردادمو توی این خراب شده پارس افلاین 6 ماهه 2مگ تمدید کردم
حالا چه جوری کنسل کنمو پولمو پس بگیرم؟
چرا پستهام نیاز به تایید مدیر داره؟
من هم از این خراب شده 100 در صد رفتنی شدم
الحمدااله مخارات منطقه ما تعرفه هاش خوبه ولی نمیدونم چه جوری پولمو از اینا پس بگیرم
شکایت بزن به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رسیدگی میکنن بعد بات تماس میگرن سه پیچ شو که من با وضعیت قبلی سرویس گرفتم و باید پولتو پس بدن اگه قبول نکرد درجا درخواست نجدید نظر بزن اگه سه پیچ بشی پولتو میدن :n01:نقل قول:
برا ما حتي 5و10مگ 1ماهه هم شبانه داشت ولي چند هفته پيش شبانه 5و10مگو كاملا برداشتن اونايي كه 1ساله 10مگ گرفتن سود كردن تا 1سال خيالشون راحته كه شبانه با سرعت 1200كيلوبايت بدون محدوديت دارننقل قول:
اینا با هم هماهنگ کردن که زمانی که این طرح اجرا میشه مخابرات طرح رایگان شبانه رو برداره
چون 1 ماهه این اتفاق افتاده
مطمئن باشید دوباره مخابرات سرویسهای جدید ارائه میده
من15م ماه بعد زمان قراردادم تمومه و تا اون زمان سعی میکنم یه سرویس مناسب گیر بیارم
اگر قرار دادتون یک ماهه هست شما هم عجله نکنید و هر جایی هم رفتید قرارداد 1 ماهه ببندید
چون همه آی اس پی ها این کارو انجام میدن یا قبلا انجام دادن.
بچه ها چه خبر شده ؟؟من امشب دارم با 700 kb دانلود میکنم الان!!
مثل اینکه واقعا کیفیت بهتر شده
مخابرات تهران کمپین پاییزه گذاشته. شبانه 1 تا 7 رایگان- مودم رایگان- سرعت 2 برابر سرویس خریداری شده.
فقط قرارداد باید یک ساله بسته بشه.
دوستانی که تهران هستن راحت برید طرح کمپین پاییزه که تازه شنبه 17 آبان اعلام شد بگیرید مفت !! شبانه رایگان هم داره ( حتی ننوشته هدیه یا اگه بستر و پهنای باند اجازه بده مثل دزدآنلاین ( پارس آنلاین سابق ) یا صبانت
البته خیلی دندون گیر نیست طرحشون ولی در این وضعیت بوجود اومده بد نیست :
اینم لینکش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرح کمپین پاییزه 93مشتریان:
این کمپین برای مشترکین جدید در نظر گرفته شده است و تنها مشترکین فعلی دارای سرویس های نامحدود می توانند به این کمپین تغییر وضعیت دهند.
مشخصات محصولات کمپین:
ارائه سرعت دو برابر به مشترکین
ارائه مودم رایگان مختص محصولات ستاره دار (با قیمت 140.000 ریال و بالاتر)
ارائه ۲ گیگابایت حجم اضافه رایگان ماهیانه در صورت عدم درخواست مودم رایگان از سوی مشترک
ترافیک شبانه رایگان بین ساعات 1 تا 7 بامداد مختص محصولات ستاره دار (با قیمت 140.000 ریال و بالاتر)
روش پرداخت:
هزینه ها بصورت پس پرداخت و از طریق قبوض تلفن ثابت از مشترکین دریافت می گردد. گیگابایت های اضافی به صورت پس پرداخت خریداری می گردد.
شیوه ثبت نام:
1. حضوری: مراجعه به مراکز مخابراتی
2. غیر حضوری: تماس با تلفن 2020 - پورتال شرکت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تعرفه:
سرعت بهای ماهیانه ( به ریال) 3GB 5GB 8GB 256Kbps 90.000 110.000 - 512Kbps 110.000 130.000 - 1 Mbps 125.000 * 155.000 - 2 Mbps * 140.000 * 175.000 * 275.000 تعرفه های حجم اضافی ( به ریال) GB≤5 36,000 36,000 36,000 5<GB≤10 26,000 26,000 26,000 GB>10 16,000 16,000 16,000
برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 2020 تماس بگیرید.
سوالات متداول کمپین پاییزه 93
ویژگی ها
- قرارداد یکساله
- ارائه سرعت دو برابر نسبت به محصولات استاندارد به مشترکین
- مودم رایگان مختص محصولات با قیمت ماهیانه 140000 ریال و بالاتر
- دانلود شبانه رایگان بین ساعات 1 تا 7 بامداد مختص محصولات با قیمت ماهیانه 140000 ریال و بالاتر
- ارائه 2GB حجم اضافه رایگان ماهیانه در صورت عدم درخواست مودم رایگان از سوی مشترک