فکر کنم با این addon فایر فاکس میشه فهمید که سرور سایت ها تو کدوم کشوره (Flagfox )
مثلا سرور آپلود باز رو انگلیس زده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
فکر کنم با این addon فایر فاکس میشه فهمید که سرور سایت ها تو کدوم کشوره (Flagfox )
مثلا سرور آپلود باز رو انگلیس زده
نخیر.نقل قول:
خوب من هر سایتی در مورد فیلم وسریال میدونم اون ور آب هستند. حالا شما اگه اینور آبی بلدید پیام بدید .نقل قول:
الان من که 256 اکو دارم این 4 تومن اضافه رو برای چی دارم میدم؟! :s سرعت توی روز که به احتمال زیاد یکیه توی شب هم برای سرورهای خارجی 60 و برای داخلی 250، شما هم همینطورید؟نقل قول:
بعید میدونم! منم دنبال یک آپلودسنتر یا لیچری بودم که داخلی باشه ولی پیدا نکردم! شما هم اگر پیدا کردید ما رو یادتون نره! :)نقل قول:
سرور داخلی و خارجی تو روز هردوش رو300 قفله ولی تو شب فقط داخلی 300 میشه و خارجی نهایت تا 70 میاد ، اینو هم بگم ساعت 7 تا 8 سرعت سرپرای داخلی تا 600 هم میاد البته چند ثانیه بعدش ددوباره میاد 300:n02:نقل قول:
دیگه فک نمیکنم بخوان محدود کنن:n08: چون اگه محدودم کنن کلا میرم تو کار دایال آپ:n02:نقل قول:
سرویس4 مگ خداتومن باید پول بدی بعد دانلود خفن شبانت هم باید منتظر محدودیت باشی :n09::n09:
الان تو لیست ددانلودم هست حالا حالاها مونده تا بهش برسم :n19:
احتمالا بخاطر هزینه های برق و ترافیک و اینجور چیزاس ، لامصب پول برقشو میخواد از ما بگیرهنقل قول:
[QUOTE=amin1374;7919955]اینم رکورد دیشب من 11.5 گیگ
با اکو 128
تا 20 مهر یک کشه هر شب دان میکنم چششون 6 تا محدودمم بکن شبانشو میکنن دیگه تا اون موقع رسیدیدم به 20 مهر من بعدش تازه یک هفته ایو دانلود نمیکنم اون وقت خود ب خود در میام .دی[/QUOT]
خط شما رو 6 مگ بسته شده؟
از داخل صفحه ای که توسط آی پی مودم باز میشه ( صفحه تنظیمات ) میشه فهمید که که نهایت سرعت دانلود و آپلود خطمون چه مقداره
مال من در بهترین حالت همون دو مگ هست
Line Rate - Upstream (Kbps): 572 Line Rate - Downstream (Kbps): 2265
دوستان انقدر 20 مهر 20 مهر نکنین
من دیروز با بخش فروش حرف زدم، گفت فقط واسه اونایی که از 20 مهر به بعد سرویس میگیرن،
یعنی یا مشترک جدید میشن و یا تمدید میکنن اینجوریاس که شبانه ندن
واسه ما که هنوز سرویس از قبل داریم همچنان به همون روال قدیمه
من چه روز چه شب 515 کیلو بایت فیکس گاهیم بیشتر میشه بهم میده تو شب هم از سرور های داخلی 515 به بالا و خارجیم 70 تا میده بهمنقل قول:
خطمم تو عکس هست کلا من که ترکوندم کسی رغیبم نمیشه!:n10:
نقل قول:
این که شما میگی چند ثانیه میره رو 600 به خاطر اینه که سرعت IDM رو نگاه میکنی که روش استانداردی برای دیدن سرعت نیست. من با گجت
توی ویندوز 7 نگاه می کنم بین 230 تا 250 هست.
کافی بود پست اول همین صفحه رو می خوندی:n29:نقل قول:
اینترنتت رو 4 مگا بیت بسته شده ولی مال من هیچ وقت از 2 مگ بیشتر نشدهنقل قول:
احتمالا سرعت تو مناطق مختلف مشهد با همدیگه فرق داره