سلام دوستان من ساله 90 خدمتم تموم شد
تا کی وخت دارم برا تعویض کارتم به هوشمند:n13:
Printable View
تا کی وخت دارم برا تعویض کارتم به هوشمند:n13:
مطمئن بودن که مطمئن هستم معاف میشم,کراتوکونوس یا قوز قرنیه دارم!نقل قول:
راستی اینم یادم رفت که بگم من قبل از رفتن به دانشگاه,سال 88 دفترچه پست کردم که برگ سبز و سفیدم هم اومد,ولی چون دانشگاه قبول شدم نرفتم خدمت,اون موقع این بیماری رو نداشتم یا اگر هم داشتم در جریانش نبودم!
حالا با توجه به این شرایط بازم همون راه اولی رو که گفتید باید انجام بدم؟
tApAtAĺK
سلام دوستان عزیز
سوالی داشتم .. من فرصت 3 سال کارشناسی ارشدم آخر شهریور تمام میشه ولی چون اساتید دفاع ایران نیستن تابستون فرصت دفاع ندارم و احتمالا به مهر میرسه دفاعم .. حالا آیا راهی هست که مثلا دو ماه به این فرصت 3 ساله اضافه کرد که غیبت نخورم .. ممنون میشم از پاسختون ...
دوستان واسه اموزشی دمپایی ببریم یا نه ؟
دژبانی ارتش / کهریزک تهران
گل پسر دیگه فکر کنم بعد از 10 سال فعالیت توی انجمن خودم بفهمم چی کار میکنم ، میخواستم ببینم راهنمایی چیزی ، نکته ای چیزی نمیخاد !نقل قول:
راستی دوستان من مرداد با مدرک فوق دیپلم دفترچه رو پست کنم ، کی اعزامم ؟!
جالب بود
حاوی نکاتی مفید
سلام
2ماه آموزشی سربازمعلم ها با آموزشی سربازای دیگه فرق میکنه یا همونه؟
برادر ... من توهین نکردم ...نقل قول:
و اینکه تاریخ عضویت بنده اگر 2011 هست دلیل نمیشه که تا حالا اخراج نشده باشم یا .. .
اما اگر شما راهنمایی میخواستی سوالتو میپرسیدی و نمیگفتی که فردا میخوام دفترچه بگیرم... مثل همه که سوالشون رو میپرسن ..
در ضمن عنوان تاپیک هم به این صورته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی راهنمایی های لازم در پست اول هست . . . جناب سعید خان.
تا کی وخت دارم برا تعویض کارتم به هوشمند
دوستان همچنان منتظر راهنماییتون هستمنقل قول:
بچه ها كدوم مراكز بهترين جاها براي گرفتن پذيرش هستند ؟
خیلی ببخشیدا
ولی شماها که تاپیک میزنید,4تا آدم کاربلد توی همین زمینه هم باید گذاشته باشید که جواب بچه هارو بدن
بعد میگید تاپیک شلوغ و فلان,خوب واسه اینکه درست رسیدگی نمیشه به سوالات
مثلا من میام یه سوال میپرسم,12ساعت بعدش زیر سوال من,20سوال دیگه میاد,اونوقت سوال من میره واسه صفحات قبل که یا خونده نمیشه یا فرصت رسیدگی بهش نیست
پیشنهاد من اینه که تاپیک قفل شه,وقتی که فرصت جواب به سوالات اخیر مهیا شد,تاپیک بازشه مجدد
درغیر این صورت سوالات بیشتروبیشترمیشه,اونوقت این تاپیک میمونه و1000تاسوال و یکی دونفر که جواب سوالات رو میدونن ولی فرصت رسیدگی ندارن
نقل قول:سلام /نقل قول:
از ابتدای تیرماه کارتهای پایان خدمت و معافیت قدیمی و غیرهوشمند فاقد اعتبار شناخته شدن و بنا به گفته ی سردار کمالی با دارنده ی این کارتها همانند افراد غائب و مشمول برخورد میشه ( یعنی هرلحظه احتمالش هست با این وضعیت کمبود نیرو ، بعضی ها رو دوباره بفرستن خدمت :دی )
و
نقل قول:
دوست عزیز مشکلی نداره و شما میتونید دفترچه رو برای معافیت پزشکی ارسال کنید
در مورد قوز قرنیه درجه های مختلفی داره و به همین راحتی معاف نمیشید
نقل قول:
معمولا همکاری میکنند و مشکلی نیست به مسئول نظام وظیفه در دانشگاهتون مراجعه کنید
نقل قول:
نه عزیز دمپایی خودشون میدن لازم نیست
نقل قول:
احتمال 80 درصد ابان
نقل قول:
نه اموزشیش فرق خاصی نداره اما بعد از اموزشی یک دوره اموزشی مربوط به تریس هم دارید
نقل قول:
بله نیروی هوایی جایه خوبی هست . مهم ترین عامل در پذیرش اینه که پارتی داشته باشی اگر معدلت خوبه میتونی پذیرش قرارگاه خاتم هم بشی
در مورد محل سکونت ارتباط خاصی نداره
گرامی مشکل اینه که دوستان سوال تکراری میپرسن و بشخصه بنده حقیر سوال تکراری جواب نمیدمنقل قول:
خدا رو شکر خدا هیچی به من نداده باشه حافظه قوی دارم کسی 10 سال پیش یه حرفی زده باشه یادم هست :دی مدارکش هم موجوده :دی
شما چند بار در مورد سرباز معلمی سوال کردید و بنده هم تا جایی که در توانم بوده به شما جواب دادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حال اگر سایر دوستان اطلاعاتی داشته باشند راهنمایتون خواهند کرد
موفق باشید
سلام...نقل قول:
دوست گرامی مطمئن باشید همه پست ها خونده میشن از جانب کاربران و هر کسی هم که جواب سوالی رو بدونه دریغ نمیکنه که ...
اما مثلا طرف میاد میگه پدر من فلان بیماری ها رو داره آیا من معاف میشم ؟ ... خب به نظر شما چه جوابی باید به این فرد داده بشه ؟ ... مسلما اگر کسی توی کمیسیون پزشکی باشه میتونه جواب درستی بده اما بچه های اینجا که متخصص کمیسیون پزشکی نیستن!...
یا این دوستمون اقا حمید ... حدود 6 یا هفت بار پرسیدن کارت پاان خدمت رو چیکار کنم ؟ ... در این طور مواقع هم صرفا برداشت میشه که ایشون میخواد بگه بابا من خدمت کردم ... اگر نه بنده جواب ایشون رو داده بودم بار اولی که سوال پرسیده بودن .
یا مثلا طرف میاد میگه فردا میخوام دفترچه اعزام بگیرم! ... من بهش گفتم خب یعنی چی ... اول و آخر باید تکلیف همه روشن بشه از لحاظ نظام وظیفه ... اونوقت در میاد جواب میده بنده خودم بعد از 10 سال عضویت در انجمن میدونم کجا چی بگم!...
همچنین برخی از سوالات هم خاص هستن یعنی نمیشه براش جواب عام داد ... مثلا شخصی که میخواد پذیرش از یه پادگان بگیره ... بنده که نمیتونم سر خود بگم برو پذیرش بگیر ... بلکه باید یه فردی پیدا بشه که در اون پادگان خدمت میکرده یا اطلاع داره از وضعیت پادگان مورد نظر تا بهترین جواب ممکن رو ارائه بده.
همچنین دوستانی که بار اول هست به تاپیک سر میزنن ... بهتره که پست اول رو بخونن جواب بسیاری از سوالاتشون رو میگیرین... و دیگه نمیان بپرسن فلان مرکز آموزش همرامون دمپایی ببریم یا نه!؟ ... تیغ مجازه ؟ و ...
:n21:
دهنمون تو پادگان سرویس شد (02) اساس کشی داشتیم تو پادگان بخاطر اینکه داره منتقل میشه جایه دیگه (پرندک) فک کن اساس های یه پادگان بره یه جا دیگه
دوست عزیز ، اول اینکه در این انجمن هیچ اجباری بر ناظر و مدیر تاپیک نیست که جواب بده ، این دوستانی که پاسخ میدن نه حقوقی میگیرن نه امتیازی دارن که بهشون تکلیف بشه پاسخ بدننقل قول:
همه دارن بر اساس دلسوزی و حس کمک به بقیه پست میدن ، وظیفه کسی نیست به شما پاسخ بده امیدوارم دلخور نشی
دوم هم اینکه این تاپیک اونقدر غنی هست که سوال شما حتما مشابهش موجوده و پاسخ داده شده ، سرچ کنید پیدا می کنید
از جوابتون ممنون دوست عزیز
قوز قرنیه فکر نمیکنم درجه بندی داشته باشه,چون تو موارد معافی صریحا ذکر شده داشتن کراتوکونوس!
و دیدم هرکی این بیماری رو داشته راحت معاف شده!
tApAtAĺK
دیپلم باشی 19 ماه دیگهنقل قول:
دیپلم به بالا باشی ! بد شانس باشی اول ماه و الی 2 ماه دیگه
والا من از پادگان 3/3 تسویه کردم،2 تا برگه دادن بهم،اولی نامه بود که توش نوشته بود فلانی از اینجا تسویه کامل کردهنقل قول:
دومین برگه همون برگه امضاها بود،که 4 تاشو همون پادگان گرفتم،16 تا موند واسه هنگ و پشتیبانی
دفترچه درمانی رو باطل کردم،همه امضاها رو گرفتم،رفتم کارگزینی وظیفه هنگ،کارامو انجام دادن،اخر سر یه برگه بهم دادن که ظاهرا برگه موقت هستش،دوستم که تو ارتش خدمت میکنه میگفت بهش میگن برگه موقت 3 ماهه
خب ببین وقتی دو ماه فیکس شد اگه نیومد برو پلیس بعلاوه ده ببین وضعیت صدور کارتت در چه مرحله ای هست هنوز خیلی دیر نشدهنقل قول:
TAPATALK
میدونی از چی ترسیدم یهویی؟ از اینکه نکنه اون برگه ای که بهم دادن رو باید میبردم پلیس+10 و درخواست کارت میکردمنقل قول:
ولی چون اونجا چیزی بهم نگفتن و حرف اون دوستم بعید میدونم همچین چیزی باشه
اصلا یه جورایی گیج شدم سر این قضیه،از صبح تا شب سر کارم وقت ندارم جایی برم و پرس و جو کنم !!!
نه اون برگه برای خودتون هست که برای گواهینامه و امثالهم استفاده یشه جایه هیچ نگرانی نیست عجله نکننقل قول:
اگه سوالی به قول شما تکراری پرسیده میشه دلیلش اینکه من یا سایر دوستان به جواب قطعی نرسیدند و اگر هم دوباره بعد از یه مدت اون سوال رو نپرسن,سوالشون بین صفحات گم میشهنقل قول:
من اگه نظری میدم میخوام کمک کرده باشم
شاید بهترباشه چندتا تاپیک در مورد سربازی داشته باشیم و مسائل سربازی و پیرامونش رو بین این ها تقسیم کنیم
مثلا یک تاپیک واسه اعزام فقط.یا...خلاصه چیزای دیگه
دقیقانقل قول:
منم منظورم همینه
اگه به قول شما مسائلی در مورد معافی یا از این قبیل,توی تاپیک دیگه گفته بشه,که در نهایت تاپیک اصلی که این تاپیک هستش,شلوغ نشه و واسه سوال های مهم بمونه
من نگفتم کسی اینجا حقوق میگیره یا وظیفشهنقل قول:
البته این هم بگم وقتی کسی رو مدیر میکنین یا مسئول تاپیک میشه یا مثلا زیر یوزرش نوشته میشه مدیر انجمن بازی ها(فرضا),لابد یه فعالیتی داره تو این بخش و انجمنش رو باید سرسامون بده.درسته؟
مدیر که نشده فقط تاپیک قفل کنه یا پست پاک کنه,حتما وظایفی داره
حالا منم آخر حرفام اشاره کردم که به قول شما نمیشه کسی مامورکرد که جواب گو باشه یا کسی تکلیفی نداره جواب بده,یه مدت تاپیک رو قفل کنین تا دوستان از سر دلسوزی و حس کمکبرسن جواب دوستان رو بدن
یا تاپیک های دیگه پیرامون سربازی بزنین که خلوت تر شه این تاپیک یا حداقل سوالات تقسیم بندی شه مرتب تر شه رسیدگی راحت تر شه
دیگه خود دانید
ببین گرامی اگر تو قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نگاه کنید بنده تا حالا نزدیک به هزار تا پست تو این تاپیک دادم ( که 90 درصدش قبل از ناظر شدنم بوده) خدا شاهده پیش اومده برای یه بخشنامه که اصلا به من ربطی نداشته رفتم ستاد تا کار همین کاربر ها رو راه بندازمنقل قول:
از هیچ کسی هم هیچ توقعی نداشتم و ندارم تا حالا همین خود شما شده بیاید بگید فلانی دمت گرم میای جواب بچه ها رو میدی ؟
همین پست صفحه قبل که جواب شما و سایر دوستان رو دادم به غیر از یک نفر از سوال کننده ها هیچ کس ( از جمله خود شما )حتی یه تشکر خشک و خالی هم زیر پست نزده حالا با تشکر کسی به جایی نمرسه ها ولی باعث دلگرمی میشه
شما چند بار سوال پرسیدی من هم همش رو جواب دادم
شما میگی من سوال تکراری میپرسم چون به جواب نمیرسم ؟ به چه چوابی نمیرسی ؟ شما میفرمایید اموزشی فرق میکنه من میگم نه فرق نمیکنه .میفرمایید چه جوری هست .خودم که اطلاعی نداشتم رفتم این ور و اونور سرچ کردم جواب شما رو دادم
شما میفرمایید تاپیک رو قفل کنید چرا قفل کنیم تا حالا صد ها کاربر با همین تاپیک به جوابشون رسیدن و مشکلش رفع شده حالا چون جواب شما رو نمیدونیم باید تاپیک قفل بشه ؟؟
انصاف داشته باشید دوستان انصاف..
سلام. من اردیبهشت امسال کارشناسی ارشد رو تموم کردم و فارغ التحصیل شدم. دفترچه هم گرفتم نوشته فارغالتحصیلان دانشگاهی یک سال برای ارسال مدارک وقت دارند. از طرفی نوشته برای ارشد ۳ سال معافیت تحصیلی داده میشه. میخواستم بدونم من که بهمن ۸۸ وارد دانشگاه شدم و اردیبهشت ۹۲ دفاع کردم تا کی وقت دارم برای اراسل مدارکم؟؟ اگه اون سه سال رو در نظر بگیریم که الان غیبت خوردم که !! خواهشا به من بگید که آیا ۳ سال معافیت بعلاوه ۱ سال فرجه لحاظ میشه؟ یعنی چهار شال میشه؟ در ضمن من تو نامه فارغ التحصیلیم زده اردیبهشت ۹۲ فارغ التحصیل شدم. حالا اگر یک سال وقت داشته باشم این یک سال از بهمن ۹۱ محاسبه میشه یا اردیبهشت ۹۲؟؟ راستی اگر قبل از کنکور ارشد ۶ ماه استفاده کرده باشم از مرخصی ان شش ماه از این یک سال کم میشه؟؟؟
یه سوال دیگه اینکه آیا حقیقت داره که کلا امریه منتفی شده؟؟؟؟
آقا یکی جواب ما رو هم بده ... خدا خیرتون بدهنقل قول:
شما سه سال زمان قانونی دارید که دو ترم هم بهتون فرجه میدن میشه 4 سالنقل قول:
از زمانی که فارغ التحصیل میشید یک سال وقت دارید وضعیت خدمت خودتون رو مشخص کنید یعنی تا اردیبهشت 93
نه فقط یکم سخت تر شده هنوز هم میشه امریه شدنقل قول:
نه فقط از شما مدارک رو خواستن و به هیچ عنوان به معنی موافقت با امریه نیست ...نقل قول:
خیلی ها بودن مدارک رو تحویل دادن اوکی رو هم گرفتن اما با امریشون موافقت نشده
سلام.من امریه نفت قبول شدم.حتی کاریابی هم شدم.اما الان نزدیک 2ماه مه زنگ میزینم میگه جواب نامه کاریابیت نیومده.البته گزینش هم رفتم و یه سری فرم پر کردم.حالا میخوام بدونم مشکلی نیست که این قدر دیر شده جواب نامه کاریابی؟؟
تهران که رفتم مرکزی پنجم گفت باید برگه سبزتو قبل برج 6 برامون ای میل کنی.از کجا بدونم امریه ام درست شده؟
اگه کسی هست که امریه نفت گرفته در مورد مصاحبه هم چیزی میدونه لطفا کمک کنه
سلام دوست گرامی ...نقل قول:
ظاهرا از مدتی قبل در برگ سبز کسانی که امریه شدن و با امریشون موافقت شده نوشته میشه : امریه دار.
این نشون میده که قبولی در امتحان و مصاحبه و... فقط یه طرف قضیه هست ... اونم طرف نه چندان مهم. طرف مهم نظام وظیفه هست که باید موافقت کنه اگر هم موافقت کنه در برگ سبز شما درج میشه .
همچنین باید در نظر داشته باشید برخی رشته ها و دانشگاه ها هستن که واقعا بدرد شرکت نفت میخورن ... کار این افراد سریع انجام میشه اما برخی ها هم هستن که شرکت نفت صرفا درخواست میده و تاکیدی نمیکنه روی طرف... و این دیگه بر میگرده به نظام وظیفه و...
اولویت هم به صورت زیر هست :
1- اولويت بندي دانشگاه محل تحصيل :
اولویت ثبت نام درخصوص دانشگاههای محل تحصیل به شرح ذیل میباشد:
- فارغالتحصیلان دانشگاه صنعت نفت و بورسیههای وزارت نفت.
- فارغ التحصیلان دانشگاههای روزانه دولتی مندرج در جدول زیر.
- فارغالتحصیلان سایر دانشگاههای روزانه دولتی.
- فارغالتحصیلان سایر دانشگاههای شبانه دولتی.
- فارغالتحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی.
- فارغالتحصیلان سایر دانشگاهها (براساس مفاد دستورالعمل استخدام در صنعت نفت)
محتوای مخفی: سایر مندرجات
همچنین از این بخش هم میتونید پیگیری کنید که آیا با امریه شما موافقت شده یا خیر : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمن تشکر بابت پاسخگویینقل قول:
آخه به خودشون که گیر دادم گفتن چون مشکل معدل نداری تقریبا کارت قطیه و 99% حله
گفتن از نظر ما پذیرشی مکر تو نظام وظیفه مشکلی پیش بیاد
حالا با این اوصاف نظرتون چیه؟
خوب خودشون گفتن 99 درصد دیگهنقل قول:
همیشه احتمال هرچیزی هست ...
دقیقا منم نگران همینمنقل قول:
آخه من یه بارم نه دو بار تمدید کردم
و سریای قبل از اونجایی که به یه نا مردی اعتماد کردم، واسه خاتم ثبت نام نکردم
حالا اگه باز بخوام بیوفتم همونجای اول برام خیلی سنگینه
خیلی نگرانم
نمیدونم چه کار کنم؟
سلام
من آموزشیم رو تو 02 هستم . شنبه پادگان رو انتقال دادن به پرندک . حالا به ما مرخصی دادن نمیدونم چه جوری میشه رفت اونجا ؟ میشه بگین اگه ترمینال آزادی پیاده بشم چه جوری باید برم اونجا ؟ ماشینهای کجا را باید سوار شم تا راحتتر و سریعتر بشه رسید اونجا ؟ ممنون
کسی میدونه برای امریه چه اقداماتنی باید انجام بدم؟
از کجا بفهمم چه ارگان هایی امریه میدن؟؟
سلام دوست عزیز . من هم 02 هستم. الان تو مرخصی هستم. باید بریم رباط کریم یا شهریار ماشین پدافند پهپاد بگیریم تا ببره ما رو دم در پادگان.نقل قول: