مطئنه این قضیه ؟ یعنی من که 128 داشتم و الان 3 ماهه 256 گرفتم باید 12 گیگ ترافیک بهم بدن بجای 6 ؟ الان نفص زمان سرویسم گذشته باید یکبار بزنگم شرکت
Printable View
مطئنه این قضیه ؟ یعنی من که 128 داشتم و الان 3 ماهه 256 گرفتم باید 12 گیگ ترافیک بهم بدن بجای 6 ؟ الان نفص زمان سرویسم گذشته باید یکبار بزنگم شرکت
همین پستت تبلیغ بود که ...نقل قول:
پارس آفلاین هم تو نظرسنجی شکست سختی خواهد خورد چون بالای 80 درصد ناراضی هستند :46:
شاید تبلیغ بود ولی فقط نظر من بود (یعنی 1 نفر). تو نظر سنجی خیلی ها شرکت میکنن وهرکی میاد تو تاپیک حتما نظر سنجی رو میبینه.نقل قول:
دلیل اینکه میگم نصف کاربرای پارس راضین اینه که کاربرای پارس با این همه درد سر و کاهش سرعت شبانه و هزار تا مشکل دیگه هنوز بیخیالش نمیشن و از بین بد و بدتر (شرکتهای مختلف) فعلا دارن همین بد رو تحمل میکنن و گرنه من خودم به شخصه اگه گزینه ی بهتری از پارس پیدا کنم فوری میرم سراغش.اما من فقط 3 تا حق انتخاب دارم 1.پارس 2.مخابرات 3.شبکیه و بین اینا پارس از همه بهتره.
نقل قول:
شما تمام ISP ها رو تست کردی یا فقط تایپیکهاشونو خوندی؟ من از شرکت X اومدم سرعت بسیار ثابتی داشت فقط گرون بودنش باعث شد بیام کاربرای همینجا بهم گفتن نیا ولی من مثل شما فکر میکردم اینا بخاطر اینکه ISPَشون یعتی پارس شلوغ نشه میگن نیا درحالیکه اینطور نبود از نظر شلوغی آب از سر اینها گذشته از همین تایپیکها میشه فهمید که چه شرکتی بیشترین یوزر رو داره
مخالفم در این مورد که میگی 50 درصد راضین
اما درکل موافقم ما شرکت خاص و خصوصی ای مثل شرکت های ازاد سیستم های کاپیتالیستی نداریم و همینطور شرکت دولتی و ملی هم نداریم همشون سر و ته یه کرباسن و انحصاری و مافیایی هستند و دست در دست هم درحال دزدی هستند
اطلاعات من فقط بر اساس پرس و جو از دوستان و گشت و گذار تو اینترنت هست ولی اینجور که تو این فروم معلومه خب بیشترین مشتری رو اول شاتل داره و بعد هم پارس (بر اساس رتبه و تعداد بازدید و تعداد تاپیک ها ).نقل قول:
واضحه که پارس داره سرعت شبانه رو کنترل میکنه و محدودش کرده و شاتل هم اگه زیاد دانلود کنی محدودت میکنه (قبلا رسما تو قراردادشون نبود ولی الان هست) و سرعت رو به 6 کیلوبایت و 7 کیلوبایت کاهش میده.من با مقایسه ی این دو تا میگم پارس بهتره و گر نه به قول ابی بین بد و بدتر چه حق انتخابی هست?
دیروز تا ساعت 1:25 اینترنت قطع بود بعد از اون انگار خطها رو آزاد کردن چون سرعت من از 120 پایین تر نمی اومد...
ببخشید تو نتظیمات مودم TP.Link نمیشه کاری کرد که وایرلس غیر فعال باشه و فقط با کابل وصل بشه؟
واسه من که کسی برای نصب نیومد و خودم مودم رو کانفیگ کردم بازم باید 15 هزار تومن پول رو بدم؟هنوز بهشون ندادم،اونا میگن بده منم میگم خودم نصب کردم ولی اونا میگن پول مال رانژه و مخابراته.پول رو بهشون ندم یا اینکه راست میگن؟نقل قول:
---------- Post added at 09:45 PM ---------- Previous post was at 09:41 PM ----------
نه دادا،اشتباه نکن،تا اونجایی که من اطلاع دارم حجم دوبرابر رو فقط به افراد جدید میدن،کسایی که برای اولین بار تو پارس آنلاین دارن ثبت نام میکنننقل قول:
-
-
-
بله میشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداشی،شما شبی 3 الی 4 گیگ دانلود داری میکنی دلیل نمیشه که همه شبیه شما راضی باشن،البته من خودم به شخصه راضی هستم ولی سرویس های دیگه ای نداشتم که بخام مقایسه کنم ولی از صحبت های رفقام معلومه که تو شهر ما پارس حداقل از شاتل بهترهنقل قول:
-
-
نقل قول:
این نوشته صحت دارد . میتونید از حضوری برید شرکت و یا به هر طریقی از خودشان بپر سید.
شکست رکورد سرعت اینترنت دنیا،512گیگا بیت بر ثانیه
پس از ارائه خطوط یک گیگابیتی به کاربران خانگی در آمریکا توسط شرکت ebp و همچنین آزمون انجام گرفته در انستیتو تکنولوژی کالیفرنیا و ثبت رکورد 186 گیگابایت بر ثانیه ای برای اینترنت،حالا نوبت به شرکت آلمانی دویچه تلکام رسیده که با پروژه osiris رکورد جدیدی در سرعت انتقال ارتباطات بر جای بگذارد.
تیم تحقیقاتی این شرکت موفق شده که با انتقال اطلاعات در فیبر نوری میان برلین و هانوفر،سرعت512گیگابیت بر ثانیه را به نام خودشان ثبت کنند.باید توجه داشت که برای این آزمایش تنها از یک کانال طول موج فیبر نوری مورد نظر استفاده شده است! وبا توجه به تعدد کانالهای هر فیبر نوری خروجی مجموع یک فیبر میتواند عدد سرسام آوری باشد...
این شرکت در اطلاعیه مهمی اعلام کرده هنوز زمان زیادی در پیش داریم تا بتوانیم رکورد سرعت اینترنت پارس آنلاین در ایران را بشکنیم:31:
منبع:ماهنامه گجت نامه
دمت گرم،این جمله ی آخرتو که خوندم بدون توجه به اینکه خانوادم خواب هستند بی اختیار شروع کردم به قهقهه،نزدیک بود از صندلی بیفتمنقل قول:
نقل قول:
سلام دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواستم از ثبت جدیدترین رکورد بالای 5 گیگم آگاهتون کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا ثبت رکورد بعدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کف کردم،داداش شما سرویست چنده؟حساب کردم شما باید حداقل 220 کیلوبایت برثانیه سرعت دانلودتون بوده باشه اونم بدون مکث و توقفنقل قول:
مثل اینکه سرعت روزانه و شبانه تو یکیه،آره؟
به نظر میاد شما یوزری هستی که قبل از قانون 70 درصدی و افت سرعت شبانه یعنی از حدود 6 ماه پیشنقل قول:
سرویس 1 مگ رو برای 1 سال خریداری کردی در اینصورت که مطمئنم سرعت شما بالا خواهد موند
اما یه احتمال دیگه هم هست که مطمئن نیستم که سرعت بالا خواهد موند اینکه شما هیچوقت سرویس کمتر از 1 مگ نخریدی
شما تمدید کردی و حجم دو برابر بهت اضافه شده ؟ چیزی که توی سایت نوشته جز اینه که شما میگی و فقط باید 15 روز اضافه شه هرچند هنوز همون 15 روز هم واسه ما اضافه نشده :31:نقل قول:
منم تمدید کردم و نه خبری از دوبرابر هست و نه 15 روز.:41:نقل قول:
البته فکر کنم منظور دوستمون این بود که یا کاربر جدید پارس باشید یا سرویستونو ارتقا داده باشین مثلا اگه تا قبل از این 256 داشتین تو بازه ی زمانی 15 اسفند تا 15 فروردین سرویس بالاتر مثل 512 یا 1024 گرفته باشین تا حجمتون 2 برابر بشه که بعید میدونم اینطور باشه و چیزی هم تو سایتشون نبود.
راست میگه بنده خدا
ziba12 شما پرسیدی و تست کردی ؟ یعنی من بزنگم با اطمینان بگم بدن ترافیکو ؟
دوستان نظرشون رو درمورد قیمت و سرعت این شرکت کوچیک بگن ضمنا پارس آنلاین هم از این شرکت های فسقلی یاد بگیره:
سرویس 512 وایرلس؟بیچاره یوزرهای که خداتومن پول خرج میکنن تا سرعت شبانشون از 190 پایین نیاد شما ببینید 512 اینه حالا 1 و 2 مگ دانلودش چنده؟؟؟
این هم لیست قیمت:نقل قول:
خب این نوشته سرعت در رایگان بالای 512 نمیره یعنی 60ک
روزانش ولی خوبه! قیمتش هم یه نمه تفاوت داره با پارس ولی موردی نداره
حالا کجا سرویس میده؟ 512 و پایینتر رو هم نوشته با سیم میده! یعنی مثل ای دی اس ال روی خط تلفن ؟
512 هستمنقل قول:
بله تقریباً یکیه البته همونطور که قبلاً گفتم من از تمام پتانسیل سرعتم استفاده میکنم
نه من 512 دارمنقل قول:
نکاتی که رعایتش باعث این مقدار دانلود من میشه اینا هستن:
1- استفاده از دانلود همزمان 10-12 فایل با هم (هر کدوم یک کانکشن)
2- استفاده از یک سایت لیچ پر سرعت
اینم آدرس سایتش برای دوستانی که بخوان سرعت دانلودشو یه چکی بکنن (10 مگابایت رایگان داره) :
انگار شهر مرودشت؟؟نقل قول:
سلام من زنگ زدم پرسیدم گفت اگه توی این زمان شارژ کرده باشید 31 فروردین - اون 1گیگ رایگان بهتون داده میشه
شبا هم سرعتم افتضاحه
سرعتم 256 هست روزا خوبه اما شبا از 10 کیلوبایت بیشتر نمیره و بیشتر رو 1 تا 4ئه---جالب اینجاست به بایت هم میرسه :(
---------- Post added at 12:35 AM ---------- Previous post was at 12:35 AM ----------
اون گیگ رایگان رو هم 31 فرورودین میدن زنگ زدم پرسیدم
سلام دوستان چرا داره از من کم میکنه من ساعت 12:40 تا 6:33 صیحه اما بازم کم میکنه
سلام دوستان
این هم رکورد منه که مال همین دیشبه
این ترفند تو بعضی از شهرها کار نمیدهنقل قول:
بچه ها ساعات رایگان شبانه الان که ساعت ها جلو رفته هم 1 تا 6 صبحه؟
شما انگار دیروز قبل ساعت 12:40 دیس نکردین و این مصرف روزانه شمارو زده واسه روز بعدنقل قول:
حالا یه سوال شما از کدوم سرورها دانلود میکنی که این همه شبانت افتضاحه؟
نقل قول:
دریافت خیلی خوبی داشتید و حجم دریافتی خیلی خوب ثبت شده
سرویس شما چیه ؟
دیشب سرعت چقدر کم بود فکر کنم همه سیزده به در رفته بودند اینترنت:31:
اتفاقا واسه من برعکس بود من فکر کردم همه رفتن بیرون خطها این همه سرعتشون بالاست حدود 2.7 گیگ دریافت داشتم:5:نقل قول:
256نقل قول:
آره واقعا دیشب عالی بود،مثل اینکه بچه ها تو نت نبودن،فقط من داشتم دانلود میکردم
دوستان من شبانم خیلی پایینه ، میتونم اعتراضی چیزی بکنم؟! با 256 به زور 600 مگ بگیرم :|
سرعت امشب بهتر شد الان رو 190 هستش:8:
اقایون این IDM ما دیگه سیستم رو خاموش نمیکنه !!
کسی میدونه چه مرگشه ؟
همه تیک های مربوطه رو زدم ! تنظیماتم همیشه همین بوده و خاموش میکرد . بدون تغییر یدفعه دیگه خاموش نمیکنه :41:
مشکل اش چیه معلوم نیست شاید ربطی به پچ و نسخه داشته باشه
میتونید برنامه های متفرقه بگیرید و تنظیم کنید سر ساعت مشخص خاموش کنه سیستم رو
دوست عزیز میشه بفرمایید از چه سایت هایی ( سایت های منبع )بیشتر برای دانلود استفاده میکنید -نقل قول:
دوست عزیز مواظب باش گول عکسو نخوری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این حالت (سرعت 1 یا 2 مگابایت برثانیه یا حتی بیشتر) برای خود شما هم میتونه پیش بیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کافیه بعد از کپی کردن لینک دانلود در idm، یه خرده دیر دکمۀ start downloading رو فشار بدین
در عین ناباوری خواهید دید که یه دفعه idm مقدار زیادی از فایلو با سرعت عجیب و غریبی دان میکنه
ولی بعدش سرعتش میرسه به سرعت همیشگی و معمولی
دلیل این امر هم برمیگرده به فعال بودن گزینۀ Automatically start downloading of URLs placed to clipboard در قسمت آپشن idm
با فعال بودن گزینه فوق، بلافاصله بعد از معرفی لینک به idm بدون اینکه شما مطلع باشید خود idm شروع به دانلود فایل میکنه و همونطور که گفتم اگر شما دیر دکمۀ start رو بزنید اون مقدار حجم دانلود شدۀ پنهانی رو در یک ثانیه اضافه میکنه و بنابراین یک سرعت دانلود لحظه ای غیر واقعی نشون میده