استان گلستان - گنبد کاووسنقل قول:
اره احتمالا از خودشونه ..
نه زنگ نزدم ولی فردا زنگ میزنم ...ینی خودشون سرعت رو دستکاری کردن؟ زنگ بزنم درست میشه؟
Printable View
استان گلستان - گنبد کاووسنقل قول:
اره احتمالا از خودشونه ..
نه زنگ نزدم ولی فردا زنگ میزنم ...ینی خودشون سرعت رو دستکاری کردن؟ زنگ بزنم درست میشه؟
فکر کنم مخابرات شما هم از این برنزی ها یا همون CRA ها داره به مردم میندازه که اگر اینجوری باشه و زنگ بزنی میگن همینیه که هست :n02:نقل قول:
سلام
به نظر شما دلیل دیر بالا اومدن صفحه مودم چی می تونه باشه؟
علیک سلامنقل قول:
آرمین احتمالا پینگت با مودم زیاده !!
با وایرلس وصل میشی؟
یا با لن؟
محیط خونه میخوام استفاده کنم.دیوارا هم معمولیه بتن نیست :n02:نقل قول:
آخه یه سریا میگن که با 2750 مشکل داستن که !
من زیاد دانلود میزنم ممکنه چند شبانه روز روشن بزارم مودمو.
یه 2520 دارم که 4ساله تاحالا آخ نگفته خدایی.یک بار هم نیاز با کانفیگ دوباره نداشته تو این چندسال.محشر بوده.
برا معمولی 2730 هم خوبه ولی شما چون خودتون گفتید 2 آنتن فقط میمونه 2750نقل قول:
اگر پست ها رو هم خونده باشید از مشکی ها نارضایتی کردن در حالیکه من با سفیدش هیچ موردی نداشتم
بنده خدا رو هم گهگاه یه خاموشی بکنید بدک نیست ها :دی
ممنون حسین جاننقل قول:
حسین جان یادمه با لن هم وصل می شدم طول می کشید
به نظرت می تونه دلیلش زیاد کار کردن مودم باشه؟
مودم تقریبا 4-5 سالی داره مرتب کار می کنه
یه پینگ با مودم بگیر ببین چقدر پینگ میدهنقل قول:
در ضمن همه این ها به کنار اگر سی پی یو خیلی ضعیف هم باشه صفحه زیاد طول میکشه تا لود شه:دی
ولی چون تو میگی 5 ساله داره کار میکنه احتمالا مودمت کارایی خودش رو از دست داده چون کار آیی یه مودم همین 4-5 سال هستش و بعد اون با ضعیف شدن خازنهای به کار رفته تو مودم ، مودم زیاد قایل استفاده نمیشه
باشه امشب بهش یه استراحتی میدم:n02:نقل قول:
آره درست میگی مشکی بودن.اما من هنوز تو کف قضیه این مشکی و سفیدم :n13:
ممظورم از دوتا آنتن قدرت سیگنال وایرلسش بود که فرضا تو فاصله ی 20،30 متری دوتا آنتن رو سیگنال داشته باشه :n02:
الان مودمت داره منو بدجوری دعا میکنه :n02:نقل قول:
من خودم 2730 دارم استفاده میکنم از چند نکتش خیلی خوشم میاد که یکی فوق العاده به درد من میخوره قدرت آپ کردن خوق العاده خط تلفن هست که من با کم کم 10 تا مودم تست کرده بودم خط تلفنم رو بیشتر از 3 مگ آپ نمیکرد ولی این 2730 تا 6 مگ آپ میکنه خط رو که با SNR 4 یا کمتر اصلا DC هم نمیشه که این یه نقطه قوت این مودم هست
قبلا هم یه مودم G net داشتم که خیلی عجیب قدرت آنتن دهی بالایی داشت با اینکه خیلی ارزون قیمت بود:n04: و یه مورد خیلی عجیب که میشد روی یه کانال (فرضا vci/ vpi 0/35) 2 تا کانکشن ساخت :n04: که اصلا همچین چیزی شدنی نیست ولی به لطف ایرانی بودن اون مودم همچین چیزی تحقق پیدا کرده بود :n08:
در کل به نطر من 2730 هم کار شما رو راه میندازه اگر با لپ اپ بخوای از فاصله 30 متری از وایرلس استفاده کنی
ولی اگر بخوای با گوشی موبایل از وایرلس استفاده کنی بهتره که مودم قویتر بگیری چون که آنتن دهی گوشی خیلی خیلی ضعیف تر از لپ تاپ هستش
البته یه ذره اغراغ کردم اما خوب مثلا از 24 ساعت خدودا 12-18 ساعت روشن بوده اما الان 3 ماهه یه کله کار میکنه....نقل قول:
پس یعنی خراب شده دیگه؟
جاش 2730 سفید بخرم خوبه؟
من مخابرات همدان دارم 256 سرعت دان 200-240 متغیره:n02::n13:نقل قول:
خوبه دیگه نمه؟:n02:
همین 18 ساعت روشن موندن خودش خیلیه ×××نقل قول:
به خصوص که عمر مودم هم کمتر شده باشه
در کل بهتره که بهتون این رو تاکید کنم که بهتره وسایل برقی رو در شرایط ایده آل همیشه استفاده کرد که شرایط ایده آل هوای مناسب زیر مودم هست که بتونه گرمای خودش رو به محیط بده
و اگر مودم شما قدیمی هست با کار گذاشتن یه فن کوچیک زیر مودم احتمال مورد شما رفع بشه ولی موقتی رفع میشه :دی
شما سرویست محدود نیست ؟نقل قول:
:n02:نقل قول:
ایول آپلود :n04: دانلودت چنده ؟:n04:
یادش بخیر یاد زمانی افتادم که پهنای 8مگ نامحدود داشتم از مخابرات.رویای بودش...:n14:
فاصله رو زیاد گفتم.نهایتش 15 الی 20 متر.
وایرلسش رو بیشتر واسه تبلت و گوشی میخوام.یه پورت LAN هم میخوام واسه PC استفاده کنم.
دوتا همزمان از وایرلسش استفاده کنن مشکلی پیش نمیاد که!؟ (آخه بعضیا هم حتی با این قضیه هم مشکل داشتن،البته تو مدلای دیگه)
ایرانی بودن ؟؟؟؟؟:n04:نقل قول:
دوستان دیگه هم اگه درمورد 2750 یا 2730 نظر بدن ممنون میشم.
عزیزانی که این مدلا رو دارن
اقا درس میشه یا عوضش کنم؟:n02:نقل قول:
مودم ک قدیمیه اون سری اول 2640 است یادش بخیر 40 تومن خریدم:n07:
الان تست کردم با لن زدم به لپتاپ بعد هاتسپات درست کردم دیگه قطع نشد مستقیم به وایفای مودم وصل میشم قطع میشه
جای مودم هم پشت تلویزیونه زیرش چیزی نیست چسبیده به میز...چیزی بزارم زیرش بیاد بالا؟
راجع به نتمم محدودیت حجمی دارم از نظر سرعت هم نمیدونم ولی به جز ساعات شبانه ک سرعت 50 کل روز 200 240 است
با توجه به اینکه 2750u سفید زیر صد تومنه و تاحالا کاربری نیومده که ازش شاکی باشه همینو بگیر ! ضمنا علت اینکه مدلهای مشکی 2730 و 2750u گرونترن چیپست بکار رفته در اونهاست !نقل قول:
جونه من ؟ نکنه محدود رو میگی؟ مال من نامحدوده هاااا ...نقل قول:
اگه نامحدوده و سرعتش اینه که لازم شد نقل مکان کنیم بیایم همدان خخخ:n04::n02:
CRA چیه داداش؟ ولی همسایمون هم قبلا نت از مخابرات داشت ولی سرعتش خوب بود و به 30-35 میرسید ...یه دوست داشتم مال اونم مثه مال من بود ولی مال اون از 15 بیشتر نمیشد ..باز مال من 17-18 میرسه!نقل قول:
ولی بازم کمه ...هوووف ..از دمو دستگاهشونه؟ مشکل از چیه اخه؟یا عمدی اینکارو میکنن؟
سلام یک مودم 2730uدلینک هست میخواهم سرعت مشخصی به هر کاربر بدم ایا امکانش هست
3تا کاربر که لب تاپ دارن و سرعت 2 مگ هست میخواهم 2تا 512 بدم و یک 1 مگ راهی هست تو مودم این تنظیمات انجام بشه
بچه ها اگه مودم رو خاموش نکنم و شبانه روز استفاده بشه عمرش کم میشه؟ خیلی تاثیر داره یه روشن باشه زیاد فرقی نداره؟
خب معلومه عمرش کم میشهنقل قول:
پ.ن: یه جوری میگه انگار مودم چهارصد تومنی ایسوس خریده:n02:
اها پس حواسم باشه هر وقت استفاده نمیکنم خاموشش کنم ...نقل قول:
هه هه هه از کجا میدونی نیست هان؟:n09::n07::n02:
بیخیال بابا TP-LINK TD-W8951ND ارزش اینکارا رو نداره:n08:نقل قول:
سلام
مخابرات یه طرح ای دی اس ال دانشجویی میده با مودم رایگان وایرلس مدل HUAWEI HG532e
میخواستم ببیتم قیمت این مودم و مشخصاتش چیه ولی هر چی تو گوگل سرچ کردم نتیجه نگرفتم.
درضمن یه مودم خوب وایرلس با یک پورت lan و یک پورت usb و برد عمودی 30متر با دیوار و افقی 50 متر با دیوار مناسب قیمت باشه و با اینترنت مخابرات و سایر شرکتها مثل شاتل و آسیاتک سازگار باشه و ترجیحا قیمتش مناسب باشه چی هست؟
بدون در نظر گرفتن قیمت(چون برای من هر سه تاش تقریبا یه قیمته) کدوم یکی از مودمهای زیر رو انتخاب میکنید؟
زیکسل ZyXEL p-660HN-T1A
تی پی لینک TP-Link TD-W8151N
جی نت GNET AD1501
ای فضول مدل مودمم رو هم میدونه کصافط:n02::n24:نقل قول:
اینو بخون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
واسه مشاوره بیشتر به تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کن:n01:
من هرچی تفاوت های رنگ سفید و مشکی رو نگا کردم چیز مختلفی ندیدم.چیپ ستاشون رو کجا مشخص کرده تفاوت دارن؟نقل قول:
لینک بی زحمت.
اگه 2730 کارمو راه میندازه چرا ببیشتر هزینه کنم ؟
کلا این دو مدل 2730 و 2750 سفید مورد تایید هستن؟
کسی بوده ناراضی باشه از این مدلا ؟
توی این تاپیک خیلی در این موارد صحبت شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
از طرفی 2730 سفید هم کارتو راه میندازه :n11:
سلام
من یک مودم planen دارم وایرلس نداره راهی داره بشه ازش وایرلس هم گرفت
من کجای این 328 صفحه رو دنبال کنم تا به جواب سوالم برسم !!! :n13: :n02:نقل قول:
کلا اختلاف بین 2730 و 2750 تو چیه؟
دو آنتنه بودنه 2750 چقدر تاثیر داره؟شعاع تحت پوشش رو بیشتر میکنه یا فقط سیگنال ارسالی رو قوی تر میکنه؟
USB تو 2750 کار شیر هارد و فلش درایو رو وایرلس رو انجام میده؟یعنی با وصل کردن هارد بهش میشه به صورت وایرلس از هارد استفاده کرد؟
دوستاني كه مودم TP-Link 8968 دارن استفاده ميكنن راضي هستن؟
مشكل خاصي نداشتن باهاش؟
راهی هست که بشه پهنای باند وایرلس رو محدود کرد؟
مودم من Linksys Wireless-N WAG120N
نقل قول:وقت بذار و صفحات آخرو اون تاپیکو بخون ! به جواب تمام سوالاتت میرسی:n18:نقل قول:
شما که تو توضیحاتت فقط داری لینک میدی ! :n02:نقل قول:
خب شما که خوندی به ما هم بگو تا درجریان باشیم.328 صفحه خیلی زیاده :n04:
دوستان من میخوام مودمم 2730دی لینک رو بگیرم.بیشتر با وایرلس ـش کار دارم این مودم تو این مورد جواب میده؟کلا این مودم رو شما پیشنهاد میکنید تو رنج قیمت 80-90؟
نقل قول:ببخشید واقعا ! تکرار مکرراته ! به تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید و حداقل صفحات پایانی رو بخونید به این خاطر که مسئولیت خرید اشتباه و عدم رضایت از دستگاه با خودتون باشه :n11:نقل قول:
باز لینک دادی :n04: :n02:نقل قول:
هیچ کس جز خودمون مسئول خرید خودمون نیستیم دوست عزیز !
اینجور مشاوره دادن هم به نظرم اصلا جالب نیست.شما همش داری میگی فلان جا رو بخون یا به فلان تاپیک مراجعه کن.
خب اگه بنا به خوندن 328 صفحه بود که نمیومدم دوباره اینجا مطرح کنم !
به هر حال ممنون از راهنماییات !