من یه سوپر الیت فورزا گرفتم تاریخ ساخت دستگاه واسه 28/8/09 هستش و سریال دستگاه با قاب هم خونی نداره میخواستم بدونم مشکلی نداره یعنی یه دفعه بردش فالکون نباشه و میشه بگید درایوش چیه ؟از کجا بفهمم
من یه سوپر الیت فورزا گرفتم تاریخ ساخت دستگاه واسه 28/8/09 هستش و سریال دستگاه با قاب هم خونی نداره میخواستم بدونم مشکلی نداره یعنی یه دفعه بردش فالکون نباشه و میشه بگید درایوش چیه ؟از کجا بفهمم
چون مال 2009 جاسپر میشه ولی درایو رو نمیدونمنقل قول:
---------- Post added at 04:56 PM ---------- Previous post was at 04:54 PM ----------
کینکت و360جدید هنوز تو ایران نیستنقل قول:
---------- Post added at 04:58 PM ---------- Previous post was at 04:56 PM ----------
اون رو تو یه تا پیک دیگه دوستمون زده بود یعنی جدیده کپی شدهنقل قول:
تو دبی هست که آدم بتونه بخره
قیمت اون جاش چنده
یکی از دوستام الان تو تبریزه کسی اونجا کسی رو میشناسه که جدیده رو بیاره بفروشه
parsonlineنقل قول:
با سیم مستقیم به مودم
اصفهان فقط یه جا به نظر خودم خوبه و اون هم فروشگاه مبین 2 خیابان چهارباغ پایین -پاساژ ازادی - طبقه زیر زمین.نقل قول:
به غیر از این هیچ جای دیگه برای خرید توصیه نمیشه.
من خودم پیشنهاد میکنم از تهران خرید کنید.
سلام داش میلاد.نقل قول:
به نظر من سه تاشو بخر!!:31:
من بودم X360s را میخریدم چون خیلی خشگله!!:31:
مهم نیست که سریالا یکی نباشه!نقل قول:
مهم اینه که سریال شاسی کنسول یعنی سریالی که در کنار ورودیهای USB دستگاه نوشته شده با سریال داخل داشبورد یکی باشه.
مادربورد هم به احتمال 100000000000000% Jasper هست!:31:
درایوتون اگه این شکلی بود یا Lite-On هست یا BENQ طبق عکس برای تشخیص این دو از هم باید قاب جلوی کنسول را با ناخن در بیارین و رنگ سیم را در اون دریچه مشاهده کنید و باقی ماجرا ..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشون آلمان هستند...نقل قول:
به نظر من ایپد.شما که 360 دارید.چه فرقی میکنه.اگه برا لایو میخواید بحثش جداست...
اون رو تو یه تا پیک دیگه دوستمون زده بود یعنی جدیده کپی شدهنقل قول:
تو دبی هست که آدم بتونه بخره
قیمت اون جاش چنده
در انتظار جواب:41:
فعلا تو تهران ۶۰۰ تومن مایشه بهتر هست قشنگ چند ماهی صبر کنینقل قول:
در انتظار جواب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه میشه شماره شونو بدیدنقل قول:
اصفهان فقط یه جا به نظر خودم خوبه و اون هم فروشگاه مبین 2 خیابان چهارباغ پایین -پاساژ ازادی - طبقه زیر زمین.
به غیر از این هیچ جای دیگه برای خرید توصیه نمیشه.
من خودم پیشنهاد میکنم از تهران خرید کنید.
اقا ی مومن زاده دیگه؟
از چه نظر میگید از تهران بخرم؟
قیمتش مهم نیست حالا 30 40 تومن بالا پایین
می خوام جنس قلابی نندازه بهم
راستی اگه میشه با دلیل توضیح بدید سوپر الیت بگیرم یا الیت
غیر از هارد و یه دسته ی اضافی بازی ارجینال مزیت دیگه داره؟
کسی میدونه این قاب رو از کجا میشه تهیه کرد ؟
سلام. توپ خونه یا پایتخت. (البته خودم ندیدم)نقل قول:
کسی میدونه این قاب رو از کجا میشه تهیه کرد ؟
تم زیبای perfect dark ... یه حالی به پروفایلتون بدید..:5:کد:http://www.4shared.com/get/L8nNcpMU/Perfect_Dark_Premium_Theme.html
سلام بروبکس
کسی یه game pack از game room داره یه جا اپلود کنه؟
سایتی نیست آنلاین قابه بفروشه ؟نقل قول:
این رو چجوری میشه استفاده کرد ؟نقل قول:
کپی خور هم شده؟ تو تبریز کسی رو میشناسی که بفروشهنقل قول:
نه اصلا هیچ خبری از کپی شدنش نیست. فعلا طول میکشه تا شهر های دیگه بیارن.نقل قول:
کپی خور هم شده؟ تو تبریز کسی رو میشناسی که بفروشه
من که خبر ندارم...نقل قول:
سایتی نیست آنلاین قابه بفروشه ؟
پسورد فایلش چیه؟:10:نقل قول:
نحوه استفادشو اینجا توضیح دادهنقل قول:
نکته: قبل از اینکه نحوه استفادرو بخونین یه فلش به کنسول بزنید و یه تم تو فلش بریزید(حتمنا!!!:31:)کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=414037
پسورد:کد:www.bazinama.com
شک نکن و یه i pad بگیر البته شنیدم mini ipad هم داره میاد در بارش تحقیق کننقل قول:
سلام دوستان
خیلی ها میگن که گرافیک و ... بازی فوتبال PES 2010 پی اس 3 از Xbox360 بهتره.
البته من خودم چند بار تو کلوپ هر دو رو بازی کردم که به نظرم گرافیک Xbox تو PES 2010 بهتر بود . میخوام نظر
اساتید و دوستان گرامی رو بدونم که گرافیک کدوم بهتره؟
از این سایت :نقل قول:
Chipspain.com
عزيز من به خدا گرافيك 360 بهتره.باور كن بهتره.واسه اطمينان 1 بار هم برو كلوپ و ps3 بازي كن تا مطمئن مطمئن بشي.اما شك نكن 360 بهتره.نقل قول:
این بعضی ها چند وقته با اخبار روز دنیا update نیستند ؟نقل قول:
سلام دوستان
خیلی ها میگن که گرافیک و ... بازی فوتبال PES 2010 پی اس 3 از Xbox360 بهتره.
فکر کنم چند سالی باشه
تو تهران کی ها میفروشن؟آدرسی دارید؟ به نظرتون کپی خور میشه؟ چهقئر طول میکشه که به500برسه؟نقل قول:
میشه از یه جایی با قیمت ارزون تهیه کرد تو کشور های اطراف هست (ترکیه دبی )قیمت اون جا ها چنده؟
تو مشهد هم نیست؟
از این جا میشه برای ایران هم خرید کرد؟ مطمینه خودت یا کسی خرید کردین؟نقل قول:
دیروز تو مغازه میگفتن یکی اورده نمیدونم کی بود. کپی خور میشه ولی اصلا معلوم نیست ۲ روز دیگه یا ۶ ماه دیگه. وقتی بیشتر مغازه ها بیارن قیمتش کمتر میشه. خوب حتما تو دبی ارزونتر . قیمت جهانیش اگه اشتباه نکنم ۳۰۰ دلار هست.نقل قول:
تو تهران کی ها میفروشن؟آدرسی دارید؟ به نظرتون کپی خور میشه؟ چهقئر طول میکشه که به500برسه؟
میشه از یه جایی با قیمت ارزون تهیه کرد تو کشور های اطراف هست (ترکیه دبی )قیمت اون جا ها چنده؟
تو مشهد هم نیست؟
فکر نکنم کسی تو مشهد داشته باشه.
کسی میدونه تو تهران کی ها میفروشن ؟اگه بود آدرس بدید
منظورم ایکس باکس جدیده
خیر ایشون فامیلش حسینی هست و شما احتمالا با قروشگاه تهران سگا که دایی ایشون هستنت اشتباه گرفتین.نقل قول:
شماره تماس : 2202618
اگه حضوری برید سرش خیلی هواتون رو داره.
من برای قیمت گفتم و همین فروشگاه مبین 2 هم خیلی مطمعن هست.نقل قول:
از چه نظر میگید از تهران بخرم؟
قیمتش مهم نیست حالا 30 40 تومن بالا پایین
می خوام جنس قلابی نندازه بهم
پک هایی که معروف هستن به Super Elite یا هر چیزه دیگه در اصطلاح یک نوع Bundle هستن. همانطور که از معنی و مفهوم Bundle بر میاد این پک از کنسول همراه fh یک سری نرم افزار (بازی) و یک سری قطعات جانبی (دسته و هارد) معمولا عرضه میشه ولی خود کنسول همان کنسول پک های معمولی هست و هیچ گونه تفاوتی از نظر سخت افزار با کنسولی که در پک های معمولی عرضه میشن نداره.نقل قول:
راستی اگه میشه با دلیل توضیح بدید سوپر الیت بگیرم یا الیت
غیر از هارد و یه دسته ی اضافی بازی ارجینال مزیت دیگه داره؟
سلام
من این شارژر رو خریدم می خواستم بدونم اصلا چجوری کار میکنه؟
با خود شارژر یک باتری بود
اما نمی دونم باتری های خود دسته که قلمی هستش رو چه جوری می شه با هاش شارژ کرد؟
یک سیم USB م داره که به دسته وصل می شه می خواستم بدونم اگه دسته رو با این سیم وصل کنم به کنسول باتری شارژ می شه یا نه؟
سلام. دوست عزیز الان شما دیگه نیاز به جای باتری قلمی ندارید و اون باتری رو جا بزنید همینطوری که جای باتری رو جا میزدید.نقل قول:
سلام
من این شارژر رو خریدم می خواستم بدونم اصلا چجوری کار میکنه؟
با خود شارژر یک باتری بود
اما نمی دونم باتری های خود دسته که قلمی هستش رو چه جوری می شه با هاش شارژ کرد؟
یک سیم USB م داره که به دسته وصل می شه می خواستم بدونم اگه دسته رو با این سیم وصل کنم به کنسول باتری شارژ می شه یا نه؟
وقتی باتری داخل دسته هست کابل رو وصل کنید شارژ میشه خودش
آقا میثم من هفته پیش امدم از خودت خرید کردم:31:نقل قول:
این جای شارژ باتری که به USB وصل میشه برای چیه؟
یعنی برای شارژ باتری دسته رو با سیم وصل کنم به دستگاه؟
اگر باید وصل کنم به دستگاه آیا باید دسته روشن باشه یا خاموش؟
سلام. حالت خوبه؟ باتری رو که از من نگرفتی. گرفتی؟نقل قول:
آقا میثم من هفته پیش امدم از خودت خرید کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این جای شارژ باتری که به USB وصل میشه برای چیه؟
یعنی برای شارژ باتری دسته رو با سیم وصل کنم به دستگاه؟
اگر باید وصل کنم به دستگاه آیا باید دسته روشن باشه یا خاموش؟
اونم یه وسیله هست که باتری رو خارج از دسته شارژ میکنه.
اره دسته رو با سیم وصل کن به usb کنسول.
در مورد اینکه دسته روشن باشه یا خاموش دقیق یادم نیست ولی امتحانش کمتر از ۳۰ ثانیه وقت میگیره براتون:46:
نه یک شارژر چند کاره ازت گرفتم که تو بسته اش یه باتری داشت که خشابی نبودنقل قول:
از راهنماییت ممنون
اقا هیچ راهی نیست از تو این هدست یه صدا دراد؟؟:19:
نه دوست عزیزنقل قول:
برلی live هست فقط
دوستان خداییش این باندل halo reach واقعا شیکه
غول دنیای بازی شیک تر و با ابهت تر از قبل همچنان می تازه
جدا چشم نوازه
کاش 360 نداشتم یکی از اینا می خریدم :31:
واقعا قشنگه.يعني كلا از خود كنسول تا مخلفاتش!
اون که شوخی بود داداش به دل نگیر :31:نقل قول:
میدونی چیه !؟ قضیت شده مثل یکی از بچه ها که چتد ماه پیش میگفت به Elite الیت میگن نه الایت !!
در صورتی که اصلا فرقی نمیکنه شما یک وسیله رو چی تلفظ کنی ! فقط مهم اینه که بدونی چیه و کارش چیه.
دقیقا مثل قضیه ی پیچ گوشتی یا پیچ گشتی !! مهم اینه که طرز کار رو بلد باشی نه طرز تلفظ رو.
والا سامان جان من با 21 سال سن تا حالا وسیله ی برقی ای تو ایران ندیدم که به قیمت دلارش به فروش برسه .
ببینید این مشکل بر میگرده به تنظیمات pop up تو مدم که ممکنه از حالت Edit شما خارج شده باشه و میزان Rate اون افزایش پیدا کرده باشه. بهتره چک کنید که میزانش بین 1365 الی 1420 باشه که بهترین حالت 1400 هست.نقل قول:
هر دو مکمل هم هستن ولی اگه قصد رو خرید یکی هست فقط Xbox 360 گزینه ی درست.نقل قول:
سامان جان شما آدم عجول و بی حوصله ای هستی درسته !؟نقل قول:
بهترین جا واسه خرید هر وسیله ی الکتریکی فقط کشوری هست که تو اون زندگی میکنیم چون بالاخره احتمال هر آسیبی وجود داره
و نمیشه پیش بینی کرد.
کپی خور شدن دستگاه به این خاطر معلوم نیست که هر ورژن از DVD-rom این دستگاه که عرضه میشه معلوم نیست با ورژن های بعدی Wave مشکل پیدا میکنه یا نه !
اینطور هم که من شنیدم مثل اینکه DVD-key دستگاه به Mainboard انتقال پیدا کرده و تعویض درایو دستگاه یه جورایی غیر ممکن شده.
جدی؟ میشه منبع رو بگید؟نقل قول:
اینطور هم که من شنیدم مثل اینکه DVD-key دستگاه به Mainboard انتقال پیدا کرده و تعویض درایو دستگاه یه جورایی غیر ممکن شده.
فکر کنم اشتباه میکنید :11:نقل قول:
خود درایو باید روی خودش یک کلید داشته باشه + مثل همون کلید روی NAND دستگاه که وقتی این دو تا با هم هماهنگ باشه دستگاه درایو رو به رسمیت میشناسه .
اگر روی درایو کلیدی نباشه یعنی اینکه هر درایوی بهش میخوره . (مثل Wii)
ولی 100% تا هَک شدن این سری جدید چند ماهی شاید هم بیشتر مونده .
دوستان کسی قیمت این دستگاه رو نداره؟ خسته شدم انقدر باتری خریدم.عمرشون چقدره؟ از اینا بخرم به صرفه تره یا از این باتری هایی که قابلیت شارژ دارند؟نقل قول:
7-Play chargekit:
این وسیله که یک شارژر و یک باطریه ی موبایلی قابل شارژ برای دسته ی Xbox 360 شما است که با آن میتوانید به طور میانگین حدود 4 روز بازی کنید و ازش لذت ببرید.(این وسیله در تمام فروشگاه های معتبر موجود میباشد)
چند روز پیش یه مشکلی برای یکی از دسته پیش اومده بود عجیب و غریب.یه دفعه بازی قطع می شد می گفت جهت دسته ات رو مشخص کن(اونجا که باید select side کنی) بعد باتری رو در می اوردم می زدم توش درست می شد چندین و چند بار هم این اتفاق افتاد. مجبور شدم باتری ها رو عوض کنم و دیگه اونجوری نشد.خودتون می دونید اگر باتری تموم بشه اون چراغ ها می چرخن بعد از یه مدتی دسته قطع می شه.ولی این چراغ ها نمی چرخید تموم می کرد مشکلش چی بوده؟