دوست عزیز دیده شده که بعضی از لپ تاپ ها کارکرده بودن و به مشتری داده شده پس به خاطر همین یکی از کارهایی که میکنید حتما هنگام خرید نگاه کنید که روی صفحه نمایشش گرد و خاک ننشسته باشه وهمچنین حتما حواستون باشه که dvd درایورهاش داخل دستگاه باشه و همچنین اینو هم بدونید که بعضی از گارانتی ها از جمله سازگار همراه لپ تاپ یکسری اشانتیون هم میده مثلا مثل کیف و انتی ویروس و ماوس و...پس حتما اگاهی داشته باشید که گارانتی ها چجور جنس هایی با لپ تاپ میدن چون بعضی از فروشنده ها وقتی میبینند که مشتری اگاهی در این مورد نداره اون جنس ها رو برای خودش بر میداره و اگر هم میتونید با گارانتی سازگار بگیرید چون درسته که تو ایران گارانتی ها خوب جوابگو نیستند اما سازگار جوابگویی بهتری به نسبت بقیه داره و همچنین من خودم قبلا تو این کار بودم و رفتارهای درستی از بعضی از فروشنده ها ندیدم مثلا باز هم حواستون باشه که اگر فروشنده به بیرون مغازه رفت و بعد لپ تاپ رو اورد و دیدید که پلمپش یا باز شده یا مشکل داره به هیچ عنوان نگیرین چون باز هم یه وقت میبینید که این لپ تاپ باهاش کار شده و بعد فروشنده بهتون گفت که برای تست درشو باز کرده که شایدم درست بگه اما برای محکم کاری زیر بار حرفاشون نرین.