درودنقل قول:
بهتر است ابتدا اولویت هاتون رو بفرمائید تا بهتر راهنماییتون کنیم .
درودنقل قول:
بهتر است ابتدا اولویت هاتون رو بفرمائید تا بهتر راهنماییتون کنیم .
چینی جات رو بیخیال بشی بهترهنقل قول:
▶▶▶▶ارسال از موبایل، ابزاری اعتیاد آور◀◀◀◀
به نظرم منم دور ماشین های چینی خط بکشی بهتره ، در مورد ۲۰۶ اگه تمیز و سالم گیرتون بیاد پشیمون نمیشید..
دوستان قیمت ها فضایی داره میره بالا .
LX صفر رو بالای 29 میگن و SE صفر رو هم 26.5
من کلا 25 گذاشته بودم کنار که حداقل سمند SE صفر بتونم بگیرم ولی قیمت ها بد جوری داره میره بالا . حالا 26.5 رو میتون یه جوری جور کنم ولی به نظرتون الان با این قیمت ماشین خریدن درسته یا نه ؟
از یه طرف میترسم بگیرم و بعد از عید قیمت ها بهتر بشه و از یه طرف هم میترسم نگیرم و بعد از عید بازم گرون بشه .
چی کار کنم به نظرتون ؟
این افزایش قیمت طبیعیه البته به این شدت که شما میفرمایید نیست ، بهترین زمان خرید از 20 فروردین 93 به بعد هست که قیمت ها دوباره به حال اول برمیگرده البته بعد از تعطیلات 60 درصد بنزین گرون میشه که ممکنه روی قیمت ماشین های کم مصرف و گازسوز تاثیر زیادی بزاره .نقل قول:
اصلاح میکنم ؛ افزایش قیمت حامل های انرژی به ۵۰ درصد کاهش و تا آخر خردادماه تمدید شد .
با پورياي عزيز موافقم اگر براي خريد عجله نداريد صبر كنيد تا بعد نوروز و تعطيلات بازار پر ميشه از ماشيناي دست دوم و به درد بخور و به قيمت مناسب.نقل قول:
الان يكم تحت تاثير بازار شب عيد هستيم
سلام
امیدوارم که سوال رو جای درستی پرسیده باشم.
این قیمت کارخونه چی هست؟ چرا اینقدر پاینه؟
قیمتی هست که خود نمایندگی اعلام میکنه و شما باید بعد از پرداخت مبلغ چندین روز صبر کنید تا خودرو را به شما تحویل بدهند اما بازار کمی گرانتر است ولی ماشین رو سریعا به شما تحویل میدهند .نقل قول:
خوب چند روز طول میکشه؟نقل قول:
فرقی دیگهای هم داره؟ مثلاً چیزی کم داشته باشه؟
سلام دوستان من واقعا موندم چی کار کنم 31 تومن می تونم هزینه کنم برای ماشین بین صفر رانا و کارکرده l90 موندم از یه طرف ماشین صفر یه چیز دیگه هستش :n27: از طرفی هم تندر از هر نظر ازمایش خودش رو پس داده و واقعا ماشینه خوبی هستش خیلی از دوستان رو هم دیدم که از رانا راضی نبودن حالا با این وضعیت پیشنهاد شما چیه ؟