خب مثل اینکه اگه outlook رو با Gmail سینک کنی به محض ان شدن به Gmail خودش شماره تلفن ها رو میاره
اگه رام نصب کنم و روت کنم برنامه هایی که نصب کردم می پره؟
خب مثل اینکه اگه outlook رو با Gmail سینک کنی به محض ان شدن به Gmail خودش شماره تلفن ها رو میاره
اگه رام نصب کنم و روت کنم برنامه هایی که نصب کردم می پره؟
این خبر رو از کجا اوردن؟:دیکد:http://gsm.ir/news_details.php?id=10179
جی اس ام آرنا چیزی نی
اگه واقعیت داشته باشه که ترکونده این سامسونگ:18::18:نقل قول:
فعلا تایید نشدهنقل قول:
اصلا این خبر از کجا اومده من موندم!:دی
جالب اینه همین جی اس ام اعلام کرده بود سامی لنز 16مگا سی موس داره!
اینا همش علکیه!!!!!!!
دوستان
من هر نوع از بازی اسفالت 6 ( منظور از سایتهای مختلف )را روی ین گوشی نصب میکنم کار نمیده کسی لینک سالم داره لطفا بزاره
واقعا این سامسونگ کی میخاد کیفیت ضبط صدا رو تو گوشیاش ببره بالا نمبدونم واقعا که دیشب فیلم گرفتم حالا که رو کامپیوتر دیدم کیفیت صداش پایین بود فاقعا ادم hd فیلم بگیره و صدای بی کیفیت داشته باشه
نگفتم کلا سامسونگ از تاسیسش تا به امروز اصلا صدا نداشته
نه تو پخش موزیک نه چیزهای دیگه
کلا سامسونگ تو صدا صفره
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی GsmAria ، كمپانی سامسونگ یك تراشه جدید معرفی كرد كه در گوشی های هوشمند و تبلت های رده بالا مورد استفاده قرار می گیرد. این تراشه ، Exynos 5250 نام دارد و جایگزین Exynos 4210 می باشد كه این تراشه در سامسونگ Galaxy S II وجود دارد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تراشه Exynos 5250 نیز مانند مدل قبلی دارای دو هسته 2GHZ است و به ARM Cortex A15 مجهز می باشد كه در فرایند تولید 32nm ایجاد شده است.
سامسونگ بر این عقیده است كه كارایی آن دو برابر هسته های Cortex A9 قبلی می باشد كه در Exynos 4210 بكار گرفته شده است.
این تراشه در بخش گرافیك سه بعدی نیز می درخشد و كارایی آن چهار برابر است.
تراشه جدید نیز به 3D استروسكوپی مجهز است و از وضوح بالاتری پشتیبانی می كند. Exynos 5250 از حداكثر وضوح 2560 x 1600)WQVGA پيكسل) پشتیبانی می كند. سامسونگ اعلام كرد كه تولید انبوه Exynos 5250 در سه ماهه دوم 2012 آغاز می شود.
ﺍﺗﻔﺎﻗﺎ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺿﺒﻂ ﺻﺪﺍ ﺧﻮﺑﻪ ﮐﻮﭼﮑﺘﺮﯾﻦ ﺻﺪﺍﻫﺎﺭﻭ ﺑﺎ ﺟﺰﺋﯿﺎﺕ ﻭ ﺷﻔﺎﻓﯿﺖ ﺿﺒﻂ ﻣﯿﮑﻨﻪ
باید دیتاش رو هم دانلود کنی بریزی توی پوشه گیم لافتنقل قول:
بار اول هم نیاز به اینترنت داره تا بیاد بالا
کیفیت صداش به نظر من خوبه.دستت رو روی میکروفونش که نگرفتی؟