نسخه حرفه ای یا همون pro 2012 که پولیه رو میخوام؟
Printable View
نسخه حرفه ای یا همون pro 2012 که پولیه رو میخوام؟
با سلام تفاوتی بین نسخه های پولی و غیر پولی وجود نداره به جز ساپورت و گارانتی سیستم شما در مواقع آلودگی که اون هم ضروری نمیرسهنقل قول:
می تونید تفاوتها رو در تایپیک زیر ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس همون نسخه رایگان رو استفاده کنید بهتر هست به نظرم
موفق باشید
با سلام دوستان
محصول دیگه کومودو یعنی دیسک نجات کومودو
سلام
اخرین ورژن comodo چی هست؟البته با لینک
ممنون
اخرین نسخه 5.10.228257.2253نقل قول:
میتونید از این لینک دریافت کنید:
کد:http://downloads.comodo.com/cis/download/installs/1000/standalone/cispremium_installer.exe
اولین تصاویر از کمودو ورژن 6 :20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلامنقل قول:
چقدر جالب شده . این virtuale kiosk می خواد جای سند باکس رو بگیره؟یادم علی یکبار اشاره کرده بود به این ویژگی
سلام
متاسفانه قبلا به دلیل اینکه سیستمم به زور این انتی ویروس رو به دوش میکشید حذفش کردم لان یه لپ تاپ دارم که روش نصب کردم و مشکلی ندارم
چند سوال:
یادمه این دوست عزیزمون کاربر مهران یا مهرداد دقیق یادم نیست ببخشید یه جا تنظیمات کلی و کاملی برای امنیت بالا نوشته بود ممنون میشم برام لینک کنید چون تو صفحه اول هم اون تنظیماتی که من میخواستم لینکشو پیدا نکردم
بعد چطور میشه امتیاز کامل رو از این نرم افزار تست کومودو گرفت؟ امتیاز فعلی 130 هست!
یه سوال دیگه هم اینکه تو یکی از اموزشهای این تایپیک دیدم که تموم کارهای کومودو اتوماتیک شده بود و پبغامی جهت حذف،قرنطینه یا سند باکس ظاهر نمیشد
ایا میشه فایلی یا کاری کرد که هر دفعه این تنظیمات انجام نشه و فقط با اجری یک فایل این تنظیمات اعمال بشه
مورد بعدی اگر من اپدیت این رو ببرم رو یک سیستم دیگه ایا تا 7 روز کار خواهد کرد؟ یعنی بعد 7 روز کلا کومودو غیر فعال خواهد شد(در صورت اپدیت نشدن) و مثل این میمونه که رو سیستم نصب نباشه ؟(اینو تو یکی از پستها دیدم)
با سلام
نقل قول:
یادمه این دوست عزیزمون کاربر مهران یا مهرداد دقیق یادم نیست ببخشید یه جا تنظیمات کلی و کاملی برای امنیت بالا نوشته بود ممنون میشم برام لینک کنید چون تو صفحه اول هم اون تنظیماتی که من میخواستم لینکشو پیدا نکردم
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=423224&page=3&p=5447675#post5447675
شما comodo leak test رو در سند باکس اجرا می کنید ؟ باید شبیه به یک فایل مخرب باهاش برخورد بشه و بعد از اجرا تمامی پیامها بلاک بشه و در سند بوکس اجرا بشه و تنظیمات زیر رو نیز انجام بدیننقل قول:
بعد چطور میشه امتیاز کامل رو از این نرم افزار تست کومودو گرفت؟ امتیاز فعلی 130 هست!
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=423224&page=323&p=6658250#post6658250
من ندیدم همچین چیزی . نمیشه که دیفنس کومودو در مقابل فایلهای ناشنخته اخطار نده مگه اینکه همه رو غیر فعال کنیدنقل قول:
یه سوال دیگه هم اینکه تو یکی از اموزشهای این تایپیک دیدم که تموم کارهای کومودو اتوماتیک شده بود و پبغامی جهت حذف،قرنطینه یا سند باکس ظاهر نمیشد
چرا قسمتی داشت که می شد از تنظیمات بک آپ گرفت و بعد رستور کرد اما الان چون روی سیستم کومودو ندارم یادم نمیاد دقیق از کدوم قسمت بودنقل قول:
ایا میشه فایلی یا کاری کرد که هر دفعه این تنظیمات انجام نشه و فقط با اجری یک فایل این تنظیمات اعمال بشه
همچین چیزی وجود نداره شما هر وقت ابدیت رو ببرین در سیستم دیگه هم کومودو ابدیت میشه و از کار افتادن ندارهنقل قول:
مورد بعدی اگر من اپدیت این رو ببرم رو یک سیستم دیگه ایا تا 7 روز کار خواهد کرد؟ یعنی بعد 7 روز کلا کومودو غیر فعال خواهد شد(در صورت اپدیت نشدن) و مثل این میمونه که رو سیستم نصب نباشه ؟(اینو تو یکی از پستها دیدم
موفق باشید
سلام
یک هارد اکسترنال 500 گیگ گرفتم هر بار به کامپیوتر میزنم میگم اسکن کنه از اول شروع میکنه، مثلاً اگه دفعه پیش 400 گیگ رو اسکن کرده و حالا یک گیگ اضافه کردم حالا 401 گیگ رو اسکن میکنه !! (نه نقاط بحرانی و یک گیگ رو) ، راه حل چیه ؟