cpu اش در حد core i3 330 هست اما گرافیکش خوبه. به نطرم اچ پی 3140 انتخاب بهتریهنقل قول:
cpu اش در حد core i3 330 هست اما گرافیکش خوبه. به نطرم اچ پی 3140 انتخاب بهتریهنقل قول:
ارزش داره Hp بگیرم به جای Dell؟
یعنی اینکه پول بیشتری بدم به خاطر Hp؟ به نظر شما مزیت هاش چیه؟
با سلام خدمت همه دوستان گلمنقل قول:
بنده جواب پستم رو گرفتم و biostar عزیز توضیحات جامع و کامل رو دادن ، اما بنا به دلایلی مجبورم لپ تاپی بگیرم که کارت گرافیک خوبی داشته باشه تا تو بازیهای جدید تو کیفیت و سرعت اصلا کم نیاره و حداقل تا 2 ساله دیگه بتونه از نظر بازی منو بیمه کنه .
خودم تحقیق که کردم به 2 تا گزینه رسیدم :
1- HP G62-A22 با کارت گرافیک ATI 5470 که بر اساس طبقه بندی سایتکلاس 3 هستش با قیمت حدودا 700 تومنکد:http://www.notebookcheck.net
2- Aser 5742G با کارت گرافیک Nvidia Gforce 420M که بر اساس طبقه بندی همون سایت کلاس 2 هستش با قیمت حدودا 800 تومن
میدونم که دومی از نظر گرافیک بالاتره ولی اینکه چقدر بالاتره نمیدونم . منظورم اینه که واقعا تو بازیهای جدید با گرافیک خفن خودش رو نشون میده در مقایسه با ATI 5470 که البته اینم جزو گرافیکای خیلی خوب محسوب میشه یا نه ؟ به عبارت دیگه میخوام بدونم که ارزش پرداخت اختلاف قیمت 100 تومنی رو داره یا نه .
با توجه به اینکه برتریهای HP به نسبت Aser اینا هستش :
1- برتری برند
2- کیفیت صدا که تو اچ پی استریو با باندهای بسیار با کیفیت هستش و تو ایسر تک باند و مونو
3- هارد دور بالا : 7200 در مقابل 5400
4- کیفیت صفحه نمایش ( البته اینطوری فکر میکنم و مطمئن نیستم )
5-دیزاین ( که البته سلیقه ایه و من اچ پی رو بیشتر میپسندم )
6- کیفیت ساخت و قطعات ( البته خیلی مطئن نیسم اما اینطوری به نظر میاد )
و برتریهای ایسر نسبت به اچ پی :
1- کارت گرافیک ( همونطور که خدمت دوستان توضیح دادم )
2- 1 گیگ رم بیشتر : 4 در مقابل 3
3- هارد با ظرفیت بالاتر : 500 در برابر 320 ( این مورد اصلا برام مهم نیست چون یه هارد اکسترنال 500 دارم )
4- CPU یه کوچولو بهتر 2.4 در برابر 2.16 ( البته هر دو core i3 )
اگه دوستان و اساتید عزیز لطف کنن دقیق و کارشناسنه جواب بدن سپاسگزار میشم ( یه خورده وسواس دارم :31: )
سپاس :10:
در مورد ايسر Aspire 5742G تا اونجايي كه من ديدم Intel Core i5 460M 2.53GHz هست نه اوني كه شما گفتين core i3 فكر كنم 5741 باشه فقط چيزي كه برام جالبه اينه كه نفهميدم باس cpu 5742 كه من ديدم چنده؟ بعد هارد ديسكش 640GB هست نه 500 وديگه اينكه Nvidia GeForce GT 420M خيلي از ATI 5470 بالاتره ضمن اينكه رم Nvidia GeForce GT 420M يك گيگ هست و تو سايت نوتبوك چك از 100% امتياز كارايي به Nvidia GeForce GT 420M 31% داده و به ATI 5470 25% داده ضمن اينكه من فكر ميكم گرافيك هاي Nvidia GeForce حرارت كمتري نصبت به ati توليد ميكنن كه البته اين يه نظر شخصيه نه علمي و در آخر هم قيمت اين مدل 890 تومن هست نه 800 تومن در مور hp , ايسر منم خيلي شك دارم ولي خوب ايسر هم همه مدل هاش بد نيست مثلآ همين مدل بدنه تمام كربني داره و سبك هست و hp g62 بدنه ضد خش داره اما چيزي كه خيلي بايد دقت كني اينه كه تو بازار گل باقالي ايران hp ريفر شده خيلي زياد هست حواست باشه اچ پي ريفر شده بهت نندازن ايسر هم گارانتي سازگار بخر گرونتر هست اما ظاهرا ميگن مطمئنتره _ اگه زياد اهل بازي هستي برو يه ايكس باكس بخر _ برخلاف چيزي همه فروشنده ها ميگن ايسر بده و خودمم اصلآ ازش خوشم نمياد بايد اعتراف كنم تا حالا كسي رو نديدم كه ايسر داشته باشه و ازش ناراضي باشه حالا قضيه چيه خدا ميدونه در آخر هم اگه اون 5742 كه شما ديدين و ميگين core i3 هست به نظر من hp بخري بهتره البته با گارانتي خيلي هم دقت كن ريفر نشده باشه
سلام نیما جان
ممنون از زحتی که کشیدی . 5742 دو تا کانفیگ داره . یکی اونی که من گفتم با قیمت 800 تومن و یکی اونی که شما گفتی با قیمت 880 تومن :31:
اما آخرش نفهمیدم چی شد . شما میگی Nvidia Gforce 420 M از ATI 5470 بالاتره و امتیاز بیشتری گرفته ولی آخرش میگی همون اچ پی رو بگیرم ؟!!!!
بعدش یه مورد دیگه : تو این دو تا کارت گرافیک که درموردشون داریم صحبت میکنیم یکی 31 و اون یکی 25 امتیاز از 100 گرفته به نظر شما امتیاز جفتشون خیلی پائین نیست برای هندل کردن بازیای خفن ؟( البته من زیاد وارد نیستم شاید روال همینه و من دارم اشتباه میکنم )
در مورد ایکس باکس هم همونطور که قبلا هم عرض کردم دارمش منتها شرایط به نحویه که لپ تاپم هم باید از نظر گرافیک عالی باشه .
منتظر نظر کارشناسی دویتان دیگه هم هستم .
از نظر من 5742 با cpu: core i5 ارزش خريدش به نسبت اچ پي بالاتره اما با cpu: core i3 همون اچ پي بهتره شما به بودجه ات نگاه كن 31% و 25% هم براي بازي عاليه سايت نوت بوك چك امتياز 100% رو به كارتي داده كهsli هست _فكر كنم به 490 sli_ يعني 2تا كارت گرافيك 490 كه معمولآ براي كارهاي خفن و خيلي سنگين گرافيكي كاربرد داره نه بازي هاي معمولي توي بازار. خيالت راحت هر كدوم رو بخري با توجه به اينكه ايكس باكس هم داري حالا حالا ها غصه بازي ها رو نميخوري
کارت گرافیک جیفورس 420 تو بازی Battlefield: Bad Company 2 و تنظیمات 1366x768 1xaa 1xaf تونسته بازی رو با فریم ریت 31 اجرا کنه. رادئون هم 5470 فریم ریت 20 داشته. یعنی تو اون بازی جیفورس 420 حدود 50 درصد قویتر هستنقل قول:
اون لبنک مقایسه کارت گرافیکها رو من واسه چی گذاشته بودم
دویتان منظورت کیه؟ :31:
دویتان منظورت کیه؟ :31:[/QUOTE]
منظورم دوستان بود یعنی شما :11:
تیام جان میشه لینک مقایسه کارتای گرافیک رو یه بار دیگه بذاری . من پیداش نکردم
نقل قول:
سلام، عذر خواهي مي كنم كه دير تشكر ميكنم، از توجهتون ممنونم، بعد ازكلي گشتن بالاخره
يه probook 4520s ريدم كه ظاهرش توي انتخابم بي تاثير نبود.