مهندسي شيميً!ً!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
Printable View
مهندسي شيميً!ً!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
سلامنقل قول:
دی ماه
سلام!
یه سوال کوچولو:
برای چکنویس میشه از پشت برگ پاسخنامه هم استفاده کرد؟ ... از معلممون پرسیدم گفت که در این مورد اطلاعی نداره ولی ریسک بزرگی هست ..
طرف خیلی عجیب بوده!!!نقل قول:
دور از جون، خفاش که نبوده؟؟؟!!
حالا:
من تابستونی که تبستون و رمضون قاطی شد شب تا صبح درس میخوندم
5 حدو دا تا میخوابیدم8
8 تا 10 صبحمیخوندم بعد تا ضهر نزدیک 4 تو خیابون بودم بعد میخوابیدم تا 7
دو باره بعد افطار یه ساعت ول بودم سپس میخوندم تا صبح
دیقیقا مثل خفاش گیج!!!!!
بعد از یه هفته ناقص شدم
یهو میدیدی یه روز رو کامل میخوابیدم ولی کلا جالب بود الانم نفر اول کنکور نمیشم!!!!!! البته فکر کنم !!!! شایدم شدم!!!!!!!!
پ.ن. چند وقت بود نیومده بودم گفتم یچیزی بنویسم دردم دوا شه!!!
دوستان کانون رو چیکار کردید؟ من تازه دارم میرم دینی رو شروع کنم با همگامان
تحلیلیم همینطور با سبز کانون ایندفعه با دقت تر زبان فارسیم دارم میرم شروع کنم
نمیدونم سبطی اومده زبان فارسیش یانه
فیزیک پیشم رو فردا پس فردا خلاص میکنم و اونوقت فقط میمونه تست رمزینه دیفو مرور و ...
دیفم فعلا فقط خوشخوان زدم
به ریسکش اصلا نمی ارزهنقل قول:
تازه همین پارسال ورق ها رو کاملا بزرگ گرفته بودن جا زیادم میاد
خودم هم نمیدونم چیکار کردم!!نقل قول:
دوستان کانون رو چیکار کردید؟
ولی هر چی هست میدونم از آزمون قبل بیشتر نخوندم ولی بهتر خوندم
اومده اینطور که بقیه بچه ها میگفتننقل قول:
نمیدونم سبطی اومده زبان فارسیش یانه
سلامنقل قول:
سلام!
یه سوال کوچولو:
برای چکنویس میشه از پشت برگ پاسخنامه هم استفاده کرد؟ ... از معلممون پرسیدم گفت که در این مورد اطلاعی نداره ولی ریسک بزرگی هست ..
ببینید من نمیدونم چرا اینقدر همه حساسن روی این پاسخنامه ! البته حق میدم بتون چون چندین روز تلاش و مطالعتون توی همون ورقه خلاصه میشه
ولی چک کردن کامپیوتری پاسخ نامه فقط یه پردازش تصویره ! کاری به پشت ورقه نداره ! شما میتونی پشت ورقه نقاشی هم بکشی . فقط یک چیزی . باید حواستو جمع کنی تا سوراخ نشه و یا اینکه فشار زیادی نیاری رو کاغذ . برای اینکه مطمئن شی بهترین راه نوشتن با یه مداد نوکی 5 دهم هستش !
نوشتن با مداد هم اجباری نیست . با خودکار هم میتونی بنویسی . من خودم امتحان کردم . البته نه خودکار های رنگی
اینا که میگم حدودیه. ممکنه بعضی سالها به خاطر سختی یا آسونی درسا کمی تغییر کنه شرایطنقل قول:
دندونپزشکی (این کارنامه دوست منه که سال 87 کنکور داده):
زیست: 100
شیمی: 100
فیزیک: 95
ریاضی: 70
ادبیات: 90
عربی: 80
زبان: 80
دین و زندگی: 100
دارو سازی (این یکی حدودیه چون کارنامه ای ازش ندارم):
زیست: 100
شیمی: 100
فیزیک :70
ریاضی: 60
ادبیات: 80
عربی: 70
زبان: 70
دین و زندگی: 90
پارسال که بهمن شروع شد ولی امسال زمزمش هست که آذر شروع بشه (راست و دروغشو خدا میدونه)نقل قول:
از همین الان تمرین ریز نوشتن بکنین که مهمترین بخش آزمونتون رو خراب نکنین . اگه پاسخنامتون مشکل دار بشه (مثلا برجسته شه یه قسمتش یا سوراخ شه یا...) یه سال عمرتون رو هدر دادین . من که عمرا کارای خطرناک از این دست بکنم!نقل قول:
آره خوب ! برای کنکور که مگه خیلی طرف ... باشه تا بخواد اینکارو بکنه . من اینارو برای ازمونایی مثل قلمچی گفتم وگرنه شما مث بچه های خوب و عادی برید کنکورتونو بدید ازین جنگولک بازیا در نیارید :دینقل قول:
از همین الان تمرین ریز نوشتن بکنین که مهمترین بخش آزمونتون رو خراب نکنین . اگه پاسخنامتون مشکل دار بشه (مثلا برجسته شه یه قسمتش یا سوراخ شه یا...) یه سال عمرتون رو هدر دادین . من که عمرا کارای خطرناک از این دست بکنم!
+
بچه ها ... خواهشا ... فی سبیل الله (:دی) یه کارنامه ی دندون پزشکی دانشگاه تهران یا شهید بهشتی بزارید اینجا ...
در مورد تمرین ریزنوشتن هم ... من معلمم یه توصیه کرد بم که خیلی کاربرد داشت ... گفت بیا برای یک ورق کاغذ رو به قسمت های کوچیک تقسیم کن که اندازه ی همون دفترچه ی آزمون جا داشته باشه . وقتی توی خونه تست میزنی توی اون ورقه ها بزن فقط .
چون خیلی فرق دارن وقتی یه دفتر سفید جلوته و با خیال راحت حل میکنی تا وقتی که چند سانتیمتر جا داری فقط
فکر میکنم با این دوستمون نیازی نبود برخورد هایی نظیره:نقل قول:
داشته باشیم.بله رعایت ادب و استفاده از لغات متدوال مودبانه ارزش محسوب میشه و رعایت حدود و ارزش هانقل قول:
حتی در شوخی ها و حرف های دوستانه هم ملاک شخصیت انسان هست
ولی مشخصه که این دوستمون منظورش موجه کردن سخت کوشی برای ورود به رشته های مطرح و سخت کوشی بیشتر برای
باقی موندن در اونها بوده
و البته این نکته که تذکر هر مسئله و هر مورد به ظاهر بد باید به عکس و با خوبی باشه
در صورتی که من در جمله ی :"البته نباید تعجب کرد اینجا ایرانه و وجود افرادی مثل شما اصلا عجیب نیست" نکته ی مثبت و مودبانه ای نمیبینم