گفت لاستيكا متوسط رو به بالا هستن-بيمه و معاينه داره-موتور گيربكس- و ديفرانسيل سالم سالم هستن در حد صفر نه ولي سالم
پلك هم كه داره براي بيمه و كارت سوخت نپرسيدم فقط
بايد برم تهرانباز هم و ببينم وضعيتش چطوره
Printable View
گفت لاستيكا متوسط رو به بالا هستن-بيمه و معاينه داره-موتور گيربكس- و ديفرانسيل سالم سالم هستن در حد صفر نه ولي سالم
پلك هم كه داره براي بيمه و كارت سوخت نپرسيدم فقط
بايد برم تهرانباز هم و ببينم وضعيتش چطوره
اگر برات امكان داشت يه سري هم به اون بازار معروف عبدل آباد بزن ببين چيزي پيدا ميكني؟ چون شنيدم اونجا هم از اينجور موارد ميارن و خوبي اونجا اينه كه طرف آورده كه بفروشه و حتما زياد هم ميان دور و برش و ناچاره قيمت منطقي بده نه الكي پرت كنه ...و كلي هم بايد معاينه و اصالت و اين داستانها رو پشت سر بگذاره و بقيه كاراي دفتري و كاغذ بازي هم همونجا انجام ميشه و البته معامله اگر همونجا صورت بگيره ( ودر دفترخانه همانجا ثبت بشه) اگر بعدش يكي از طرفين مشكلي بوجود آورد يا مثلا حرف فروشنده در مورد ماشين و تميزي اون و سالم بودنش درست نبود بايد جواب پس بده و خفتش گيره..
سلام
اقا علي اونجا هم قبلا رفتم اونجا وضعش خيلي خرابتر از اين بازاري ما هست چنان بنداز بندازيه كه حساب نداره!!!!!!
به روي چشم اونجا هم ميرم من اخر سر يه مورد خوب ميخرم بهتون قول ميدم
خب همه جا بندازي هست..ما هم كه پول توي جيبمون قلمبه نشده مفت بديم بره!! بالاخره يه حساب كتابي ميشه كرد..منظورم ديدن موارد زيادتر و آماده براي معامله است كه شايد بين اونها بشه چيزي مناسب پيدا كرد..حالا اينجا يا اونجا يا حتي يه شهر ديگه..
كوچه خيابونهاي جنوب شهر رو هم بگردي بد نيست..هميشه احتمال بودن يه ماسل اينور و اونور كه خوابيده و فروشيه هست..شايد هم با قيمت بسيار شيرين...مثل اون ماستنگ مك وان آبي كبود..
واقعا لذت بردم از این مباحث پر بار.بخدا دیر به دیر سر میزنم اما وقتی میام یه ساعت با اشتیاق مطالبو میخونم و لذت می برم.چند تا دوست جدید هم به جمعمون اضافه شدن.علی آقا همچنان در رویای ریویرا و رضا هم که در رویای یه پانی یا ماسل.
دمتون گرم.واقعا مباحث خوبی بود.مخصوصا اون مبحث زد زنگی که با تکنولوژی نانو بود.حالا دوستان اگه پیگیر بشن که قیمت نهایی برای مشتری چند در میاد خیلی عالیه چون بکار هممون میاد.
حال خودمو ماشینمم خوبه.فقط حال جیب همایونی یکم خرابه که خدا ایشالا بزودی پرش میکنه.:31:
از این به بعد قول میدم اینجارو رها نکنم و مثه یه سرباز در خدمت باشم.
آره بايد جنوب شهر رو هم برم و بگردم فك كنم اين بار 200-300 تومني هزينه اينور و اونور بشه ولي خوب ارزششو داره به نظر من
به به داش محسن خودمون خوبي برادر اتفاقا خواستم غايبي هاتو بدم به مدير گروه واحد امريكايي رو حذف كنه:31: خوب شد كه زودتر اومدي!!!!
پوني در چه حاله تاپيكتو ميخونم توي تي تي همون رنگ فابريكشو بزني فك كنم بهتر باشه
قربونت رضا جان.والا به دل خودم باشه که همون رنگ فابریکو عشق است.یه آبی درباری خوشگل بزنم روش.فقط منتظرم یه پول قلمبه بیاد دستم همه چیزشو لخت کنم.
راستی تهران میری برای ماشین پیدا کردن؟؟
اگه تهران میری منم میام.چون به هر حال بیکارم و وقت آزاد تا دلت بخواد دارم الان.
بنظر من برای ماشین پیدا کردن فقط و فقط باید بری محله های قدیمی شمال تهران.توو این کوچه پس کوچه ها شانس بیشتری برای موفقیت هست.
اره محسن جون ميخوام هفته اينده بيام تهران شماره موبايلتو بذار تو پروفايلم تا اومدم باهات هماهنگ كنم
من این هفته تهران بعضی جاهاش رو زیاد گشتم که حداقل از نظر ماشین های پارک شده توی خیابون که کامارو دیده نشد . ( البته مد نظر من 68 بودش که نبود ولی خوب مدل دیگه ای هم نبود !! البته امریکایی های دیگه ای دیدم که برای من ارزش نداشتن + چندین بنز از جمله 350 SLC و 500 SL و . . . )
آزادی تا شعاع 1 کیلومتر !!!! جدی شاید 10 درصدش از دستم در رفته باشه ... ولی بقیه اش رو خوب گشتم طوری که برگشتن خونه در حال سکته بودم ... بیشتر فاطمی ، حوالی کارگر شمالی ، میدون انقلاب ، ولیعصر حد فاصل چهار راه تا میدون فاطمی و همینطور به سمت انقلاب ، ونک و خیابون های اطراف به سمت جهان کودک ، از اونجا به سمت پارک آب و آتش و همینطور دیدار شمالی و جنوبی ، پاسداران چند خیابون اول ، اطراف میدون دوم صادقیه تا بعد از مترو و از اون ور هم بلوار فردوس و اعتمادیان تا بسیج .
دیگه یادم نمیاد ... اینجاها رو خواستید ببینید حتما برای اولویت های آخر بزارید چون یه بار رصد شده و نبوده . . .
شاد باشید .
پی نوشت 1 : همچنان کامارو 68 و 78 خردیدارم ترجیحا 350 .
پی نوشت 2 : امروز یه 75 قولنامه شد برای تست بعضی موارد و برنامه ها .
مسعود خداييش دست ميزاري رو جيگر ما كه خونه
اون دوتا بنز كجا هستن منم برم ببينم اگه ميشه ادرس دقيق ب بده
و امارو اون كاماروها
ميگم عجب چيزاي آسي ميخوره به تورت
ممنون
ويرايش...
مبارك باشه براي خودت گرفتي؟ (منتظر عكس هستيم)
و گزارش مراحل خريد و قيمت
باز هم ممنون