کد:http://pnuna.com/1390/07/تغيير-ثبت-نام-آزمون-فراگير90-پيام-نور.html
Printable View
کد:http://pnuna.com/1390/07/تغيير-ثبت-نام-آزمون-فراگير90-پيام-نور.html
کارت معافیت که دارم و الا اصل دیپلم و لیسانس نمیدهندنقل قول:
اره باید برم دوباره دانشگاه ولی توی این زمان نمیشه
چون فردا باید بم قشم
خدا کنه پیام نور قشم گیر نده که اصل پیش دانشگاهیت کو با همین موقت و برابر با اصل پیش دانشگاهی رضایت بده بره
الان یکی از رفیقام که ارشد هم 2سال پیش قبول شد وتمام کرده اون هم اصل پیش دانشگاهی نداره و دو سه نفر دیگه هم سوال کردم انها هم اصل پیش دانشگاهی بعد از اینکه وارد دانشگاه شدند و تحویل دانشگاه دادند هنوز بعد فارغ التحصیلی دریافت نکردند با اینکه اصل لیسانس هم گرفتند
مثل اینکه دانشگاه ازاد انجا گرو نگه میداره(با اینکه بدهکار هم هیچ کدوم نیستیم)
الان این اصل اینها رو پیام نور برمیداره
دیگه یعنی اصل دیپلم و لیسانس دیگه ندارم؟ و هر وقت میخوام برای جایی تاییدیه بگیرم باید برم ان دانشگاه برابر با اصل کنند؟
درود به همگی.
من از دانشجویان جدیدالورود هستم (ازمون سراسری) موقع ثبت نام ، بعد اینکه ثبت نامم تکمیل شد چون پرینتر نداشتم نتونستم از اون برگه نهایی پرینت تهیه کنم. روز بعدش هم که میخواستم برم کافینت برا پرینت دیدم باید با شماره دانشجویی وارد بشم و دیگه اون صفحه رو جهت پرینت نمیتونم پیدا کنم یعنی اصلا دیگه اون صفحه نیست.
الان من باید شنبه برم ثبت نام حالا باید چی کار کنم ؟ خواهشا یکی راهنمایی کنه.
سلامنقل قول:
نمیشه پرینت بگیرید
برین دانشگاه خودش یه فرم میده باید دستی پر کنید...
سلام یه مهندسان پیام نور تهران
خوب باخبر شدم که قراره یکی از مسئولان ارشد دانشگاه پیام نور روز شنبه برای بررسی شکوائیه دانشجویان پیام نور سری به مرکز شمیرانات ( مرکز کوهستانی و صعب العبور ) بزنه ئ از نزدیک با مشکلات دانشجویان با خبر بشه
نگران نباش داخل دانشگاه محلی است كه بهت میگند بری اونجا وشماره داوطلبیت روبدی وپرینت هاتوبگیرینقل قول:
من فقط میدونم كه برای ثبت نام كارشناسی فقط اصل دیپلم وپیش روبهشون نشون میدی وفقط فتو اون هاروبهشون میدی واصل پیش خودت میمونهنقل قول:
بازم میگم اصل پیشت اماده تومدرسه است وكافی بری اونجا و10دقیقه طول میكشه تا بگردندو بهت بدند ودرعوض گواهی موقت و فتو معافیت روازت میگیرند اگه میتونی برو واصل روبگیر
سلامنمیدونستم کجا سوالمو مطرح کنم؟من تازه وارد دانشگاه شدم و وضعیت زبان انگلیسیم افتضاحه در حد امتحانای مدرسه بوده.حالا میخوام ببینم میشه الان شروع کرد؟با توجه به اینکه دوستایی که زبانشون خوبه همه حداقل از راهنمایی میرفتن کلاس.الان دیر نیس؟راهکاری دارید؟میشه طی دو سه سال زبانم عالی بشه؟؟؟
سلام...نقل قول:
سلامنمیدونستم کجا سوالمو مطرح کنم؟من تازه وارد دانشگاه شدم و وضعیت زبان انگلیسیم افتضاحه در حد امتحانای مدرسه بوده.حالا میخوام ببینم میشه الان شروع کرد؟با توجه به اینکه دوستایی که زبانشون خوبه همه حداقل از راهنمایی میرفتن کلاس.الان دیر نیس؟راهکاری دارید؟میشه طی دو سه سال زبانم عالی بشه؟؟؟
براي ياد گرفتن هيچ وقت دير نيست.شما برو يه اموزشگاه معتبر ثبت نام كن.اگه پشت كار داشته باشي ميتوني زود زبانتو قوي كني.
سلام من امروز انتخاب واحد کردم کلا 6تا عنوان درسی برای انتخاب گذاشته بودن و جمع کل واحد ها میشه 16 واحد ولی من فقط تونستم 15 واحد انتخاب کنم و یک واحد که مربوط به آزمایشگاه کامپیوتر (عملی) بود را نوشته بود ظرفیتش کامل هست و نشد انتخاب کنم حالا این یک واحد را من از کجا پیدا کنم که بشه حداقل 16 واحد
چطوری میتونم درس آزمایشگاه کامپیوتر را که برای انتخاب گذاشته بودن را انتخاب کنم در حالیکه نوشته ظرفیتش پره؟ میشه به قسمت آموزش دانشگاه بگم اون درس را خودشون وارد کنن برام؟ چون میخوام حداقل از 16 واحد کمتر نباشه.
سوال دومم اینه که شهریه هر واحد عملی حدودا چقدر میشه؟:11: