قیمت تو گوشی شاپ : 294 هزار توماننقل قول:
Printable View
قیمت تو گوشی شاپ : 294 هزار توماننقل قول:
برای من هم همین طوری میشه ، نمیدونم از چیه...........................نقل قول:
دوست عزیز ممکنه از تنظیمات گوشی شما باشه اول تنظیماتشو یه بررسی کن بعد.نقل قول:
وقتی با موزیک پلیر گوشیت آهنگ پخش میکنی این مسیرو برو گزینه ها/ تنظیمات صوتی/ تعادل صدا خوب حالا باید تعادل روی مرکز تنظیم شده باشه.:11:
وقتی گوشی رو از کامپیوتر جدا یا وقتی که روشن خاموش میکنم یه گزینه میاد (( درحال نصب)) که چند دقیقه طول میکشه و در آخر هم میگه بعضی از برنامه ها قابل نصب نیستن چه جوری این حالتو غیر فعال کنم که دیگه مموری رو اسکن نکنه.
مشکلی نداره .:40:نقل قول:
میشه ورش داشت( توی همینجا آموزشش هست) ولی بهتره بیخیالش بشی . گوشی بهم میریزه .
با سلام خدمت همه دوستان
چند وقت پیش یک جایی خوندم که گوشیهای سیمبین ویروسی نمیشن اینجا هم پرسیدم گفتن که نمیشه
امروز من چند بازی جاوا روی گوشیم ریختم بعد گوشیم بهم ریخت یعنی هر چی گذشت بدتر شد به صورتی که اصلا دیگه مموریم خونده نمیشه یعنی انگار اصلا مموری نذاشته باشم و روی رمریدر هم اصلا باز نمیشه و میگه فورمت نشده فورمت کن
رم گوشیم هم چند ماهی هست که عوض کردم و Transcend 2Gb گذاشتم
حالا این ویروسه یا چیز دیگه ؟
دوست من برای من هم حدود 1 ماه پیش اینجوری شد.......................نقل قول:
به طوری که حتی نتونستم مموری با ویندوز فرمت کنم..........
به احتمال زیاد 2 راه به ذهنم میرسه که اینجوری شده :
1 - ویروس های بسیار خفن باعث شدن به سخت افزار مموری آسیب برسه و نیم سوز بشه
2- به دلیل روشن بودن موبایل و تند تند درآوردن مموری از موبایل ( هنگام روشن بودن) به سخت افزارش آسیب رسونده....
بهترین راه اینه که مموری رو عوض کنی و یه مموری تازه بگیری..............فکر نکنم راه دیگه ای باشه:10:
در ضمن اسپیکر رو تست کردم و حتی تو موزیک پلیر تو تعادل روی مرکز تنظیم کردم............نقل قول:
فکر نکنم به نرم افزار ربطی داشته باشه............:27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها کی میتونه کمک کنه؟:31: گوشیم افتاد تو جوب آب...واسه حدود 0.3 ثانیه...قبلشم 2 بار کوچیک خورد زمین... حالا معایب... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- فلاش قرمزش همش روشنه....( ویرایش: اینم درست شد..: دی : دی)
2- دوربینه گوشی سالمه ولی وقتی میبندمش فلاش میزنه...
3- از همه بدتر دکمه پاور دیگه کار نمیکنه تا بخوام هارد ریست کنم..!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- مموری گوشی سالمه ولی نمیشناسه...!! (ویرایش : این مورد حل شد...!: دی)
5- با سشوار تقریبا" تا میشد خشکش کردم...!
6- پشت قاب LCD کم کم بخار آب جمع شده....فکر کنم به خاطر سشوار تبخیر شده...:27:
ویرایش : 7- ایراد جدید...هدفونش فقط قسمت راستش میخونه...!! با بالانس هم درست نشد...!
چه کنم من؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاد باشیم:40:
نقل قول:
سلام
داداش گلم مطمئن باش سوخته براي منم همين اتفاق افتاده تو ان 82 زياد ميشه.
قيمت اسپيكرش همكاري 4 هزار تومنه ديگه با سود تعميرگاه و هزينه نصبش هول هوش 10 تومن دار مي ياد سريع تر هم اقدام كن چون اون اسپيكر ديگرام خراب مي كنه.
موفق باشي.