قیمت درستی داده واسه یه w124 300 قیمت پایینی هم داده ولی من به آگهی شک دارم .
قیمت درستی داده واسه یه w124 300 قیمت پایینی هم داده ولی من به آگهی شک دارم .
من تا حالا بنز نداشتم
میشه یکم درمورد مصرف سوخت این ماشینا توضیح بدید
هزینه ی نگهداری؟
تامین قطعات؟
تو همین تیپ و قیمت دیگه چه مدلهایی هست؟(اتومات باشه بهتره)
با کمال میل دوست عزیز منم بنز نداشتم ولی خب به خاطر علاقم زیاد رفتم پی این چیزا
این اتاق معروف به تپل توی ایران همون اتاق معروف w124 هستش که لغب کلاسیک مدرن هم با خودش یدک میکشه تا جایی که دیدم اکثر مدلهای موجود توی ایران از 1985 تا 1993 هستن و بیشتر 230 و 200 بین اینها تعدادی هم 300 وجود داره و تعداد بسیار محدودی که اکثرا دولتی بودن 500 .
از نظر مصرف خب یه ماشین 6 سیلندر تقربا 12-13 تا توی شهر و 9-10 تا هم توی جاده میسوزنه دقیق هم کسی نمتوهه بگه چقدر مصرف دارن چون دیگه کارکردشون بالا رفته
از نظر قطعات مدلهای 230 با 300 کمی فرق دارن مدلهای 230 قطعات متفرقه مثلا تایوانی و ایتالیایی زیاد دارن ولی 300 متفرقه کم داره .اگه قطعات اصل آلمانی رو مد نظر بگیریم گرون تموم میشه ولی دوام و کیفیت این قطعات تضمین شده هستش یعنی بعد از تعویض سالها بی دردسر کار میکنن .بیشتر تعمیرکارای بنز عقیده دارن قطعات باید تعویض بشن نه تعمیر چون تعمیرش کار هرکسی نیست و درست در نمیاد .
از نظر موجود بودن قطعات هم که گفتم راحت پیدا میشه ولی خب گرون هستن.
در مورد استوک مثلا بدنه کشورهای منطقه بخصوص کشورهای همسایه شمال غرب یعنی آذربایجان و ترکیه استوک این ماشینها به راحتی پیدا میشه اگر هم مشکلی بود تعمیرکارها خودشون به راننده های ترانزیت میسپارن براتون از اروپا و استوک فروشی ها بیارن.
راستش من خودم دنبال یه همچین ماشینی هستم و ترسی از کمبود قطعه ندارم چون برادر خودم راننده ترانزیتی هستش و میتونم به اون بگم برام بیاره .
شرایط کلی این ماشینها اینطوری هستش حالا مونده به علاقه شخصی شما.
دوستان گل یه نظر خواهی داشتم برای خودرو اسپرت_ نرم _ حداقل حجم 2000هزار سی سی _ کارکرده _ هندلینگ خوب _ پر شتاب _ اگر شد دو درب باشه که عالیه - ترجیها" بی ام دبلیو یا بنز مدل 2005 به بالا
از نظر بودجه من الان یه 206 اس دی وی یک 86 نقره ای دارم (13 م فکر کنم بیارزه) - یه پراید هیدرولیک صندوقدار87 سفید هم دارم (فکر کنم اونم 7 م بیارزه) خودم هم یه 10 م دارم _ یه 5 م از پدرم کمک می گیرم = کلا" میشه 35 م
پیشنهاد دوستان برای من چیه
بی ام دبلیو و بنز مدل 2005 که اصلا وجود نداره!نقل قول:
ترجیها" بی ام دبلیو یا بنز مدل 2005 به بالا
اما پیشنهاد من کیا سراتو کوپه و هیوندای کوپه هستش.
اگه یک کم بگردید 318 دنده ای پیدا میکنید! اما تو این رنج بهترین انتخاب هیوندای کوپه دنده ای هستش! سراتو کوپ هم که الان کارکرده شو دارن رو 40 به بالا معامله میکنن!نقل قول:
عزیزان کارشناس خودرو ایا تندر 90 دوگانه سوز تولید میشه کیفیتش چه طوری هست؟
مال کدام کارخونه بهتره؟ ایران خودرو یا پارس خودرو؟
یک بنده خدایی یه پاترول دودرب مدل 76 داره سالم و در حد صفر که به ما پیشنهاد داده 10 /400 ! داخل پاجرویی شیک ، شیشه بالابر برقی ، مصرفش رو هم میگه 100/11 در حد پیکان ! میگه یه تومن خرج موتوریش کردم کم سوخت بشه .... 50 هزار تا هم میگه تضمین میکنم موتوریشو ....راستش خودم یه زمانی شیفته پاترول و ماشینای شاسی بلند بودم .... ولی سخت مرددم در خرید ....بنظر دوستان کار بلد می ارزه یا نه؟ .... بعنوان ماشین اول خوبه یا نه ؟هندلینگش چطوره ؟ خودم بواسطه ایمنیش( جثه و گاردش ) نسبت به عروسکای امروزی! می پسندمش.
ببخشید آف تاپیک میشهنقل قول:
با این قسمت حرفت موافق نیستم دوران این حرف ها تمام شده این عروسک های امروزی جان مسافر مد نظره نه اینکه ماشین خراب نشه (بگدریم از بعضی تولیدات داخل )
گارد و اینها هم اصلا روی ماشین صحیح نیست مگه میخوای بری جنگ !!!!!!!:13:
درو از جون شما یه تصادف کنی کمربند پاترول افتضاحه نمیدانم قدیم ها که اینجوری بود یه تصادف میکنی اول کمر و گردن خودت آسیب میبینه ضمنا با گارد میدونی چه اسیبی به ماشین و سرنشینان مقابل میزنی
بقیش رو دوستان راهنمایی کنن
اولا دوست گلم فقط ایشون گفتننقل قول:
و اصل سوال یه چیز دیگه هستش خواهشا نصیحت کردن توی پروفایل باشه اینجا کل کل بشه نمیشه جمعش کرد مجبوریم تاپیک تخته کنید .
در مورد پاترول باید بگم گرون میگه ها زیاد هم ارزش نداره 10 تومن اونم مدل 76