سلام
اقا با 190000 تومن چه کارت گرافیکی میشه خرید که از قدرت مناسبی هم در گیم هم در گرافیک داشته باشه.
ممنون
Printable View
سلام
اقا با 190000 تومن چه کارت گرافیکی میشه خرید که از قدرت مناسبی هم در گیم هم در گرافیک داشته باشه.
ممنون
البته یادم رفت بگم که با سی پس یو E8400 بهترین کارایی رو داشته باشهنقل قول:
در مورد بقیه قطعات اگر امکانش هست لطفا راهنمایی کنید
بازم ممنون
inno3d 9600gtنقل قول:
این مدل واسه شما خوبه: 2032BW که قیمتش بین 300 تا 310 تومنهنقل قول:
سلام من عضو جدید هستم میخواستم گرافیکمو ارتقا بدم مادر بردم msi 848 p_neo هست آیا کارت گرافیک XFX GF 6200A 512MB روی مادر بردم میخوره لطفا زود جواب بدین.
خب اگه گرافيكت AGP باشه كارتت هم AGP ميخوره ولي اين گرافيك خيلي ضعيفه ها و اصلا بدرد بازي نميخورهنقل قول:
در مورد خرید مونیتور همش از سامسونگ و ال جی می گین بقیه برند ها خوب نیستن؟؟؟ سونی چطور؟ سونی مونیتور خوب نداره؟؟!
نقل قول:
دقیقا قیمت 9600gso برند giga چنده ؟!!
من توی سایت های بزرگ برای قیمت گشتم ولی این مدل رو معرفی نکرده بودند
در ضمن این سری از pci2 استفاده میکنند در صورتی که مین من asus m2n-e هستش که pcie 16x رو ساپورت میکنه
آیا pci2 رو مینم جواب میده ؟؟
9600GSO بین 145 تا 180 تومن بستگی به برند و مقدار حافظه داره.. برند giga 165 تومنه ولی میاد پایینترنقل قول:
ولی ATI 4850 که از بقیه بهتره هنوز قیمتش مشخص نیست چون نیومده تو بازار..یه کم صبر کنی بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی نمی دونم ساپورت میکنه یا نه:2:ولی فکر کنم ساپورت بکنه به احتمال زیاد:11:
اول تشکر میکنمنقل قول:
بعد اگه میشه یه اطلاعات دقیقی نسبت به این کارت به من بده
ممنون