دوستانی که به فکر دیش و --- و اینا هستین بیخیال شین!
من --- خریدم ضرر کردم! فقط میشه باهاش بشینی شبکه ها رو نگاه کنی!
دانلود آفلاین که کلا از کار افتاده.
آنلاین هم اونقدر خرج و دردسر داره که پدر آدم در میاد...!
Printable View
دوستانی که به فکر دیش و --- و اینا هستین بیخیال شین!
من --- خریدم ضرر کردم! فقط میشه باهاش بشینی شبکه ها رو نگاه کنی!
دانلود آفلاین که کلا از کار افتاده.
آنلاین هم اونقدر خرج و دردسر داره که پدر آدم در میاد...!
راستی چرا خبر رو از روی سایت حذف کرده بودن؟ واقعا برای من سوال شده....نقل قول:
آره این عکسه رو میبنم حالم از زندگی به هم میخوره جالب اینجاس که دیروز به جای این مرده عکس یه پشتیبان خانم گذاشته بودن با چهره جذاب، چشا آبی، موهاش که معلوم نبود ولی یحتمل بلوند خلاصه هر چی بگم کم گفتم معلوم نیست چرا عکس اونو حذف کردن.نقل قول:
امروز هرچی گشتم که اون عکسو پیدا کنم نبود که نبود انگار طرفو از صفحه روزگار محوش کردن
شبانه رایگان که برنمیگرده حداقل اون عکس رو برگردونن که این دو هفته با یه دلخوشی سایت پارس رو باز کنیم.
من دیگه از این کار پارس آنلاین حرفم نمیاد!
همین بس که دیگه اثبات شد کارشون خلاف شرع و انسانیت هست! (هر چند خودشون همیشه 1000 تا دلیل مختلف میارن براش!)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول گذاشتن تا ببینن بازخوردها چطوره ؛ دیدن بازخوردها خیلی معمولیه به شدتی که توی جاهایی مثل این فوروم به نظر میاد نیست همه هم تا جایی که میتونستن خبر رو پخش کردن بعد دوباره گذاشتن توی سایتنقل قول:
دوستانی که دارید به گزینه های بعدی فکر میکنید این احتمال رو هم بدید که طبق همون طنزی که چند ضفحه قبل ذکر شد اینها با زمان بندی بین خودشون
فقط منتظرن کوچ کرده ها از راه برسن قراردا ببندن بعد اونها هم اعلام کنن . کلاهی که سر من و باقی دوستانی که از صبا اومدیم رفت . من از فروشنده پارس
لفظی و نه کتبی تضمین گرفتم که شبانه رایگان برقرار خواهد بود و می بینید که نبود . حالا جای بعدی حتما کتبی تعهد میگیرم یا قراردادی نمی بندم .
این هم از تعرفه های مخابرات منطقه ما
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
شما اینهمه اعتراض رو نمی بینینقل قول:
بازخوردها دیگه باید چه جوری باشه شما متوجه بشی ملت نارضی هستن
به چه زبونی باید بگیم
باید گسترده باشهنقل قول:
این مسئله سوژه خوبی برای وب گردی و صرفا جهت اطلاع هست
باید در سایت change.org نظرسنجی بزنیم
با پست های این تاپیک هیچ اتفاقی نمیفته
اشتباهتون اینجاست که شرکتها هیچ تعهدی در قرار داد برای سرویس شبانه ندارند
و به عنوان یه طرح تشویقی در قرارداد بوده
یعنی یک ماشین میخرید ممکن کیسه هوا داشته باشه ممکنه نداشته باشه و کارخانه سازنده هم هر وقت خواست میتونه بیاد ایربگ برداره
چرا سرعت بیشتر در حالی که میتونه برای سرویس 2 مگ سرعت 32 کیلوبایت بده؟
چون میخواد حجم تموم بشه
قرارداد متناقض و ضالمانه
نقل قول:
- مطابق سیاست تشویقی شرکت صبانت ترافیک مصرفی بین ساعت 2 تا 7 صبح در تمامی روزهای هفته رایگان بوده ( به شرط استفاده منصفانه و تا زمان پر نشدن امکانات از طریق بستر های مخابراتی ) و تعهدی را برای شرکت به همراه نخواهد داشت .