مخابرات داره نامحدود میده!نقل قول:
واقعا درسته؟ میشه دورش زد؟ :n13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
مخابرات داره نامحدود میده!نقل قول:
واقعا درسته؟ میشه دورش زد؟ :n13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخابراته ؟؟نقل قول:
محدود هم داره ؟
اولا تاپیک سرویس دهنده های اصلی هیچ وقت به صورت دائم بسته نمیشه خیالت راحت...:n02: ثانیا گیرم که تاپیک بسته شه مگه چی میشه حالا؟ :n02: ثالثا اگه جواب ندیم یعنی جوابی نداریم و فقط اینجا داریم الکی شلوغ بازی در میاریم.... :n02:نقل قول:
پهنای باندشون تو شب چرت بزنه که بعد فردا که از خواب بیدار میشه سر حال باشه؟؟؟ پهنای باند رو اگه استفاده نکنی هدر میره....نقل قول:
من قبلا در این رابطه توی این تاپیک و تاپیکای دیگه زیاد بحث کردم. یه مشکلی که اینترنت ایران مدتهاست دچار شده اینه که شرکتا درآمد زایی رو از ساعات شبانه انجام میدن و توی روز به قول خودت پهنای باند رو میزارن چرت بزنه... اگر هم دقت کنی کاربرا وقتی میخوان سرویس بگیرن در مورد وضعیت روزانه هیچ شرکتی پرس و جو نمیکنن دلیلش هم اینه که توی روز قیمتها اینقدر بالاست که اصلن نمیتونن از اینترنت استفاده کنن (منظورم استفاده به معنای واقعی هستش) به خاطر همین من همیشه میگفتم که بهتره شرکتا از شبانه هم درآمدزایی کنن که بتونن سرویسای روزانه ی بهتر و ارزون تری بدن... امانقل قول:
الان پارس اومده قیمت شبانه رو کرده یک سوم روزانه... اولا نه تنها روزانه رو ارزون نکرده، بلکه اومده قبل از شبانه رفته سراع روزانه و تنها سرویس روزانه ی به درد بخور خودش یعنی 256 نامحدود رو کامل نابود کرده.... بعد هم اومده قیمت شبانه رو کرده یک سوم روزانه... میزان استفاده یا به عبارت دیگه تقاصای استفاده از اینترنت توی شب خیلی پایینه (چون مردم اصولا عادت دارن شبا بخوابن!) و شما با ضریب 3 به 1 هیچ وقت نمیتونی تقاضا روی شبانه ایجاد کنی...(دقت کن که اگه توی شب از پهنای باند استفاده نشه پهنای باند شرکت هدر میره) به نظر من ضریب درستش حدود 1 به 5 هستش... البته در صورتی که روزانه ارزون بشه...
من قبلا توی یه پست از روی قیمت خط STM1 قیمت ترافیک رو حساب کرده بودم... قیمت روزانه گیگی 1500 تومن و شبانه گیگی 300 تومن به دست اومده بود....
تعرفه های مخابرات فارس هست. از استانای دیگه خبر ندارم. سرچ کننقل قول:
تعرفه های فارس اینه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-----
من که بدجور محدود شدم! بدون چیز شکن سرعتم 20 تا 30 هست اما با چیز شکن سرعتم 350 تا 400!!! جلل الخالق!
پارس داره چیکار میکنه خدا میدونه...!
به کلمه اینترانت توجه کردین؟نقل قول:
به کلمه اینترانت توجه کردین؟نقل قول:
من که می خوام اول برم تو کار دیش نشد
یه فکر دیگه
من فن اوا داشتم همچین تعریفی نداشت البته اون موقع اولش بود که راه افتاده بود
ولی از این مسخره بازیا خسته شدم
ادم بهش بگن جاسوس ولی خر حسابش نکنن
اینترانت اگه کسی تجربه داره رو کنه استفاده کنیم :n09:
ای آقا , همچین گفتن صبر کنید خبرای جدید درراهه , به مدیریت انتقال میدیم این اعتراضات شمارو... من گفتم واقعا میخوان یه تجدید نظری بکنن !
وجدانا این سوژه خوبی برای یه اپیزود برره میشد :
- هان ؟ به شبانه 1/3 اعتراض دارید ؟ صبرکنید .. عوضش میکنیم ... خوب پیشنهاد جدید اینه : شبانه 1/3 !! چطوره ؟ راضی شدید دیگه ؟؟
ولی پشنهاد اون دوستمون هم بد نیست من خودم 3 هقته فاصله بین صبا و پارس رو از ایرانسل استفاده کردم . با 20 تومن نزدیک 50 گیگ فایلامو گرفتم و یه طرح
روزانه برای یک ماه هم فکر کنم 10 تومن . هم بیرون روی موبایل نت داشتم هم شب توی خونه . بهرحال میشه باهاش یه مدتی زندگی کرد.