دوست عزیز یعنی تا ۱ هفته شبانه چیزی دانلود نکردی که از محدودیت درومدی؟نقل قول:
Printable View
دوست عزیز یعنی تا ۱ هفته شبانه چیزی دانلود نکردی که از محدودیت درومدی؟نقل قول:
اره:n14:والا از هر شکنجه ای بدتره برای ادم:n28: چون 22 گیگ دان داشتم نمایندگی گفته بود 20 روز دان نکن که از محدودیت بیرون بیای حالا نمی دونم چی شد که 1 هفته ای سرویسمون درست شدنقل قول:
نقل قول:نقل قول:
به مرکز مخابراتیتون هم مرتبطه. الان توی اکثر جاهای مشهد اکو 128 روی 4 مگ بسته شده. بعضی جاها روی 2 مگ بسته شده ولی در هر دوصورت روزانش با سرویس 1 مگ فرقی نمی کنه.
در مورد شبانه هم اگه اشتباه نکنم به باز محلتون بستگی داره. ممکنه 60 کیلوبایت باشه، ممکنه 128 کیلوبایت باشه یا 256 یا حتی 512 کیلوبایت. البته اینا در صورتی هست که محدود نباشید. محدود که شدید همه میشه 8 کیلوبایت. که تو این زمینه هم سرویس 1 مگ با 128 کیلو فرق چندانی نداره
آقا این شاتل دانلود از سایت downloads.ir رو محدود کرده؟
چون من از سایت های دیگه میتونم راحت دانلود کنم ولی از این مخصوصا تو شبا به مشکل بر میخورم
سلام vpi/vci مودم برای شاتل چنده؟
0و35 اکثرا هستنقل قول:
جالب اینه که من توی یک ماه اخیر بالاتر از 100 تومن اینطورا فقط ترافیک خریدم و واقعاً احمقانست که 1 گیگ ترافیک که یدونه فیلم هم نمیشه به قیمت کذایی 5 تومن بفروش برسه و هیچ گونه طرح تشویقی برا من که اینهمه پول ریختم تو کیسشون نذاشتن ! تازه شبانه رو هم محدود کردن !!!نقل قول:
سرویسای حجمی کلا آدمو کچل میکنه... دلم میخواد برم نامحدود بگیرم خودمو خلاص کنم
سرعت آرت128 چقدره...؟ باش میشه تا 20 گیگ رو دان کرد بدون اینکه محدودت کنن؟؟؟
آخه اکثرا هم میگن میگن آرت شاتل خوب نیس...
اگه درموردش میدونین بگین لطفنی :n29:
سه شب پشت سر هم 9 گیگ گرفتم :n09:
میخوام تا اونجایی که راه داره یعنی تا 20 مهر هر شب دان کنم تا چش شاتل دراد :n25:
نقل قول:
عزیز سروز این سایت تو خارج از ایرانه برای همین سرعتت از این سایت پایینه