! Let's put a smile on that faceنقل قول:
اصن من هم با تو ام داداش دنبال کار میگردم مرامی ما رو هم شریک کن:n16::n16:
Printable View
! Let's put a smile on that faceنقل قول:
اصن من هم با تو ام داداش دنبال کار میگردم مرامی ما رو هم شریک کن:n16::n16:
اینجا رو نمیدونم ولی آسیاتک دوستم داشت میتونست ترافیکشو به کس دیگه ای منتقل کنهنقل قول:
انتقال ترافیک که هیچ سودی به من نمیرسونه:n28:نقل قول:
خدا لعنتشون کنه:n28:
تاپیک 4هزار صفحه ای بسته نشه صلوات :n02:
ولی اگه بخوایم بین همین شرکتایی که محدود کردن هم مقایسه کنیم پارس آنلاین از همه یزید تره
شاتل حداقل 10-20 گیگ مفتی داره، صبانت هم قابل تحمله اول دو برابر حجمتو میده بعد میاد 1/3 میکنه ، داتک هم همش 10% کم میکنه، بقیه هم هنوز کم و بیش چند ساعتی رایگان میدن، ولی این وصل پارس یهو زد ر..د به بازی، نامحدوداش هم که از همه مضخرف تره.
به نظر من که باید منتظر ریزش شدید کاربر باشه حداقل 30% و از اون بدتر تو جذب کاربر جدید هم با مشکل روبرو میشه بالاخره مشتری هم مقایسه میکنه بین بد و بدتر و بدترین مطمئنا سمت بدترین نمیره.
اگر بچه ها به این بنده خدا اصلا جواب ندند و بی محلی کنند هم از دست این بنده خدا راحت میشیم هم تایپک بسته نمیشهنقل قول:
از قدیم پارس آنلاین معروف بوده به شبانه و برای پینک هم صبانت و شاتل معروف بودند خوب وقتی قرار باشه شبانه حذف بشه تو کیفیت پارس آنلاین هیچ حرفی برای گفتن نداره
یک بار گفتم باز هم میگم از این طرح بیشترین سود شاتل و بیشترین ضرر پارس آنلاین میکنه
رکبی خوردند این شرکت ها از شاتل که چند وقت دیگه تازه میفهمند چی شده
خب ما هم با اجازه دوستان رفتنی شدیم ! شبانه تعطیل پس سرویس خریدن هم تعطیل !
اتفاقا تو همون هفته ای که شبانه اش قطع میشه سرویس منم تموم میشه ...
بریم ببینیم بقیه شرکت ها در چه حالن !
دوستانم رو هم شیر میکنم که با خودم تخلیه کنند بریم !
کم تو گیگ خوردن دزدی میکردن شبانه رو هم خراب کردن !
پارس آفلاین شما رو به خیر ما رو به سلامت ! :n02:
این اشتباه بزرگی بود که پارس انلاین کرد من خودم دو خط ازش دارم و به محض اینکه تموم بشه میرم یه isp دیگه حتی اگر از این پارش انلاین بدتر باشه چون حداقل میدونم که از همون اول بده و وسط کار بازی در نمیاره .راستی دوستان من اطلاع زیادی در مورد اینترانت ندارم میشه راهنمایی کنید تعرفه های توی سایتش هم که خیلی گرونه به صرفه نیست که
داشتم به گزینه های روی میز نگاه میکردم ، پیشگامان شبانش موردی داره ؟ توی سایتش که هیچ ننوشته ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تازه نوشته که شبانه رایگان هم داره.
پارس آنلاین دیگه در این چند روزه اونقدر افتضاح شده که اصلا شبانش رایگان هم بود نمیموندم ! یه روز درست میشه دوباره چند روز خراب. الان ساعت 11:30 تست از سرور داخلی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اینجا انجمن فیلم نیست که دیالوگ های فیلم The Dark Knight رو پست می کنید
لطفا رعایت کنید
هرگونه مشکلی هست هم گزارش کنید
اگر موردی باشه که قابل حذف باشه حتما حذف میشه
با تشکر
اینترانت چه شرکت هایی با چه تعرفه ای میدن ؟نقل قول: