این سیاست های شاتل همیشه برای افزایش سود خودش بوده و اگرچه بعضی وقتها به ظاهر به سود مشتری تموم میشده ولی در آخر برنده واقعی خودشون بودن نه مشتری.
یادمه سال ۸۷ که من شاتل گرفتم اگه اشتباه نکنم، اومد تمام سرویس هاشو روی 512 کیلوبیت بست. برا همین هم من eco 128 گرفتم. چون در عمل فرقی نمیکرد.
بعد چند وقت سرعت رو روی 2 مگ بستن و ما هم توی پوست خودمون نمیگنجیدیم. اویل هم خوب بود چون محدودیت شبانه ای در کار نبود و جاتون خالی تا 4 گیگ هم هرشب میشد دانلود کرد. ولی بعد از چند ماه فکر کنم شاتل به خودش اومد و دید اینجوری خیلی هم به سودش نیست. شروع کرد به محدود کردن. این قانون استفاده عادلانه هم نبود و فکر میکنم برای اینکه یکجور ماسمالیش بکنن از خودشون در آوردن. آخر سر هم که سرعت رو بردن روی 4 مگابیت محدودیتهای شبانه هم که سر جاشه. حالا اتفاقی که میفته اینه که چون طرف توی شب نمیتونه زیاد دانلود داشته باشه و از طرفی سرعت روزانش هم نسبت به سروسیش فوق العاده بالاست ترافیکش زود تموم میشه و مجبور میشه به خرید ترافیک گیگی ۵ هزار تومن که بیشترین حاشیه سود هم برای شرکت توی همینه. من تا قبل از اینکه سرعت 2 مگ بشه ترافیکی نمی خریدم ولی الان ماهی 1 گیگ می خرم. تازه من تا حدودی کم مصرف هستم.
الان هم شاتل یا بخاطر سود بیشتر یا جبران افزایش هزینه هاش اومده این طرح رو داده. حالا من نوعی که سرویس 128 اکو دارم یا باید اینقدر پول اضافه بدم که با توجه با اینکه سرویسم سرعتش رو 4 مگ هست هزینه هام هم به کسی که سرویس 1 مگ داره خیلی نزدیک بشه و یا مثل بچه آدم به سرویس های پر هزینه تر و عملا با سرعت برابر مهاجرت کنم که در هر دو صورت باعث سود شرکت و ضرر مشتری میشه. وگرنه چطوره که کسی که 128 تا 512 داره باید برا شبانه رایگان، پول بده ولی اونی که 1 مگ یا بیشتر داره نباید بده.
این بود خلاصه ای از داستانهای ما و شاتل تو این 4. 5. سال.
حالا ما هم هرسال با وعده و وعیدها منتظرمیم کیفیت بهتر بشه و هزینه کمتر. به قول معروف : زرشک