کلا سه تا گزینه داریم که فعلا شبانه رایگان بدون محدودیت خاصی دارن حالا باید ببینیم تا 10 آذر این 3 تا چی کار میکنن !نقل قول:
آسیا تک - های وب - فن اوا
Printable View
کلا سه تا گزینه داریم که فعلا شبانه رایگان بدون محدودیت خاصی دارن حالا باید ببینیم تا 10 آذر این 3 تا چی کار میکنن !نقل قول:
آسیا تک - های وب - فن اوا
برو نا محدود اینترانت بگیر تو فارس که نامحدود 2مگش قیمتش 40 تومن هست زنگ بزن مخابرات شهرتون بپرسنقل قول:
راه دور زدنش هم که معلومه
مییییگمممممممم این دوستانی که طرفداری دزدان رو میکنن ماذا فاذا؟!O_o
احتمالا منظورت منم . من از دزدا طرفداری نکردم از طرحی طرفداری کردم که به نظرم به زودی باید در همه isp ها اجرا بشه چه پارس آنلاین باشه چه یک isp محلی در کله پاچه آباد . طرحی که حرفش اینه که اگه میخوای مازاد نیاز معمولی یک کاربر عادی از اینترنت استفاده کنی دست بکن توی جیبت . اینم اسمش دزدی نیست. پارس آنلاین کسی رو مجبور نکرده شب تا صبح دانلود کنه بعد بگه پولشو بده. میگه میخوای دانلود کنی؟ پولشو بده دانلود کننقل قول:
توی مرکز خراب شده ما یعنی بعثت تهران غیر از پارس شرکت دیگری نیست اگر کسی خبر پیدا کرد به من هم بگه
اولن طرح بسیار مزخرفی هستش یعنی چی پول بده دانلود کن خواهشن اونوقت نامحدود سرعت بالا بدن بدون محدودیت دیگه نیازی به سرویس حجمی نیستنقل قول:
دوستانی که میگن برید برید کجا بریم؟ اگه شرکت بهتری هست معرفی کنید لطفا فقط شعار توخالی ندیدنقل قول:
من شهرستام باوجود اینکه پارس لعنتی سرویس رایگانشو برداشته ولی بازم بهترینه
من سرعت 2 مگ گرفتم ولی سرعت واقعیش 300 کیلوبایته.از این شرکت خیلی ناراضیم ولی مجبورم ازش سرویس بگیرم چون جای بهتری نیست
کدام شهر هستید
دیگه باید بین بد و بدتر باید یکی رو انتخاب کرد
من نمیفهمم، منظور از کاربر معمولی چیه؟
کسی که فقط ایمیل چک میکنه و چت میکنه؟! این که اصلا کاربر حساب نمیشه!
من وقتی پارس داشتم همین ایمیل، سوشیال نتورک و چند تا سایت خبری در روز ۵۰۰ مگ مصرف میشد.
اینا کلا میخوان کسی اینترنت مصرف نکنه ولی پولشو بده.