حالا معلوم نیست از 20 مهر به بعد سرعت های شبانه چطوری باشه؟ آیا با پرداخت این 3500 تومان باز هم قانون مصرف منصفانه پا برجاست؟!
Printable View
حالا معلوم نیست از 20 مهر به بعد سرعت های شبانه چطوری باشه؟ آیا با پرداخت این 3500 تومان باز هم قانون مصرف منصفانه پا برجاست؟!
آره یک مگ از همه با صرفه تره البته یکسالش که با مالیات و عوارض میشه 147700 تومان.نقل قول:
این رو هم حساب کنید که اگر چند ماهه بخرید، ترافیک سرویس تون کمتر میشه! دوباره باید اون پولی رو که تخفیف گرفتید خرج خریدن ترافیک کنید ( = دزدی کامل!)نقل قول:
مثلا:
یکساله 1 مگابیت، اگر بخواهید هر ماه تمدید کنید (ماهی 3 گیگ) میشه: 251 هزار تومان در پایان سال و 36 گیگ ترافیک میگیرید
دوباره یکساله 1 مگابیت، اما این بار بخواهید سالیانه پرداخت کنید که میشه: 139 هزار تومان پول پرداخت شده، 15 گیگ ترافیک میگیرید!
حالا اگر بخواهید این کسری رو از طریق خرید ترافیک اضافه جبران کنید: باید 20 گیگ ترافیک اضافه بخرید که میشه 74 هزار تومان و در نهایت 35 گیگ ترافیک میگیرید که در مجموع میشه 213 هزار تومان در هر سال پول پرداخت شده!
یعنی تقریبا 40 هزار تومان تخفیف میگیرید که با توجه به خرید یکساله اصلا مقرون به صرفه نیست چون در این مدت ممکنه ده ها اتفاق بیوفته که شما بخواهید از شاتل تخلیه کنید مثل: تغییر قوانین (نمونه همین الان که شب ها پولی شده)، افت کیفیت سرویس، پیدا شدن ISP ای بهتر با هزینه هایی مناسب تر و ...
پس قبل از اینکه اقدام به خرید اشتراک های یکساله یا شش ماهه کنید این موارد رو مد نظر داشته باشید
این سوال برای منم پیش اومدهنقل قول:
سلام بر دوستان
چند روزی هست با یه مشکلی رو به رو شدم که اولش فکر کردم که مشکلم از ویندوزم باشه ولی بعد از نصب ویندوز جدید,باز این مشکل رو دارم.
مشکلم هم اینه که وقتی با free.g (فیل شکن) میخوام برم سایت هایی که نیاز به fg داره هیچ سایتی که فیل هست بدرستی لود نمیشه و کل سایت مورد نظر فقط به صورت نوشته میاد و عکسهاش و ایکون هایی که نمایشی هستند کاملا حذف میشه و لود نمیشه!
البته وقتی با مرورگر IE میرم پایین صفحه یه ایکونی میاره تا صفحه رو کم کم لود کنه و سایت اخر سر کامل بیاد بالا,اون ایکون,ایکون نمایش محتوا یا همون show content هست که البته اون هم درست حسابی عمل نمیکنه و خیلی هم طول میکشه سایت بیاد بالا...
وقتی با fg و با استفاده از مرورگر IE میرم مثلا فیس بوک فقط نوشته های سایت نمایش داده میشه اون هم زیر هم,و پایین,مرورگر یه پیغامی میده که متنش این هست :
internet explorer blocked this website from displaying content with security certificate error
معنیش به کنار ولی نمیدونم مشکل از کجاست؟زنگ زدم شاتل تا راهنمایی بگیرم,چند جا رو گفت دستکاری کردیم اما حل نشد اخر سر هم یه جمله مرموزی گفت,اونم اینکه سرور ها الان شلوغه ساعت 10.30 به بعد امتحان کن!! (اونم مطمئن هستم که مشکل باز حل نمیشه)
بنده فکر نمیکردم این مشکلم مربوط به سرویس اینترنتم بشه اما وقتی با پشتیبانی شاتل حرف زدم جمله بالا رو گفت و من رو هم به شک انداخت!!!
از سرویس شاتل استفاده میکنم و سرعتم هم 8mb هست.دوستان اگه میدونن مشکل از کجاست لطفا راهنماییم کنند.
با تشکر فراوان
دوستان این قضیه 20مهر رو کجا گزاشتن ک من هرچی میگردم تو سایت شاتل پیداش نمیکنم!
از وقتی فهمیدم اینجوریه. لیست دانلودامو پر کردم تا 20مهر هرچی بیشتر بتونم دانلود کنم دزدا یعنی چی من قرار داد دارم. تو قرار دادی ک امضا کردم. این بوده باید به تعهدشون پای بند باشن!ولی اگه این قانون مصرف رو ور داشتن با این3500 من یکی حاظرم بدمش !!راستی کسی نمیدونه نامحدود128چقدر سرعت میده و این حد اقل تبادل ترافیکشون یعنی چی????
توجه داشته باشید که توی خیلی از مناسبت ها به ازای خرید هر 3 گیگ ، 3 گیگ هم مجانی میدن.نقل قول:
رایگان شبانه رو می خوان پولی بکنن :))))))))))))))))))))))) دیگه فکر نکنم از این جشواره های 3 گیگ بخر 6 گیگ ببر رو بزارن:(((((((((((((((((((((نقل قول:
ای دل غافل :n28:
اگه همین 3.500 تومن باشع اشکالی نداره بازم می ارزه اگه محدود نکنن:n24: