خب باز خوبه که دانلود زیاد از اینترانتو محدود نمیکنن ولی خب اینترنتو :-(راستی شبی چقدر میشه گرفت از اینترنت؟چند شب ب چند شب دانلود کنی و چه مقدار محدودت میکنن؟سایت دانلود فیلمی سراغ ندارین ک اینترانت باشه؟
Printable View
خب باز خوبه که دانلود زیاد از اینترانتو محدود نمیکنن ولی خب اینترنتو :-(راستی شبی چقدر میشه گرفت از اینترنت؟چند شب ب چند شب دانلود کنی و چه مقدار محدودت میکنن؟سایت دانلود فیلمی سراغ ندارین ک اینترانت باشه؟
سرورهایی که به اینترانت وصلن روشون نظرات میشه و به هر سایتی نمیدن. مثل سافتگذر و کافه بازار اینا محتواهاشون رو خودتون میبینید چجوری هستن دیگه.
شما توقع نداشته باش اینا سایتایی که فی*ل*ترشون میکنن رو بیارن رو اینترانت...
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
رضا حرفتو قبول ندارم کاری به سرور خارجی و داخلی نداره که چقدر میخوای دان کنینقل قول:
این شرکت شاتله که با سیستم های مانیتورینگشون کاربری که زیاد دان داره رو محدود میکنن
حالا شما 42 گیگ گرفتی لابد از دستشون در رفتی :n02:
ظاهرا مشکل از تنظیمات فایروال من بود! :دی کریو مثل اینکه روی تمام ISP ها کار میکنه!نقل قول:
من چند روزی هست که از شاتل سرویس گرفتم. این 25 درصد ترافیک آپلود به این صورته که شما مثلا میای یک ماهه-3 گیگ میگیری؛ حالا این 3 گیگ به مجموع آپلود+دانلود گفته میشه و اونطور نیست که فقط دانلود حساب بشه. 25 درصد 3 گیگ میشه 768 مگابایت، یعنی شما تا این مقدار اگر آپلود کنی حساب نمیشه و از اون به بعد شمرده میشهنقل قول:
ادیت: البته این رو اضافه کنم که من فقط مشاهداتم رو گفتم، اگر ایرادی داره دوستان لطفا تصحیح کنند...
دوستان برا کافی نت با 5 تا سیستم سرویس 512 نامحدود شاتل مناسب هست ؟؟؟چقدر سرعت دان میده؟؟
به نسبت این سرویس ، سرویس 2 مگ مخابرات چطوره؟؟
بالاخره محدود میشم یا نه من شبی چقدر دانلود کنم تا محدود نشم ؟ابته من معمولا تو1 یا 2 ساعت آخر اگه بزارم دانلد کنم چی میشه؟ آخه من حال بیدار موندن تا1 رو ندارم اگه تو این بازه ای ک گفتم بزارم دانلود بشه محدود نمیشم ؟ کا این سیستم محدودیتشون چجوریه؟ راستی نامحدود 128 چهقدره سرعت میده اون حد اقل تبادل ترافیک چیه جریانش؟نقل قول:
احتمالا ارور UDP traffic is probably blocked را بهتون میداده! که مربوط به فایروالهنقل قول:
نه، Comodo Firewall رو ریختم بعد پاکش کردم برای همین از جلوی خودش یکسری از پورت ها رو بسته بود!نقل قول:
اگه هر شب دانلود داشته باشی محدود میشی شما باید حداقل یه شب درمیون دانلود بکونی ، اشکالی نداره اگه بخوای از دو ساعت آخر ترافیک رایگان استفاده کنی ، خیر محدود نمیشی اگه محدود بشی 3 تا 7 روز محدودی بستگی داره اگه تو این مدتی که محدودی بازم دان بکونی به روزای محدودیتت اضافه میشه اگر نه که زود سرعتت میاد بالا ، اونو اطلاع ندارمنقل قول: