من تاحالا دقيقا اندازه نگرفتم اما جز حجمي كه براي اپلود كم ميكنه اطمينان دارم اين فشفشه ها در همون حدي كه ميگين حجم خوري دارهنقل قول:
Printable View
من تاحالا دقيقا اندازه نگرفتم اما جز حجمي كه براي اپلود كم ميكنه اطمينان دارم اين فشفشه ها در همون حدي كه ميگين حجم خوري دارهنقل قول:
قبلا 16 بود خونه ی قبلی.چند هفته هست جای جدیدم و روی 8 بستن.البته هنوز زنگ نزدم تنظیم کنم.نقل قول:
خریدار فشفشه دو هفته ای یا ی ماهه:n01:
درود
تا یک ماه پیش فشفشه 70 گیگ 30 روزه میخریدم ،سرعت دانلود نهایت 550 کیلوبایت بود اما الان بسته قرمز ماهی 70 گیگ یک ساله خریدم ، سرعت دانلود از 600 کیلو بایت کمتر نمیشه .برای بقیه دوستان هم همین طور هست ؟؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG] سلام دوستان من مشترک های وب نیستم.. میخواستم ببینم این طرح 30 گیگ در ماه هست ؟ و اینکه مثلا من میتونم کل ترافیک یه ماه رو تو یه روز مصرف کنم یا روزی 1 گیگ هست و اینکه اگه کل ترافیک یه ماه رو تو یه روز مصرف کردم بعدش چجوری میشه؟ از ترافیک ماه های بعد میتونم استفاده کنم یا باید حجم بخرم ؟..و دوم اینکه اگه کل ترافیک یه ماه و تموم نکردم به ماه بعد منتقل نمیشه , درسته ؟ ببخشید طولانی شد..ممنون
سلام شما سرویس 1 ساله بدون محدودیت سرعت هرچقد خطتون و مرکزتون بکشه داریدنقل قول:
بعد شما 12 تا فشفشه30 گیگ با محدودیت زمانی 30 روز دارید
محدودیتی تو مصرف بسته اتون ندارید اگه فشفشه ای که فعال کردید حجمش یا زمانش تمام شه باز باید از پنل یه فشفشه دیگه فعال کنید
اما محدودیت تو استفاده دارید! یعنی اینکه اگه یه فشفشه از دوازده تا فشفشه اتون تا 30 روز استفاده نکنید فشفشتون میسوزه حجمش
بله شما از ترافیک ماهای بعدتون هم میتونید استفاده کنید
و اینکه بازم بله ترافیک فشفشه 30 گیگ برای یه ماهتون به ماه بعد قابل انتقال نیست
فشفشه داستانش همینه
* یه نکته ای که باید بگم بهتره بسته 12 تومنی رو برای تست بخرید و استفاده کنید
همینجوری بسته یه ساله نخر چون های وب همه جا خوب نیست!
من فشفشه 100 گیگ یه روزه لازم دارم واسه دانلود بازی لطفا قیمت بدین تو خصوصی 50 گیگم بود مهم نیست چون می خوام از شاتل لند دان کنم نصف حساب میشه ....
اهان چه جالبنقل قول:
یعنی زمان ندره های وب کلا کدی هست؟
بعد مثلا این 100 گیگ یک روزه قیمتش چنده؟
شما وقتی بخری تو پنلت یه تب به اسم کد تخفیف هست بسته که میخری فشفشه هات توشه هر فشفشه هم کد مخصوص داره و اینکه میتونی هر فشفشه رو جلوش با علامت پلی مانند استارت و فعال کنیشنقل قول:
100 گیگ یه روزه برای فروش نداره های وب
ولی روز تولدتون و اینکه مشترک 6 ستاره اش بشید هر سه ماه یه بار ازین 100 گیگا میدن بهتون
شما میتونید این 100 گیگ رو بفروشید یا انتقال بدید و یا استفاده کنید
کسی فشفشه فروشی نداره آیا؟:n28:
منم فشفشه میخوام 100 گیگ یه روزه چرا کسی نیست قبلا اینجا پر بود .......
آره واقعا خبر نیست:n35:
سلام دوستان
این بسته های قرمز هایوب، موقت هست یا همیشگی؟ یعنی ممکنه فردا یا یک هفته یا یک ماه دیگر، فروش این بسته ها متوقف بشه؟ قیمت هاش بد نیست
۸۴۰ گیگابایت حجم
به صورت ۱۲ فشفشه ۷۰ گیگ ۳۰ روزه
سرعت اتصال تا 16Mbps
حداقل سرعت تضمین شده 1Mbps
۱۲ ماهه
۴۶۰,۰۰۰ تومان
فک کنم دیگه تهش 10 تومن بعضیا کمترم دادن .نقل قول:
200 گیگ ی هفته ای با قیمت منصفانه موجود هست....
تا چند روز دیگه قراره یه اتفاقاتی واسه طرح های اینترنت بیفته ( طرح نامحدوده حجمی) ، امکانش هست.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز قیمتش رو برای من پیام شخصی کننقل قول:
پ.خ شد عزیزنقل قول:
دوستان نظری ندارن ؟؟نقل قول:
نقل قول:
اکانت شما وقتی حجمیه ، بصورت نرم افزاری بر اساس نوع بسته تغییر سرعت نداره و مسئله سخت افزاریه. یعنی تغییر ظرفیت مخابراتی مرکزی که هستید، یا تغییر نویز و کشش خط.
تا چند ساعت پیش حجم باقیمونده فشفشه رو تو پنل میزد الان حذف شده...
کسی متوجه شد ؟
اگه طرح یک ساله بخریم بعد از اجرای طرح نامحدود آیا طرح خریداری شده تا پایان قرار داد باقی می مونه یا نه ؟
نقل قول:
مشخص نیست اما بنظرم بهتره که بزارید این طرح اجرا بشه و پیشنهادات سرویس دهنده ها رو ببینید اگه خوب بود بخرید
این بابا جهرمی کاره ای نیست این فقط مجری اوامر اون دونه درشتاست ....
هر چی بگم تکراریه ولی بدونید خیلی دسترسی محدود تر میشه ........
این احمق رفته بعد از 6ماه همون طرح قبلی رو با اسم جدید رونمایی کرده بعد میگه از تجربیات کارشناسای خارجی و کاربران استفاده شده آره کارشناسای کره شمالی ...
ننک و نفرین ابدی که نمیزارید کسی راحت نفس بکشه .....
به نظرم زود قضاوت می کنینقل قول:
نکته کلیدیش حجم مصرف منصفانه است که به رقابت گزاشته شده بین شرکت ها
ممکنه شانزده مگ رو یک شرکتی بگه صد گیگ یکی بگه دویست گیگ یکی بگه پنجاه گیگ رقابت که بشه به تدریج این حجم افزایش پیدا خواهد کرد و با صرفه خواهد شد
طرح زیرکانه ای بوده اتفاقا
شما چند ساله ایران هستید ؟ شرکتها با هم رقابت می کنند ؟ با هم جمع میشند یکجوری طرح میریزن که بین خودشون ضرر نکنند الان هم که های وب پارس رو خریده کم کم میدان رقابت کوچیک میشه هر چند که قبلا هم اینجوری نبوده.نقل قول:
اره تا حدودی قبول دارم تا الان هر کاری دولت کرده قیمت رو بیاره پایین شرکت ها دست تو دست هم برعکس عمل کردن قیمت های دستوری که باشه همینهنقل قول:
در هر صورت اغلب خصوصی هستند و با هم رقابت دارند البته رقیت اصلی مخابرات است
به اعتقاد من باید صبر کنیم تا حجماش در بیاد چند روز دیگه کاملا معلوم میشه
ولی اگر بخوان جچم کم بزارن مطمئنن کاربران اغلب می رن سمت موبایل و شرکت ها به ورشکستگی نزدیک خواهند شد.
متاسفانه مردم فکر می کنند سرویس هر چقدر حجم داره باید مصرف کنند
فکر می کنند اگر مثلا نامحدود واقعی است باید شب تا صبح دانلود کنند چون پول دادن این باعث میشه که مصرف منصفانه بزارن
والا هر بار تغییر می دن فاتحش خونده میشه بدتر میشه که بهتر نمیشه .نقل قول:
حالا زنگ پرسیدم گفتن که اگه طرح بگیری بعد اجرا شدن ، طرح شما باقی می مونه مثل طرح دانلود نامحدود شبانه که کاربرهایی که داشتن بعد از برداشتن دانلود شبانه برای اونا هنوز فعال بوده.
به نظر من الان واقعا نت ثابت مسخرست.... مصرف منصفانه باید حداقل ۵۰ گیگ در ماه باشه وگرنه من همون ایرانسل میگیرم
الان من که گیمیرم، و اخر هفته ۳ساعت بازی میکنم مقدار حجمی که بابت اپدیت بازی ها باید مصرف کنم، حداقل ۱۰ برابر حجمی ک خود گیم مصرف میکنه! اینا با ماهی ۱۰ گیگ جور نمیشه! تعرفه های adal واقعا مسخرست! ۴ گیگ در ماه ۲-۸ صبح نیم بها، ادم نمیدونه بخنده یا گریه کنه! اینا هنوز تو دوران فلاپی دیسک موندن
حداقل های وب از نظر حجم و قیمت از ایرانسل که بهترهنقل قول:
من الان با 40 تومن ماهی 70 گیگ دارم - حالا کدوم بسته ایرانسل ماهی 70 گیگ با قیمت 40 میده !؟
یه زمانی هایوب داشتم، رو ۱ گیگ ۲۰۰-۳۰۰ مگ حجم دزدی داشت، کاری به قیمتش ندارم اما دزدی های وب معروفهنقل قول:
الان چندساعته تلگرام روی تبلت من باز نمی کشه اما رو نسخه لپ تاپ مشکلی ندارم برای شما هم پیش اومده؟
امروز مشکل داره ، مخصوصا اگه از نرم افزار غیر از خود تلگرام استفاده میکنیدنقل قول:
اتفاقا با تلگرامه که مشکل دارم موبوگرامم خوبهنقل قول:
به هر حال فعلا بهترین انتخاب برای کسی که مصرفش در ماه بالاست و میخواد قیمت کمتری پرداخت کنه ، همین های وب هستنقل قول:
مثل اینکه مشکل از خود تلگرام هست ، وزیر هم امروز یه چیزایی میگفتنقل قول:
به نظرم طرح شبانه همراه اول 1 تا 11 صبح یک ماهه خیلی خوبه من اون اوایل که خوب بود می گرفتم متو سه روز 200 گیگ رو گرفتم الان که سرعتش برام کمتر شده یه گیم 80 گیگی رو در دو روز میگیرم که روز دوم تازه بیشتر هم می تونم بگیرم ..... قیمت خیلی مناسبی هم داره ...برای روز هم که ادم گیم و پینگ بخواد از پارس یا تی دی ایرانسل استفاده می کنم که لاست ندارن و پینگمم هم با غرب اروپا در استیم روی 105 تا 124 می چرخه و ثابته که خیلی خوبه ....من متاسفانه از های وب خاطره خوبی ندارم اوایل که گرفته بودم خیلی خوب بود استریم می کردم - دانلود می کردم همه چی سریع بود بعد یهو خراب شد !!!!نقل قول:
من ریت دان استریم خطم 18 مگ هست همیشه با 2 مگ بر ثانیه دان میکرد اما الان داره با زیر 1 مگ دان می کنه چندتا سرورم تست کردم فک کنم دارن آماده میشن واسه طرح نکبتی شون .....
وضعیت های وب 2 روزی هست با سرورهای اروپا اصلا خوب نیست ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حرفتون درسته ولی من منظورم برای کسی بود که روزی مصرفش 2-2.5 گیگ باشه ( شبانه رو نمیگم ، مصرف روز رو میگم )نقل قول:
یه زمانی های وب داشتم خطم رو ۸ مگ snr 6-10 بود! چقدر با اینا بحث کردم که قبل نت گرفتن از شما اوکی بودم اما اخرشم جمع کردم رفتم اسیاتک، پورتم ۱۶ شد و snr 14-16
در کل از های وب خاطره خوبی ندارم
شبانه رو حذف کرد، پینگش تو بازی خیلی بد بود، به خاطر اینکه پورتم جواب بده گذاشتن ۴ مگ که این خیلی مهم نبود چون ۲۵۶ با ۳ گیگ حجم و شبانه رایگانشو میگرفتم، کافی بود
به هر حال هر کسی سبک سنگین میکنه ببینه چی خوبه اما شرکت های adsl خیلی از موبایل عقب موندن و اگه کاری نکنن اخرش میشه یه مخابرات و یه اتحاد های وب