پورتت مشکل داره به احتمال 99 درصدنقل قول:
Printable View
پورتت مشکل داره به احتمال 99 درصدنقل قول:
فقط یه بار لینک پرید الان snr شده 17نقل قول:
[] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میدونه این ارور ها چین؟
سمت چپی ها مال دان استریم و سمت راستی ها مال آپ استریم
یدفعه تعدادشون زیاد میشه و لینک میپره در حالی که snr روی عدد 16هست
مخابرات چکش کرد گفت پورتت سالمه:n27:نقل قول:
پورت سالمه واسه اطمینان بگو یک بار پورت رو ریست کنن فرقی نداره با عوض کردن !نقل قول:
کی باید ریستش کنه؟نمایندگی یا مرکز مخابراتی؟نقل قول:
واسه منم یکی دو ساعتی snr هی کم و زیاد میشد. الان درست شده. یکی دو روزه قطعی ها خیلی زیاد شده، زنگ زدم پشتیبانی گفت باید تا شنبه صبر کنی که مرکز مخابراتی باشن خط رو چک کنن :/
+
ویرایش:
خب نه انگاری بازم مشکل داره !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
ویرایش 2:
الان خوب شد باز !!
واقعا افتضاحه این اوضاع :/
هیچ ربطی به نمایندگی نداره و خود پشتیبانی میتونه ! 2 سال پیش به پشیتبانی ضحی زنگ زدم و کمتر از 5 دقیقه نشد واسم انجام داد ! ریست پورت خیلی خوبه و پینگ رو در بعضی مواقع البته بهتر می کنه ! اگر گفتن دست ما نیست دروغ میگن و نمیخوان انجام بدن ... :n15:نقل قول:
سرویست چیه؟نقل قول:
یه بار واسم صفرش کرد دوباره استریم ها رو تنظیم کرد یه روز خوب بود دوباره اینجور شدنقل قول:
شاید خود مخابرات اینکارو میکنهنقل قول:
512 نامحدود.نقل قول:
الان خوب شده باز !!
واقعا غیرقابل تحمله. این یکی دو روزه سر جمع 5-6 ساعت بیشتر سرویسم آپ نبوده.
مدام کم و زیاد میشه. یکی دو روزه اینجور شده !
صد در صد مشکل از خود مخابراته. من اینجا با دو تا مودم( Dlink و Tplink) دارم تست میکنم رو جفتش همین مشکل رو داره.نقل قول:
شاید خود مخابرات اینکارو میکنه
عجیبه وقتی ارور crc میده وضع خط تلفن داغون میشه فکر کنم از پورت باشه با مودم سفید هر چند دقیقه یه بار لینک میپره با snr 16 ولی با مشکی حتی با snr 0.5 هم لینک نمیپرهنقل قول:
مخابرات میگه بدون اجازه شرکت های اینترنتی دست به تجهیزات نمیزنیم (مثلا تعویض پورت)راست میگه؟
دیگه اعصابمو خورد کرده این خط تلفن:grrr:
وقتی احتیاجش نداشتیم تا 23مگ میکشید الان حتی 8مگ هم بزور میکشه
چرا از وقتی دان استریممو بردن بالا و snr پایین اومد پینگ بالا رفته و سرعت تک کانکشن اینقدر افتضاح؟؟؟!!!
مگه پشتیبانی مال همون نمایتدگی نیست ؟ چطور به نمایندگی ربط نداره ؟نقل قول:
ریست پورت با ریست پروفایل فرق میکنه ؟ چند ماه پیش پروفایل من رو ریست کرد پشتیبانی و کندی سرعتم رفع شد .یعنی پورتم رو ریست کرده ؟
نمایندگی منظورم نمایندگی های سطح شهر هست که نمیتونن ! ( شایدم پیش شما بشه من نمیدونم ) احتمالا پورت رو هم ریست کرده ... :n26:نقل قول:
برا من خیلی پینگ و سرعت تک کانکشن افتضاح همراه با تایم اوته این 4روزه که اینجور شده برا بقیه هم همینجوره یا از اینه که دان استریممو بالا بردن و snr پایین اومده؟
2 روزه سرعت دانلود شبانه کم شده.اومده طرفای 200 برای 5 مگ.قبلش 400-500 بود
همه چی خوبه. پینگ و سرعت و همه چی. قطعی هم ندارم. وضعیت نویز هم عالی
برا منم پینگ و سرعت تک کانکشن پایین اومده این 3-4روزه پینگ هم تایم اوت میده فقط گسترش ارتباطات تایم اوت ندارهنقل قول:
درود بر جاسوس تاپیک. تا از وضعیتم گفتم بلافاصله سرعتم از ۲۷۰ اومد روی ۹۰ .
درود بر تو جاسوس
سامی راهی سراغ نداری یه کاری کنم این پورت بسوزه که واسم عوضش کنن؟؟نقل قول:
قبلا هم یه پورتی واسم بسته بودن کلا کار نمیکرد راحت واسم عوضش کردن ولی اینو عوض نمیکنن چون کار میکنه
تخلیه کن . تنها راحت اینهنقل قول:
حوصله تخلیه و رانژه دوباره ندارم خیلی وقت میخواد:n27:نقل قول:
یه راه هست .برق وصل کن به تلفن .اینطوری پورتت منفجر میشه .خخخخخخخخخخخنقل قول:
جاسوس مگه هست ؟ منظورت همون کارمندس که گهگاهی پست توجیهی میزاره ؟نقل قول:
این ip که با 5 شروع میشه چسبیده به ما و ول نمیکنه.سامی مال تو هم همینه؟برای بقیه چظوره؟با این ip بعضی سایتها باز نمیشن
برای مخابرات کرمانم همین طور شدهنقل قول:
برا خیلی خوبه که ایننقل قول:
دیشب ساعت دو به بعد اوضاع خوب شد. دیگه snr کم و زیاد نشد و تا الان ثابت مونده. سرعت و پینگ هم به حالت عادی برگشته.getway: 2.185
آقای مخابرات جان مادرت دیگه اینقد دست دست نکن بزار همینجوری بمونه این لعنتی.
سلام خدمت دوستان.یه سوال من خطم 8 مگ بیشتر نهایتش میکشه ولی برام روی 10 بستن به هیچ روشی نمیشه 10 مگ رو کشید با افزایش تعداد لینک و......؟
با dmt امتحان کننقل قول:
روی 8811 ج میده ولی برای مودم dlink 2730سفید ج ندادنقل قول:
2730 اینطور که میبینم همیشه خط رو در بیشترین استریم آپ میکنه snr هم نمیدونم واقعی نشون میده یا نه حتما خطت بیشتر نمیکشه که کامل 10نمیشه!نقل قول:
الان با 2730u مشکی snr خطم 11 و با 2750سفید snr 20نمیدونم کدومش snr واقعی رو نشون میده!
سلام به همگی
من تازه اینترنت 2 مگم وصل شده ، اهواز - کیانپارس - مرکز مخابرات چمران
حدود آخرای خرداد بود که ثبت نام کردم ، دیروز اومدن نصب کردن :n03:
زمانی که خریدم ساعت رایگان شبانه داشت ، ولی از چند نفر پرسیدم میگفتن که برداشته شده!:n13:
خواستم ببینم این راسته یا نه ، آخه توی سایتشم هیچی نگفته !!
مرسی کلی:n16::n16:
فایده ای نداره چون فقط فیوز میسوزه و فیوزو که عوض کنن درست میشه هدف اصلی پورته میخوام پورت خراب بشهنقل قول:
دوباره مخابرات ما محدودیت رو از اکانتینگ برداشت خدایا شکرت
یه راه هست یه شکایت تپل براشون توی سایت خود مخابرات بنویسی خیلی هم شاکی باش اینا رو هم حتما بگو(رئیس مخابرات خوزستان بی کفایته مردمو مسخره میکنن و اخرش هم بگو ما چه گناهی کردیم اینجا به دنیا اومدیم نمیدونم)نقل قول:
کسی نیست کمک کنه ؟!!:n18:
اینترنت شبها رایگان داره یا نه ؟
:n16:
بله از 2تا6نقل قول: