سلام
دوستان طول کابل تلفن اگر دور و ور 5 یا 6 متر باشه مشکلی از لحاظ نویز ایجاد نمیکنه ؟
در کل تا حداکثر چند متر توصیه میشه ؟
مرسی . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام
دوستان طول کابل تلفن اگر دور و ور 5 یا 6 متر باشه مشکلی از لحاظ نویز ایجاد نمیکنه ؟
در کل تا حداکثر چند متر توصیه میشه ؟
مرسی . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه موردی نیستنقل قول:
من خودم تو بعضی موارد تا 10 متر هم استفاده کردم و هیچ نویزی هم نداشت نکته مهم نوع اتصالات هست که خوب باشه
در تکمیل صحبت حسین جان باید بگم من تا 17 متر سیم کشیدم موردی.متراز معنی نداره کیفیت سیم تاثیر داره .اگر بتونی سیم اصلی مخابرات که مسش هم قوی هست بگیری خیلی عالی هست.البته سیم رو شبیه اون میزنن ولی داخلش پوسیده یا سیم ضعیف هستنقل قول:
سلام
مودم TP-Link 8951ND دارم که فقط میشه یا با Wi-Fi کانکت شد یا LAN !
وقتی رو حالت PPPoE میذارم و Bridge Interface رو Deactivated باشه،فقط وای فای کانکت میشه ولی با پورت Rj45 کانکت نمیشه ارور 691 میده.
حالا وقتی رو بریج میذارم دیگه با تبلت (وای فای) کانکت نمیشه و فقط میشه با LAN کانکت شد.
یعنی یا وای فای یا پورت LAN.همزمان نمیشه !
جایی از کانفیگ مورد داره؟
همه جوره تست کردم
(یه تاپیک در این رابطه تو همین قسمت زدم اما دوستان گفتن اینجا مطرح کنم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی در حالت PPPoE کانفیگ می کنید نیاز به کانکشن نیست مودم خودش به اینترنت وصل میشهنقل قول:
تنظیمات شبکتون را چک کنید اگر دستی هست روی اتوماتیک بگذارید.
بله درست می فرمایید.اما جواب نمیدهنقل قول:
اتوماتیک هستش اونم :n03:
مشکل با مودم TD-W8951ND
سلام
چند وقتیه این مشکل رو دارم که از طریق 192.168.1.1 نمیتونم وارد تنظیمات مودم بشم
حتما باید یا خاموش و روشن کنم یا اینکه باید از طریق پشت مودم ریستش کنم
firmware جدید هم براش اومده، به روزرسانی هم کردم ولی بازم همون شرایط هست
بعد از اینکه ریستش میکنم برای دفعه اول که میخوام یوزر و پسورد رو بهش بدم باز میشه ولی بعد از اون دیکه نه
مشکل از چی میتونه باشه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوست عزیز منم این مودمو داشتم ولی واسه من بعد یکی دوساعت کارکردن هنگ میکرد و باید روشن خاموشش میکردی من که راضی نبودم فرستادمش گارانتی با یکی نو تعویض کردن البته 7 تومان هم از بابت هزینه ازم گرفتن حالا میترسم بازش کنم همینطور سفلون بسته است و میخوام بفروشمش اون طور که بقیه هم میگن این نوع مودم چیپش ضعیف بوده و مرجوعی زیاد داشتهنقل قول:
منم اون قضیه بردن به گارانتی رو داشتمنقل قول:
برای منم بعد از 3 روز به مشکل خورد. ولی این یکی تا این اواخر بدون مشکل بود
ولی چند وقته اصلا صفحه config مودم باز نمیشه
اینترنت وصله و وایرلس هم بدون مشکل کار میکنه ولی نمیتونم وارد تنظیمات مودم بشم
سلامنقل قول:
اگر آخرین فریم ور ریختی همچین آدرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد کن البته بدون http ببین جواب میده چون من با 192.168.1.1 خالی مشکل دارم بعد با اون آدرس اگر پسورد اشتباه وارد کردی و لاگین کردی تا 10 مین نمیتونی وارد بشی
نقل قول:با اینکه خودم هم W8951ND دارم و بدون مشکل کار میکنه اما با دیدن چنین پستهایی حالم ازش بهم خورده :n21:نقل قول:
ممنوننقل قول:
با لینکی که دادید تونستم وارد بشم
نوشته شده توسط zadis
سلام من مودم 2750u خریدم ........اینترت وایرلس دارم وهمونایی که با کابل لن از بلای خونی میاد .......حالا این مودمو وصل کردم وای فای اینترنت دارم ولی تو کامپیوتر ندارم چیکار باید بکنم . چه تنظیماتی رو باید انجام بدم . که تو کامپیوتر هم وصل شه اینترنت .جالبه این که بعضی وقتا وصله ولی قطع و صل میشه .ممکنه مشکل چی باشه .اخه وای فتی اصلا قطع نمیشه .کابلو عوض کردم مکل کابل نبود......................ممنون
سلام داداش.مبارکه.نقل قول:
چند خریدی؟ وایرلس تا چند متر جواب میده؟
کانفیگ مودمت رو رو حالت PPPoE بذار و کانکشن PC رو Delete کن بعدش PC رو ریست کن بعد از بالا اومدن مستقیم باید به اینترنت وصل شده باشی.
موفق باشی.
115 خریدم گارانتی ایزی بردش هی بدک نیست البته اگه مثل خونه ما بتن نباشه ... مودم ppp0e هست . فعلا درست شده . حالا خدا کنه دوباره خراب نشه .ممنون
نگفتی چند متر رو جواب میده هانقل قول:
زیر صد تومن نبود مگه ؟؟!!:n27:نقل قول:
من 98 گرفتم سیاهشو من که راضی نیستم نویز پذیره و فریمرش قدیمیه و جدید واسش نیومده ای پی رو دیر میشناسه دی سی میشه بردشم راضی کننده نیست میگن 8968 بهتره دوستانی که تجربه کار باهاش دارن نظر بدننقل قول:
سلام میخوام یه مودم میخوام بهم معرفی کنید با قیمت مناسب و مودم با کیفیت خوب
با موبایلم زیاد وصل میشم با لب تابم همینطور.یه چندتا مودم خوب تو رنج 80-90 لطفا بهم معرفی کنید.(بعد میگم برای وصل شدن موبایل به نت باید وای فای رو روشن کنم هر مودم وایرلسی بگیرم که مشکلی نداره اره؟)
ممنون
ای کاش سفیدشو میخریدی:n27: اگه خواستی 8968 بخری توجه کن ورژن دو باشه هرچند بطورکلی آمار خرابیهای مودمهای تی پی جدیدا زیاد شدهنقل قول:
منم راضی نیستم . انقدر تعریف کردن رفتم خریدم در صورتی که با پول خیلی کمتر میتونستم کارمو راه بندازم ....... بندرعباس کلا گرونتره از تهرانهنقل قول:
تو هم مشکی خریدی ؟؟؟:n27:نقل قول:
اینم جواب بدید ممنوننقل قول:
میتونی 2750u سفید بخری اما آنتنش جدانشدنیه هرچند چندان مهم نیست چون آنتنهای 5 واسه همچین مودمهایی کفایت میکنهنقل قول:
تو رنج قیمت 70-80 تومن 2 تا مدل هست که یکی تی پی لینک هست و یکی دی لینک (البته حق انتخاب زیاد هست ولی من به درد بخور ها رو گفتم :دی)نقل قول:
با توجه به تجربه شخصی خودم و دوستام که تو کار خرید و فروش مودم هستن من مدل دی لینک 2730 رو براتون ترجیح میدم
4 پورت و 150 مگ شبکه و قابلیت اتصال 36 دستگاه همزمان با کیفیت عالی آپ کردن خط تلفن و با 1 سال گارانتی ایزی (خوشگل)
دوستان کمک
یه مودم دی لینک 2640یو دارم البته قدیمیاش اما الا یه ماهیه با موبایلم ک بهش وصل میشم سرعتم هی کم و زیاد میشه و وقتی دو دستگاه همزمان وصل میشن یکی از دستگاه ها قطع میشه
مشکل چیه؟
بله 2730دی لینک توصیه میشه با 2سال گارانتی هست البتهنقل قول:
مودم را ریست کن و مجدد کانفیگ کن اوکی نشد فریمور را آپدیت کن یا اخرین ورژنش را بریزنقل قول:
میشه لینک دانلود و اموزش اپدیت فریمور را بدین؟...چون قدیمیه به نظرم به یه اپدیت نیاز دارهنقل قول:
اپدیت کردن خطرناکه باید دقت کنی من یک بار درست انجام ندادم مودمو 2640 از کار افتاد فرستادم گارانتی اونا واسم درستش کردن اشتباه من اونجا بود که فایل دریافتی به صورت زیپ بود و من خارجش نکرده بودم همینطوری باهاش اپدیت کردم دیگه مودم بوت نشدنقل قول:
میشه یه لینک ازش بدید(دیجی کالا باشه ممنون میشم)نقل قول:
سرچ بزنیدنقل قول:
به جای نقطه چین دیجی دات کام کالا بگذاریدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
15-20 متر جواب میده دیگه تو خونه؟نقل قول:
به راحتینقل قول:
به شرطی که درست نصبش کنید
من خودم برای بیشتر از 20 متر هم استفاده میکنم همین الان
دوستان کمک کمک
الان یه ماهی میشه وقتی دو دستگاه به وایرلش کانکت میشن بعد 10 20 ثانیه قطع میشن و وقتی با موبایلم کانکت میشم سرعت هی کم و زیاد میشه
ایا مودمم خراب شده؟....هارد ریست هم کردم
مودمم dlink 2640u قدیمیه...الان 4 5 ساله دارمش و به ندرت خاموشش کردم
2640 مودم خیلی خوبیهنقل قول:
ولی شما دیگه پدرش رو در اوردید :دی
خراب شده مودم شما :دی
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2
سلام دوستان و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خخخ خوبی دادا؟
من نت از مخابرات گرفتم چند روز پیش خودت که در جریانی ...ولی سرعتش درست نشد که نشد ...256 بچه ها دارن به 30-35 میرسه سرعتش ولی مال من 15-16-17-18 و گاهی کمتر رو نوسانِ
نمیدونم مشکل از چیه؟ از اونوره؟ یا از سیم کشی یا سیستم و تنظیماته من؟ راهی داره که سرعتشو بیشتر کنم؟ اگه میشه ممنون میشم بگین چون اینجوری دانلود کردن اصلا حال نمیده و نمیشه چیزه زیادی دانلود کرد!
مخابرات کدوم شهر؟نقل قول:
احتمالا از خود مخابرات هستش
زنگ زدی به پشتیبانی؟
نقل قول:کی میدونه ؟! شاید فقط آداپتورش خراب شده باشه !! به امتحانش نمی ارزه ؟:n06:نقل قول:
سلام بچه ها
قصد خرید مودم وایرلس تا سقف 100 تومن دارم.
میخوام اذیت نکنه.مثل این سری جدیدای TP-Link که اکثرا بازی در میارن نباشه.ترجیحا D-Link باشه.
کیفیت آنتن دهی و قدرت سینگال برام مهمه.
خودم نظرم رو 2750 یا 2730 هستش.
حالا چندتا سوال :
این قضیه ی سفید و مشکی بودن مودم ها چیه؟ درحالیکه سخت افزارشون ظاهرا یکیه اما قیمتاشون متفاوته ! :n13:
2730 تا چه مسافتی رو میتونه پوشش بده؟
2750 چطور؟
هرچی قیمت پایینتر،بهترتر :n01:
فکر نکنمنقل قول:
چون مودمی که 5 سال بکوب شبانه روز آپ باشه
پدرش در میاد تا پدر آداپتور :دی
آداپتور خیلی دیر خراب میشه ولی به هر حال اینم میشه به عنوان یه گزینه در نظر گرفت(با احتمال خیلی کم)
به نظر من شما همون 2750 رو برداری مناسب ترهنقل قول:
مسافت آنتن دهی رو نمیشه همینجوری یه رقم گفت چچون بستگی به محیطی که استفاده میکنید داره
البته من هم نمیدونم چرا مشکی 2750 گرون تر از سفید هست ولی من سفیدش رو تست کردم و عالی بوده