دوستان لطفا راهنمایی کنین. نامحدود 4 مگ برنزی چطوره؟نقل قول:
Printable View
دوستان لطفا راهنمایی کنین. نامحدود 4 مگ برنزی چطوره؟نقل قول:
نامحدود آسیاتک کلاً افتضاحه نگیر که پشیمون میشینقل قول:
.......................................نقل قول:
سلام می خوام اشتراک اینترنت بگیرم از کدوم شرکت اشتراک بگیرم از دیده بان نت و مخابرات قبلا داشتم اصلا راضی نبودم شنیدم آسیا تک خوبه اما مطمئن نیستم چون به نظر دفتر دستک درست حسابی ندارند لطفا راهنمایی کنید؟
نظرتون در مورد شاتل چیه؟
اصلا سمت آسیاتک نرو که دزد ترین شرکتی هست که تا حالا دیدمنقل قول:
شاتل بهترینه از نظرم ، تو 3 تا شهر از شاتل سرویس دارم کاملا راضی ام
شاتل که بدترین isp ایرانه. حتی شده دایل آپ بگیری طرف شاتل نرو اصلا !نقل قول:
سرویس های محدود آسیاتک خوبه نسبتا. سرویس های نامحدود ش اصلا خوب نیست.
پینگ ش هم معمولیه رو به ضعیف ه و چه اروپا و چه امریکا روی 270 - 280 هست. مخابرات پینگ ش بهتره.
نامحدود توصیه نمیشه!نقل قول:
ما که از شاتل دزدتر ندیدیم!نقل قول:
شاتل که متعالی ترین شرکت دزدی اطلاعات و ارتباطات هستش به اضافه دوست همیشگیش صبا نت:n21::n21:نقل قول:
اصلا طرفشون نرو . آسیاتر هم نیا . اگه اومدی فقط محدود .
به نظر من اگه مخابرات داری برو همون مخابرات . درسته بعضی وقتا اذیت میکنه ولی خصوصی هام جور دیگه حال میگیرن .:n24:
مخابرات الان پوکیده .
سرویس 256 محدود رو داره سرعت 80 میده
آسیاتک تو شهر ماه تو شلوغترین مرکزمون 4 مگ بسته شده با دانلودر مرورگر که تک کانکشن هست 320 میده.
حالا دانلود منیجر بیشتر هستش
منم میخواستم بیام آسیا که دیدم مخابرات 256 نامحدود رو ثابت 32 میده و موندم
آرامشی که با خلاص شدن از آسیاتر بهت دست میده ، غیر قابل وصفه :دی
1 شهریور شکایت کردم الان تازه زنگ زدن (طنز مقرررررات)
میگن شما از شکایت صرف نظر کردی؟؟؟ عجب!
چرا اینقد نظرات متناقضه؟ آيا راه حل مناسبی برای بررسی کیفیت سرویس دهنده ها بدون غرض ورزی نیست؟!!!!!
نظرات دلیل دارن!
وقتی شرکت آشغاله ، نه سرعت دان داره نه میشه game رفت باید به چیه اون شرکت دل خوش کرد؟
در مورد سرویس نامحدود: در حال حاضر هر سرویسی که داشته باشید تا یک حجمی با سرعت اسمی (واقعی) بهتون ارائه میشه در روز، بعد از اون دقیقا نصف سرعت اسمی. مثلا من 512 برنزی داشتم که 60 کیلوبایت سرعت داشت تا زمانی که کمتر از 388 مگ مصرف کنی در روز، بعد از اون میومد روی 25-30 کیلوبایت. الان هم 1 مگ برنزی دارم، در طول روز 120-180 کیلوبایت هست قبل از حجم 477 مگابایت، بعد از اون 45-55 کیلوبایت هست سرعت. اگر کسی میخواد با این شرایط بگیره، واسه دانلود پیشنهاد نمیکنم - اما برای وبگردی و دیدن یوتیوب و گوش کردن رادیو خوبه. ضمنا پینگ هم مناسب نیست پس بازی آنلاین تعطیل.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها 512 حجمی روز و شب جدا ازهم سرعتش چنده؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
یعنی به نظر شما این همه کاربر هم در این انجمن و هم انجمن های مشابه مانند " پی تی " از روی غرض ورزی راجب آسیاتک نظر می دهند ؟نقل قول:
عزیز من شرکتی که دزده و کوچک ترین احترامی برای مشتریان خودش قائل نیست ، وجود همین تاپیک هم براش زیادیه !
دوستان اینم از دزدی جدید آسیاتک بدون هماهنگی با مشتریان قبلی :
قبلنا وقتی برنامه HTools آسیاتک را باز می کردم عبارت امکان تبادل وجود نداشت اما جدیدا که این برنامه را باز کردم متوجه شدم که سرویس مثلا نامحدود بنده هم سقف امکان تبادل داشته است...فقط خودم خبر نداشتم !:n04:
خدا رو شکر که دو هفته بیشتر نمونده !
من خیلی خوشحالم....:n20:
نقل قول:
هدیه و حداقل تبدل چه معنی میده؟ این چیزی که شما میگید همون هدیه نیست.؟ سرویس های برنزی هم هدیه دارن؟
این که نوشته حداقل تبادل. این چیزی که شما میگی میشه حداکثر تبادل معنی میده! سرعتتوت چقدر هست توی این سرویس. تا چند مگ در روز سرعتتون بالاست؟ والا بقیه سرویس هام همچین آش دهن سوزی نیست که شما داری خوشحالی می کنی D:نقل قول:
فی الواقع آسیاتک این رو ترجمه کرده : Minimum guaranteed فقط یادش رفته کامل ترجمش کنه باید مینوشت حداقل امکان تبادل تضمین شده تا این دوشواری شما هم برطرف بشه. حداکثر تبادل یعنی اینکه بعد از اون اینترنتت قطع میشه نه اینکه سرعتش کم بشه ، حداقل امکان تبادل تضمین شده صحیح است :n02:نقل قول:
عيد غديرخم مبارک
تخفيف 50% قيمت حجم اضافه
2 تا 4 آبان
از سال 85 آسیاتک دارم چیزی که مشخص هست اینه الان در این شرایط محدود خوبه نامحدود اصلا نگرید محدود 2 مگ شبی 4 گیگ می تونید رایگان دانلود بزنید .
قیمتش هم میگفتید.......:n28:نقل قول:
نقل قول:
اینترنت پرسرعت کیمیا 10 گیگ در ماه (1 تا 8 صبح رايگان) 2048 444,140 ريال
یک پیشنهاد چون راحت می شه سرعت ها آپدیت کرد از یک مگ شروع کنید
مثلا وسط راه دیدید یک مگ راحت جواب می یده برای شبانه اپدیت کنید به دومگ بعدی اوکی بود اپدیت کنید چهار مگ .
حداکثر 3 گیگ میشه دانلود کرد باور نمیکنی حساب کننقل قول:
هر ثانیه 120 کیلوبایت
یک ساعت 432 مگ
هفت ساعت(1تا8) 3024 مگ
سلام خدمت دوستان و یه سوال ، سرعت شبانه به سرعت قرارداد بستگی داره ؟ من 256 ، 10 گیگ ماهی گرفتم ، تو روز 450 ه سرعتش شب که میشه یهو میشه 20 ، مخواستم ببینم بخاطر سرعت اسمی منه که سرعت شبانه پایینه ؟ یعنی اکه مثلا" 1مگ بگیرم شبانه میشه دور و ور 100 ؟
سرويس: اینترنت پرسرعت کیمیا 10 گیگ در ماه (1 تا 8صبح رايگان)نقل قول:
مبلغ نهايي پيش فاکتور: 454740 ريال راحت بگو 50 هزار برای ده گیگ..... ناقابل حلال...... چیزی نیست که...... ارزونه!!!!!.
بله بخاطر سرویسته یک مگ شباش رو 80-90 میچرخه دومگ رو 120نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ببخشید سوالم رو تو تاپیکتون مطرح میکنم
منم مشهدم ماهانه 50 تا 55 گیگ مصرف دارم
بین این دو سرویس موندم دوستانی که تجربه نامحدود این دو شرکت رو دارن بیان نظر بدن
اول
آسیا تک
یک مگ برنزی
ماهی 20 گیگ با سرعت بالا(که فکر کنم منظورشون128 هست)
از بیست گیگ به بالا کمتر میشه
ماهی 50 تومن
دوم
صبانت
256 نامحدود
20 گیگ سرعت بالا که دقیقا نمیدونم دقیقا چه قدره
بعد 20 گیگ دانلود 32
ماهی 40 تومن
هیچکدوم!نقل قول:
دومگ حجمی 10گیگ اسیاتک بگیر شبی 3گیگ دانلود میکنی رایگان درماه با ده گیگ خودت میشه 100گیگ......> 45تومن
البته اضافه کنم در صورتی که شبها تا ساعت 1 شب بیدار باشن .. دوم موقع دانلود مشکلی در لینکها بوجود نیاید.... . سوم سرور دانلودی که هر شب از اون دانلود میکنند با اسیاتک مشکلی نداشته باشند... چهارم در منطقه ایشون هم همانند شما همان مقدار سرعت دانلود ارائه شود.... و پنجم از برنامه های لازم که سر ساعت 8 صبح مودم را ریست میکند استفاده کنند تا حجمهای اضافه ازشون کم نشود.....نقل قول:
من مودم رو ریست نمی کنم و تا حالا خوشبختانه مشکلی بوجود نیومده. IDM رو میزارم ساعت 1 و 1 دقیقه اتوماتیک شروع میکنه به دانلود و ساعت 7 و 59 دقیقه هم خودش قطع میکنه.
منم مشهدم بهت میگم هیچ کدوم :n15:نقل قول:
4 مگ 10 گیگی بگیر رو خودتو راحت کن . توهمون 2 ساعت در شرایط بد 2 گیگ میگیره و اگه خوب باشه 4.5 گیگ:n02: قیمتش هم زیاد نیست هم نمی خواد شب تا صبح سیستم روشن باشه:n09:
ای خدای بزرگ ما رو از دست این محدودیت عذاب آور که تو هیچ جای جهان وجود نداره:n28:خلاص کن . آمین .:n14:
کسی کولاک 30 گیگی گرفته ببینه دانلود شبانش چنده؟ سرعت دانلود شبانش چنده؟:n13:
من بعد از مدت ها دیشب کامپیوترو گذاشتم خودش دانلود کنه ..
ساعت 1:19 شروع به دانلود شده .. 7:32 دانلودو stop کرده و خاموش شده !
حدود 1300 مگ گرفته !
512 - 10 گیگ
دوستان آسیاتکی، آیا محدودیت شبانه (یا روزانه) فقط شامل دانلود از سرورهای خارجی میشه یا سرورهای ایرانی رو هم شامل میشه؟
برای سرورهای داخلی و خارجی هر دو اعمال محدودیت شده است فرقی نمیکند......!!!!!نقل قول:
حتی با وجود اینکه اسیاتک از شبکه داخلی برای میزبانی سایتهای بزرگ بهره مند هست ولی باز هم برای دانلود محدودیت در شبکه اعمال شده است همانند سرورهای خارجی و حتی نمیتونیم به شبکه داخلی و ملی هم خوشبین باشیم......
نقل قول:
.......................
سرعت رو 200Kbps بسته میشه. بهترین حالت 4.5 گیگ می شه گرفت.نقل قول:
اسیاتک افتضاح شده
هی هم گرون میشه
الان یکی دو ساله ما هی مصاحبه از این و اون میشنویم که اینترنت 20 درصد 10 درصد 30 درصد ارزون شده ولی برعکسه
کلا مسئولان مصاحبه نکنن بهتره
خودم تا پارسال همش دو مگ میگرفتم گرون شد یک مگ گرفتم باز گرون شد الان 512 همینطوری پیش بره همون دایال اپ به صرفه تره :دی