خیلی طول بکشه 48 تا 72 ساعت کارینقل قول:
اندیشه واسه جمع آوری مثل شرکت های دیگه نمی پیچونه
مشکلی هم نداری
راحت جمع میکنه
Printable View
خیلی طول بکشه 48 تا 72 ساعت کارینقل قول:
اندیشه واسه جمع آوری مثل شرکت های دیگه نمی پیچونه
مشکلی هم نداری
راحت جمع میکنه
[IMG]http://upcity.ir/images2/32135
نقل قول:
این یه فایل بیش از یک گیگ ios 7 که مینید چد دقیقه داره تموم میشه . نمیدونم این جو سازی ها برای چی بودش !
بعضی ها بی سوادی خودشون را نمیدون چطور توجیه کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n08:
:n08:
نقل قول:
آقای محترم، با اینکه به قول خودت سعی داری دیگران رو قانع کنی که حق با خودته. اما بطور ناشیانه ای عمل کردی و نوع عملت بسیار دور از انصاف هست. در همین پست به همه قسمتی از نمایش شما رو نشون میدم تا فکر نکنی هیچ کس چیزی نمی فهمه.نقل قول:
اما این 2 عکس آخر که گذاشتی. یکم خودت بهش نگاه کن. زمان ها رو ببین. زمان شروع دانلود فایل ios و زمان پایان و ساعت سیستم.
این فایل 1.12GB هست. شما این فایل رو بر اساس عکس اول در نیم ساعت 83% رو دانلود کردی. یعنی در نیم ساعت 930 مگابایت دانلود کردی.خب سرعت شما چقدر بود؟ 220؟ حالا بشین حساب کن :
هر ساعت 3600 ثانیه هست. هر ثانیه 220 کیلوبایت. اگه این 2 عدد رو ضرب کنیم. میشه 792MB/H . شما تو نیم ساعت چقدر دانلود کرده بودی؟ :n19:. گرفتی چی شد؟ شما تو نیم ساعت اینقدر دانلود کردی اگه یک ساعت با این سرعت دانلود میکردی میدونی چقدر میشه؟ 1860MB/H. خب پس سرعت شما اصلا طبیعی نیست. در واقع حدس من اینه که این سرویس خانگی هم نیست. سرعت شما چیزی حدود 530KB/s هست.
بر اساس عکس دوم. بر اساس 54 دقیقه دانلود همون فایل. همین روش محاسبه رو اگه حساب کنیم. میشه 350KB/s.
جناب Jabarsink فرد شناخته شده ای هستند. من ایشون رو میشناسم. به کارشون هم وارد هستند. شما سعی نکن با این کارها ذهن افراد رو منحرف کنی.
حالا این بنده خدا ساسان (داریوشمون) قراره بره بگیره دیگه معلوم می شه
اگه اوکی بود منم می یام ولی اگه بعد از انتخاباتات اوکی نشد من که رفتم 256 اندیشه
با عرض پوزش از تمام کاربرها که امروز باعث ناراحتی انها شدم.نقل قول:
با این روش توانستم دست یکی دیگر از افرادی که نمی دانم چه سودی از این کار خودشان میبرن را رو کنم.
یکم به این عکس توجه کنید
ایشون یک فابل به نام ios در ساعت 16:58:37 ثانیه امروز برای دانلود قرار دادند.
که اگر دقیق بعد از اتمام فایل شات گرفته باشن 17:52 دانلود فایل به اتمام رسیده است.
اگر حساب کنیم ایشون یک فایل 1112 مگابایتی را در 54 دقیقه دانلود کردن
ایشون با چه سرعتی در این زمان این فایل را دانلود کردن؟
با یک حساب ساده ایشون اگر دقیق بعد از اتمام فایل شات گرفته باشن با سرعت تقریبی 353 کیلوبایت این فایل را دانلود کردند.
این هم تست :
353*60=21180
21180/1024=20.6 مگابایت در هردقیقه میشه با سرعت 353 کیلوبایت دانلود کرد.
20.6*54=1112
اگر ایشون دقیق بعد از اتمام فایل شات گرفته باشه سرعت تقریبی ایشون برای دانلود این فایل 353 کیلوبایت در ثانیه بوده اگر هم دیر تر شات گرفته باشه که این سرعت بیشتر بوده/
اگر به شات های نتورکس دقت کنید چنین سرعت و چنین میزان انتقال داده در جایی امکان پذیر نیست به غیر از یک سرور که میتونه برای شرکت دانشگاه و.................... باشه.
و در اخر دوست عزیز پا روی دم بد کسی گذاشتی .
رشت - اندیشه - مرکز 4 - سرویس 512 - محدود
وضعیت وب گردی و باز شدن صفحات سایت های مختلف همچنان خرابه :n21:(احتمال فراوان بعد از این جمعه که در پیش داریم حل شه :n29::n21:)
+
از وقتی که از دست اون شاتل محدود کن ! خلاص شدم اعصابم خیلی اروم شد خدایی :n28::n21:... اندیشه هم پشتیبانیش خوب بوده تا الان ... هم سرعتش .. هم پینگش ... و هم قیمت ترافیک اضافیش و ...( لااقل برا من ) و با این وضعیت گل و بلبل :n29:! به همین هم خیلی راضی هستم ...
اینم اسپید تست و عجایب همیشگیش :n02:
هر کسی هستی برای خودت هستی نمیدونم حالا مشکل شما و دیگران با سرعت من چیه من که آخرش متوجه نشدم .
. اون دوستت هم میادش از شما شما دفاع میکنه .
حالا خوبه خدا شکر متوجه شدید سرعتم چقدر زیاده . دمه مخابرات گرم . با این سرعتش .
من هم به کسی بی ادبی نکردم و نه جسارت فقط با بابت تهمت توهینی که شما کردید از حق خودم با مدرک مستند دفاع کردم .
این یه فیلم که تا چند دقیقه تموم میشه . والا فکز نکنم الان هیچ نهاد یا شرکتی باشه دولتی یا غیره تا الان باز باشه ؟ بنده یوزر خونگی هستم .
نقل قول:
جواب شما را با عکس و ساعت تاریخ و مستندات دادم . موفق باشی . قضاوت با دیگر یوزرها
نقل قول:
تا جواب رو چی معنی کنیم.نقل قول:
محاسبات ریاضی که برات نوشتم سخت بود؟ متوجه شدی دیگه؟!
اگه نه چیشو؟
مستنداتت به ضرر خودت هست. به چیش استناد میکنی. سرعت شما 4 مگابیت هست.
هیچ منطقی در صحبت شما نمیبینم.
اینو با اطمینان میگم. غیر ممکن هست کسی از اعضای این سایت، به عنوان نمونه ،اگه بره سرویس شما رو بگیره به بیش از 50% سرعت شما برسه. حالا هر چی هست این طبیعی نیست. پس بهتره تبلیغش رو فعلا نکنی. شاید فردا ازت گرفتنش. اگه 5 نفر دیگه مثه شما اومدن و همین سرعت رو تجربه کردن و اینجا گذاشتن. یکم منتظقی میشه این صحبت. فعلا هیچ نتیجه ای نمیشه گرفتو
سرعت من 4 مگ هستش ؟؟؟؟؟ سرعتم دانلود منجیر 215 تا 200 بیشتر نمیره ؟ چطور 4 مگ هستش ؟ اگه 4 مگ باشه مگه نباید 420 تا باشه ؟؟؟
من سرویس 1024 نامحدود گرفتم . اینم مودمم اینجوری هستش ؟ !
نقل قول:
من به کاربرهای اینجا میگم بیاید قرار بزاریم بریم با هم از مخابرات جمع اوری کنیم بعد من کارمند اندیشه هستم.نقل قول:
من میام برای مخابرات شکایت کتبی مینویسم بعد کارمند اندیشه هستم؟
من دست کارمند اندیشه را در این تایپک رو کردم بعد کارمند اندیشه هستم؟
من خودم سرویس مخابرات دارم بعد کارمند اندیشه هستم؟
من خودم دنبال یک ای اس پی با سرعت بالا هستم بعد کارمند اندیشه هستم؟
بحث درباره اینجور مسائل واقعا فایده نداره.... الان مهمترین مشکل ما مخابرات هست که سرعتا رو پایین آورده و با پشتیبانشون ماها رو سرکار میزاره و جروبحث بین ما کدورتو بیشتر میکنه
اگه کس دیگه ای نامحدود1مگ داشت خیلی عالی میشد و یه تست میزاشت(از دوباره غروب زنگ زدم بهم گفتن باید یه مجوز حقوقی از شرکتی اداره ای و... داشته باشی تا هفته پیش این قانون نبود تو حساب کاربریم زده کارت دانشجویی میشه کارتم ارائه دادم میگن نمیشه واقعا مسخره و توهین کردن ماهارو) isp خوب باشه من جمع میکنم میخواستم 1بگیرم بازی دراوردن برام.....مخابرات جاهای دیگه بدون مدرک سرویس میده اما اینجااااااااااااااااا گیلان واقعا افتضاحه و کسی رسیدگی نمیکنه
این عکس نمیتونه چیزی رو ثابت کنه. این یه سرویس 2 مگابیت هست.نقل قول:
اون عکس ها قبلی که برای سرعت بالات نشون میدادی. راحت رد شدند.
دیگه من نمیدونم . این سرعت من هستش . اینم از مودمم .
نقل قول:
دوستان بیخیال ای بحـث ها!!
به جای اینکه وقت خودتون رو واسه رو کردن دست هم تلف کنید واسه یبارم شده به یه اجماعی برسید و یه تصمیم هماهنگ بگیرید.اجازه ندیدن این شرکت هایی که در و پیکرشون قابل شناسایی نیست شمارو ...... فرض کنن!!
شاید این آقا نعیم ما یه سرویس خاص با یه سری ارتباطات خاص از مخابرات گرفته که با همه فرق داره!! چیزی که واضحه اینه که بیشتر شما حداقل کسایی که تا 512 نامحدود دارن، از سرویسشون ناراضین و حقشون خیلی راحت داره میره تو جیب یه عده دیگه!! الانم که دیگه 1مگ نمیدن ظاهرا! به نظر من به اصل قضیه بچسبید و یه حرکت هماهنگ انجام بدید خواهشا.
بله موافقم الان مسئله اینه که هماهنگ باهم همونطور که دوستمون پیشنهاد کرده بود جمع اوری کنیم و البته isp دیگه ای رو بریم که باز پشیمونی نیاره برامون.....نقل قول:
دوستانی که رشت هستن اگه فایل واجب ضروری داشته باشن پ خ بدید براشون دانلود میکنم .
دوستان من از قبل امتحانات تا الان شارژ نکردم(2020 دارم)، حالا می خوام شارژ کنم، به نظرتون همین 512 نامحدود رو شارژ کنم؟ یا اوضاع خیلی خراب تر از این حرف هاس؟ یه احساسی بهم میگه نت 2020 بعد انتخابات درس میشه
اگه احساست اینو می گه حداقل تا 1 هفته بعد از انتخابات بمون ببین اوکی می شهنقل قول:
برای خونه یکی از بستگانم که چند ماه قبل شاتل گرفته بودم فرم جمع آوری دادم تا از مخابرات بگیرم ، اپراتور ۲۰۲۰ گفت به علت محدود بودن پهنای باندمون تا اطلاع ثانوی سرویس بالاتر از ۵۱۲ بهتون پیشنهاد نمیکنیم مخصوصا در مرکز ۷ رشت ، فعلا که شماره حساب و کد رو بهم داد تا کار جمع آوری شاتل تموم بشه ولی من همون ۱ مگ نامحدود رو میگیرم هرجور شده.
512نامحدود مخابرات ضحی کیش.خطوط 727
سرعت دانلود متوسط 39 /40
نقل قول:
اگه می خوای فامیلت فکر نکنه که سرش رو کلاه گذاشتی دنبال 2020 نرو که بد ضایع می شی جلو فامیلت
آقا ظاهرا آسیا تک دارن می ترکونه برید تاپیکش رو بخونید
می گم بیام همه با هم جمع بشیم یه درخواست ارائه سرویس تو شهر رشت به این شرکت بفرسیم شاید جواب داد و اوکی کردن :n24:
دوست عزیز من که با پشتیبانی صحبت کردم گفتن که مدارک حقوقی میخوانن برای 1مگ به بالا(حتی کارت دانشجویی که ارائه کردم قبول نکردن)نقل قول:
512 نامحدود امروز افتضاحه هم دانلود و هم وب گردی...
با جواز کسب میدننقل قول:
جواز کسب باید به اسم خودم باشه ؟ و اینکه نمیشه جواز و داد و برای خونه استفاده کرد؟:n27:نقل قول:
با کارت دانشجویی باید ارائه بدننقل قول:
من از سازمان تنظیم مقررات پرسیدم طرف گفت باید ارائه بدن
اگه ندادن شکایت کن
به کجا دقیقا شکایت کنم؟ اینا که رسیدگی نمیکنننقل قول:
رسیدگی نمیکنن چیهنقل قول:
اینجا شکایت کن
تو 24 تا 48 ساعت بهت زنگ میزنن
اگه طبق قانون بشه با کارت دانشجویی ارائه داد طرف دهنشون رو صاف میکنه
سریع پیگیری میشه
منتظر خبرهای شگفت انگیز از صنعت اینترنت ایران باشید
سلام دوست عزیز پس چرا من 1 مگ گرفتم اینقدر سرعتش داغونه تو چند صفحه قبل هم تست گداشتم اصلا سرعت مناسبی نداره تازه از دیروز رسیده سرعتم اینقدر به قبلش که کمترم بود ! شما کدوم مرکز مخابرات هست شمارت ؟و سرویست چیه ؟ و مودمتون چه مدل و مارکیه ؟نقل قول:
اینم تست سرویس من مرکز ۶ منظریه سرویس 1 مگ نامحدود ۱ ساله طرح نوروزی
این تستها مال همین الانن :
دوست عزیز خبرهای شگفت انگیز از صنعت اینترنت ایران را برایمان قرائت فرماییدنقل قول:
:n19::n19::n19::n19::n19::n19:
نقل قول:
آقا نعیم سرویس من 256 نامحدود اندیشست ولی واسه منم با توجه صحبت های بچه ها سوال پیش اومده گه چطور سرعت اینترنت شما تا این حد با بقیه کسایی که از مخابرات گرفتن فرق داره!!
اصلا مگه این همه تفاوت تو حوزه یه شهر ممکنه؟! :n13:
الان همه از نامحدود مخابرات شاکین جز شما!!
سلام اقا مهیار نمیدوم والا ؟ قبلا برای من اینجوری نبودش . من قبلا حجمی 2048 داشتم . از این ماه که نامحدود گرفتم اینجوری هستش !!! اینم شانس خوب ما 4
اینقدر دانلود کردم دیگه واقعا نمیدونم چی دانلود کنم چیزی برای دانلود ندارم .
نقل قول:
عجب شانسی داری ! به خشک این شانس بریم اقیانوس جا به جا کویر میشه آخه مگه این همه تفاوت ممکنه :n04::n04::n04: ای خدا :n04:نقل قول:
دوستان یه سوال دوستان دیگه که این سرویس رو دارن سرویس جشنواره نوروزی چند ماهه دارن یا ماهانه ؟
من فکر می کنم ایشون سرویس 2 مگ حجمی داشتن بعد که تبدیل کردن به نامحدود پشتیبانی حواسشون نبوده سرویسشون رو تغییر ندادن رو میکروتیک و سرعت رو همون 2 مگ مونده تنها احتمال موجود به نظر من که محتمله این می تونه باشه شما دوستان نظرتون چیه ؟
امکانش هست یه تست گراف خوب بذارید ببینیم؟ اون قبلی که گذاشتین تست شبکه داخلی شما بود.نقل قول:
روی آیکون networx تو taskbar کلیک راست کنید بعد setting رو بزنید و از قسمت monitored interfaces گزینه رو روی all connections بذارید.بعدش گراف رو ببینید.