سلام لطفاً درباره قابلیت های نرمافزار ی 2510 بیشتر توضیح بدید خودتون استفاده کردید مطمئن اید-- میشه دید هر ای پی کلا چقدر مصرف کرده؟نقل قول:
میشه چند ssid تنظیم کرد با محدودیت حجم + سرعت » که به کاربران مختلف داد
Printable View
سلام لطفاً درباره قابلیت های نرمافزار ی 2510 بیشتر توضیح بدید خودتون استفاده کردید مطمئن اید-- میشه دید هر ای پی کلا چقدر مصرف کرده؟نقل قول:
میشه چند ssid تنظیم کرد با محدودیت حجم + سرعت » که به کاربران مختلف داد
کسی اطلاع ندارهنقل قول:
قابلیتهای نرمافزار 2510 را توضیح میدی لطفا__ چند ssid میشه معرفی کرد؟ محدودیت حجم و سرعت برای هر ssid میشه گذاشت؟نقل قول:
یا اینکه هر کاربر چقدر مصرف داشته!
ممنون بقیه دوستان اگر میدونند بگن
[B]اساتید یه سوال
2510 ورودی wan دارد؟
اگر 2510 ورودی وان داشته باشه میشه از مودم دیگه کابل لن زد به 2510 و فقط این کار وایرلس رو انجام بده مثل روتر
Wan کسی مطمئن باشه
سلام دوستان،
کسی تا خالا متوجه یکی بودن سیمکارت های td lte. و lte شده اخه وقتی سیمکارت td lte و lte رو میزارم تو مودم از نظر سرعت و فرکانس و قدرت یکی هستن، خواستم بدونم همچین چیری واقعا ممکنه که. Tdlte همون lte باشه درصورتی که خود ایرانسل گفته متفاوتن از نظر فرکانس؟
نهنقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
درود
اول خواستم از مبین نت بگیرم که دیدم اکثرا پشیمون شدن و رفتن سمت ایرانسل .
بعد خواستم adsl بگیرم که تمام isp ها به جز دزد انلاین ، محدودیت داشتن در مرکز مخابراتی ما ... پارس انلاین هم کارشناسشون مطمئنا میخواست منو بپیچونه :)
دیروز از سایت yello یه مودم 2101 با بسته ۱۰۰ گیگش رو گرفتم بلکه از lte ایرانسل خلاص شم !
ولی این چند صفحه اخیر هر چی دیدم وضعیت وحشتناک دوستان بوده که واقعا نگران کنندست D:
قبل ها یادمه کسایی که td ایرانسل رو میگرفتن ، تو تاپیک میگفتن حداقل سرعتشون ۴-۵ مگا«بایته» ، ولی الان مشکل انتن دهی و ... هم مثل اینکه زیاد شده ...
انشاللّه فردا مودم به دستم رسید و فعال شد حتما پست میذارم راجع بهش.
ضمنا یه درخواستی داشتم ممنون میشم اگر عزیزی کمک کنه . حقیقتش من ۶ ساله این جا عضوم که البته طی دو سال اخیر فعالیتم رو بیشتر کردم و تگ کاربر فعال بخش اینترنت هم داده شد بهم ، ولی یک ماه که استفاده نکردم از اون حساب به طور کامل پسوردش رو فراموش کردم .
مشکل هم این جاست ایمیلی که باهاش ثبت نتم اون حساب رو انجام داده بودم ، سال هاست حتی نمیدونم چه بلایی سرش اومده و دسترسی هم بهش ندارم .
ممنون میشم اگر کمکم کنید که برای حل این موضوع ، چی کار باید کنم یا با چه شخصی باید ارتباط بگیرم .
یوزر سابقم هم اینه : mobile1199
عذر میخوام باز اگه این جا مطرح کردم و میدونم طبق قوانین ، اسپم محسوب میشه ولی چاره ای نداشتم .
من که متوجه نشدمنقل قول:
- - - Updated - - -
[Q
این هم تست ۴ صبح :n04:
واقعا چی فکر کرده ایرانسل با خودش؟ کم میکنم آخرش اینه صداشون در بیاد زیاد کنم؟ آخه اینکه از وایمکسم بدتر شد...کد:beta.speedtest.net/result/6520796800.png