مشکل اینه من در روز هم محدود شدم یعنی پروموشن رو برداشتن و سرعت همون سرعت قرار داد شده یعنی 8 هر چی هم میگم میگن خط شما مشکلی نداره
Printable View
مشکل اینه من در روز هم محدود شدم یعنی پروموشن رو برداشتن و سرعت همون سرعت قرار داد شده یعنی 8 هر چی هم میگم میگن خط شما مشکلی نداره
سرعت را به یک پله بالاتر از طریق پنل MyShatel ارتقا بدید مشکل رفع می شود.نقل قول:
برا این ارتقای سرعت از طریق پنل... ازتون پول میگیرن؟
اگر آره چقدر...
از 8 بالاتر ندارن دیگهنقل قول:
سلام دوستان تو دانلود شبانه جشنواره که داره چقدر میشه تو روز یا ماه دانلود کرد تا محدود نشد امکان دانلود تا چقدر میسر هست بعد چند گیگ محدود میشیم
نمی دونم چرا شاتل لند گیر میده به ip من کلا وی پی ان استفاده نکردم فقط به اکانت های کاهش پینگ وصل شدم از صبح مشکلی نداشت اما الان گیر داده ناجور .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخوام بیام شاتل
راهنمایی میکنید که طرح های حجمیش که شبانه رایگان دارند بعد از دانلود چه حجمی محدود میکنن ؟
برای سرعت بالای بالاتر نیازی به مجوز کسب و دانشجویی و .... هست ؟
این سرویس ها را اگر سیستم پیدا کند رنج آدرس IP را بلاک می کند. بدون این سرویس ها استفاده کنید. اگر نیاز به کاهش پینگ دارید با پشتیبانی تماس بگیرید و پروفایل گیم را بر روی سرویس فعال کنیدنقل قول:
میدونم میگم فقط یه بار به سرور رسپینا وصل شدم بعد قطع کردم حالا بی خیال نمیشه نمیزاره دانلود کنم .نقل قول:
دوستان این طرح بهاره 1 ساله 20 گیگ 40 تومن کسی استفاده کرده؟ شبی چند گیگ میگیره؟ و ایا چند گیگ بگیری محدود میشی؟ سرعت محدود بودن چطوره؟