دوستان چنتا راهنمایی کنین
اول بدنه لپ تاپم وقتی به برق وصل یه حسه برق دار بودن میده مال همه اینجوره یا مشکل اساسیه
بعد دمن شب تا صبح میخام ازش دانلود بکشم بزارم تو شارژ بمونه مشکلی واسه باتریش پیش نمیاد یا اینکه بزارم رو باتری؟؟
Printable View
دوستان چنتا راهنمایی کنین
اول بدنه لپ تاپم وقتی به برق وصل یه حسه برق دار بودن میده مال همه اینجوره یا مشکل اساسیه
بعد دمن شب تا صبح میخام ازش دانلود بکشم بزارم تو شارژ بمونه مشکلی واسه باتریش پیش نمیاد یا اینکه بزارم رو باتری؟؟
دوست عزیز فکر کنم سوال اول بار ها تو تاپیک ها و پست های مختلف مطرح شده . بار ها هم گفته شده دلیلش به خاطر بدنه آلومینیومی هستش . بیشتر این لپ تاپ های آلومینیومی همین مشکلو دارندنقل قول:
یکی از دوستان بررسی کرده بود ظاهرا به رطوبت بستگی داره . تقریبا می شه گفت راست می گه من که توی یه هوای شرجی زندگی می کنم این لرزش رو احساس نمی کنم در صورتی که روز اول از یه منطقه آب و هوایی خشک لپ تاپ رو گرفتم خیلی لرزش داشت . به هر حال موردی نیست که بخواد شما رو نگران کنه .
سوال دوم هم N بار جواب داده شده . خیر مشکلی نیست چون سیستم لپ تاپ ها تغییر کردن مثل گوشی نیست که مشکل ساز بشه . برای عمر طولانی بیشتر چون ممکنه مدت زمان طولانی لپ تاپ رو توی شارژ نگه دارین ، بهتره از نرم افزار Lenovo Enegy Management میزان شارژ شدن باطری رو بزارین روی 60 % . اینگونه عمر باطری بهینه و حداکثر میزان ممکن می شه
99 % مشکلات مطرح شدن و بار ها و بار ها در موردشون سوالات پرسیده شده لذا لطفا قوانین انجمن رو رعایت و قبل از پست دادن لطفا جستجو کنین :n16:
hayan جان من 16 گیگ رم دارم منم همیشه تا 20-25 درصدش پره مشکلی نیست ؟؟نقل قول:
ممنون از جوابت دوست من
در ضمن حرف شما متین ولی وقتی پیج400صفحه ای میشه یک مقدار سخته گیدا کردن جواب
در مورد باتری که گفتبن من برنامه energy managment نصبه که تنظیماتش:
balanced battery mode:maximum battery lifeهستش که خودش تا100 درصد شارژ میکنه
شما نظرت اینه که بزارم رو60بهتره؟
در ضمن اپدیت جدیدgpu رو از کجا میتونم بگیرم؟
باتشکر
از نظر اینکه مشکل ساز بشه خیر ! کم که نمیاد !!!!!نقل قول:
ولی احتمال داره نرم افزار زیاد توی Startup باشن که باعث شده رم رو بیشتر اشغال کنن . احتمالا نرم افزار زیاد نصب کردی
آره وقتی باز میشه کلی نرم افزار میادنقل قول:
چه طوری از استارت آپ برشون دارم یه سری رو؟
آپدیت gpu-z منظورتونه که همه جا هست تو گوگل سرچ کنیدنقل قول:
اینم سایت خود این نرم افزار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظر ما نیست که بزاری رو 60 یا بزاری روی 100
بستگی به استفاده ی شما داره
اگر دائم به برق وصله و کار میکنید برای افزایش طول عمر باطری پیشنهاد میشه بزارین روی 60 چون باطری تا 60 میره و بعدش از برق استفاده میکنه
اگر هم نیاز دارید که به صورت Portable از لپ تاپ استفاده کنید که بزارین روی 100 که کم نیارین و مدت طولانی تری بتونید استفاده کنید
نظر بنده نیست نظر بیشتر دوستان و شرکت های ساخت لپ تاپه . بعضی از شرکت ها می زارن رو 80 % . قبلا Lenovo هم 80 % بود تو ورژن جدید شد 60 %نقل قول:
آخرین آپدیت گرافیک Nvidia هم از این لینک :
کد:http://www.rodfile.com/10rrnoewk71v
نقل قول:این مورادی که مسترHayyan میفرمایند درسته.علاوه بر این من فکر میکنم کارت گرافیک هم این وسط داره واسه خودش حق حساب برمیداره. چون من یه PC دارم که به تازگی رمشو ارتقا دادم. قبلا رمم 2 گیگ بود. گرافیکم آنبورد 512 مگ. تا وقتی که ویندوز XP 32 بیت سرش نصب بود تو قسمت Dxdiag مقدار کارت گرافیک رو 512 نشون میداد. اما تازگیا ویندوز7 -64 بیت نصب کردم گرافیک شد 890 مگا بایت. بعد رفتم رمشو به 4 ارتقا دادم باز دیدم گرافیکه بیشتر شد رسید به 2600 مگابایت. بعدیه کارت گرافیک 1گیگ خریدم انداختم روش شد 2700 مگابایت. حالا وقتی ویندوز تنها میاد بالا حدود 1.5 گیگ از رم برداشته ووقتی که کروم باز میکنم واسه وبگردی با 15-16 تا تب باز شده میرسه به 2.5 الی 2.8 گیگ (در ضمن کروم هم خیلی از رم استفاده میکنه). درصورتی که قبلا با همون گرافیک آنبورد و 2 گیگ رم حتی زمانی که فیلم کانورت میکردم رم به مقدار 1.5 گیگ نمیرسید. مثل اینکه هر چی رمو زیاد میکنی کیسه کارت گرافیکم بزرگتر میشه.:n16:نقل قول:
یه مطلب تازه:
دوستان درمورد GeForce Experience رو سیستمشون یه گزارش بدن مثل اینکه کیقیت و اجرای بازی ها رو به صورت محسوس بالا میبره وگرافیک رو برای اون بازی ست میکنه
آره تاثیر داره چون بعضی بازی هارو شناسایی می کنه و می تونیه تنظیمات مناسب ( optimal ) رو روی بازی اعمال کنه تا خوب اجرا بشه . البته باید بازی مورد نظر پشتیبانی کنه .نقل قول:
ولی سرعت بازی رو زیاد نمی کنه .