همون دو سه روز اول نوشتن ظرفیت تکمیل شد. با این اوصاف عمرا سر وقت هم بدن چون تحویلی های دی ماه رو موکول کردن به اسفند چه برسه به الاننقل قول:
همون دو سه روز اول نوشتن ظرفیت تکمیل شد. با این اوصاف عمرا سر وقت هم بدن چون تحویلی های دی ماه رو موکول کردن به اسفند چه برسه به الاننقل قول:
پیش فروشها هم که در چند قسط هزینه ماشین را پرداخت می کنند پر شده.مگر کمپانی این ماشینها را به قیمت روز با مشتری تسویه نمی کند،چه دلیلی برای این همه تقاضا هست؟
کمبود ماشین صفر تو بازار و ترس از آینده مخصوصا شب عید. تقاضای بالا به این دلایل هستشنقل قول:
▶▶▶▶ارسال از موبایل، ابزاری اعتیاد آور◀◀◀◀
سلام
من یواش یواش تو فکر خرید یه خودرو صفر با قیمت حدودی کمتر از 30 میلیون هستم و برام به ترتیب ظرفیت ، قدرت و مقاومت مهمه و ترجیها دوگانه سوز
بین این مدلا دودل هستم:
1. سمند EF7 دوگانه و انواع دیگر سمند
2. 405 دوگانه
البته اگر مدل دیگه ای هم باشه ممنون میشم معرفی کنید
:n16:
پژو tu5 بخرنقل قول:
سمند و 405 گاز سوز اگر شانس بدت باشه باید بعد از مدتی سر سیلندر عوض کنی
چه مشکلی دارن که نیاز به تعویض سر سیلندر پیدا میشه.نقل قول:
مزیت این که گفتی چیه؟
شما که دوگانه میخوای اولا فابریک بگیر و نه دستی.نقل قول:
دوما اگر در قید بازار دست دوم نیستی سمند بگیر که امکاناتش بیشتره.
سوما بعد از عید میتونی ماشین مدل92 تر و تمیز درجه یک بگیری بهتر از صفر چون افت قیمت کرده
▶▶▶▶ارسال از موبایل، ابزاری اعتیاد آور◀◀◀◀
دوستان جدا از بحث قیمت بین ال ایکس صفر بنزین سوز و EF7 پایه گازسوز کدوم رو پیشنهاد میدید ؟
من اصلا از ماشین گازسوز خوشم نمیاد ولی الان متاسفانه پایه گازسوز گویا بیشتر موجوده .
اون که حتما دوگانه کارخونه میگیرم و الانشم یه پراید دوگانه کارخونه دارم و راضیم و لازم شده در کنارش یه ماشین دیگه بگیرم که حدالامکان صفر هم باشه.نقل قول:
در مورد بعد از عید هم نظر خودم همین بود منتها دارم از الان تحقیق میکنم :n02: و اتفاقا یه بار هینطوری یه پراید تر و تمیز با 1200 تا کارکرد گرفته بودم که از شانس موتوری مشکل داشت ردش کردم رفت.
میخوام بعد عید اگه شد یه مدل 92 صفر گیر بیارم.
سمند هم شما کدوم مدلشو پیشنهاد میدید؟
دوستان سلام .به نظرتون با 19 -20 میلیون 206 مدل 86-87 بخرم یا لیفان 88-89 یا اصلا گزینه بهتری سراغ دارید؟